Agga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 apple czytam to i płacze ze śmiechu:evil_lol: Na to bym nie wpadła naprawdę. Ekolodzy też;) Nie to nie to co piszesz. Daje wam czas do 20:00. Później napisze co to jest. Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :hmmmm: a moze jakies pulapki na robale??? Quote
Agga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Małą podpowiedź to coś nie jest na robale. Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 prysznice uliczne :cool3: głośniki antykryzysowe bezprzewodowy internet TP SA :p Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dzwoneczki odstraszające ptaszyska od wysokiego napięcia :lol: albo wręcz przeciwnie dzwoneczki zachęcające ptaki do śpiewania :lol: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 To nie jest związane ze zwierzątkami. Podpowiedź: naukowcy badają czy....:diabloti: Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 czy... ktoś nie kradnie impulsów telefonicznych :evil_lol: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Hahah bodziulko to nie to. Naukowcy sprawdzają czy...:diabloti: Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 czy... ludzie chodzą do kościoła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 czy durni ludzie będą sie zastanawiać co to jest:evil_lol: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 z tym kościołem kolejny dobry pomysł. Trzeba naukowcom to podrzucić. Oki kochani do 20:00 już tuż tuż. Nie będę Was już męczyć. Już wam mowie co to jest na tym słupie. Jak mi siostra powiedziała, że całe miasto zjechała, żebym zrobić zdjęcia padłam ze śmiechu. To cudeńko na tym słupie to stacja pomiarowa zanieczyszczeń powietrza. :lol: Czego to człowiek nie wymyśli. Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 osz qrde ale kapa hahaha na codzień korzystam z danych z takich stacji a nie wiedziałam że to może tak wyglądać niepozornie:evil_lol: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 waszuniu ja nie mogłam się powstrzymać od śmiechu. Oni całe miasto zjeździli, żeby foty porobić. Siostra potrzebowała na zajęcia.Korzystasz z czegoś takiego??? Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no korzystam z danych z takich i nie tylko takich stacji :lol: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 No widzisz. To teraz już wiesz z czego korzystasz:evil_lol: Chyba właśnie Cię uświadomiłam;) A z tym kościołem było dobre. Quote
apple Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No nie na to bym nie wpadła. Pewnie dlatego nie jestem ekologiem;). Chociaż szkoda ptakom też należy się trochę rozrywki:evil_lol: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Alicja aleś przeleciała Sarciowy temat:diabloti: Pewnie, że ptaszkom też się należy. Tym co do kościoła chodzą też??? Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Agga']Alicja aleś przeleciała Sarciowy temat:diabloti: Pewnie, że ptaszkom też się należy. Tym co do kościoła chodzą też???:diabloti:nic nie przelatywałam .....weszłam , zobaczyłam fotki poczytałam o zagadce i zostawiłam autograf:eviltong: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Zwał jak zwał było miło kochaniutka:loveu: Przelatuj tak częściej i zostawiaj autografy:razz: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Cioteczki nawet nie zaglądnęły do Jasia:shake: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 będziesz miała swój prywatny słup z pomiarem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts