Agga Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Vegunie wymiziam jak ją zobacze. A co do mojego przyszłego psa to pewnie poczekam długo. Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Agguś 100 lat!!!! Spełnienia marzeń i samych szczęśliwych chwil w życiu!!!!! :tort: :new-bday: :BIG: :drinking: Quote
AgaiTheta Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 My też GORĄCE ŻYCZENIA!!!!!!!!! Spełnienia marzeń! i mordusi ukochanej!!!!!!! Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Agguś ...wszystkiego naj naj naj........:loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Agniesiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, I SPELNIENIA WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ [SIZE=1]Pzrepraszam, ze dopiero dzisiaj, ale wczoraj dogo odmawialo wspólpracy Quote
Agga Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 A ja dopiero teraz tu zaglądam. DZIĘKUJE! Nie powiem łezki mi do oczu napłynęły. Quote
Agga Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Jutro łezki pewnie poleca. Jutro rok. Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Agga']Jutro łezki pewnie poleca. Jutro rok. Agguś :calus: nie płacz!!! u mnie w poniedziałek będzie miesiąc jak Bolusia nie ma :-( Quote
Agga Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 WIem kochana. Pamiętam jak minął miesiąc, dwa, trzy. pamiętam każdy miesiąc bez niej. Dam rade jeszcze troche, bo wiem, że przyjdzie ten dzień i będziemy mieli psa- ja i mężunio Quote
malawaszka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agga']wiem, że przyjdzie ten dzień i będziemy mieli psa- ja i mężunio tak tak tak :multi: :multi: :multi: i to będzie cudowne!!!!! uśmiecham się na samą myśl o tym jaka będziesz szczęśliwa :loveu: Quote
Agga Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Nie było mnie bo byłam bardzo zajęta. Oj ALicjo spędzałam miło czas z Tomusiem. Rozmawialismy o tym i owym:p Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Agga napisał(a):Nie było mnie bo byłam bardzo zajęta. Oj ALicjo spędzałam miło czas z Tomusiem. Rozmawialismy o tym i owym:p :pczytałam zajmowaliście się przyroda ;) Quote
Agga Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Yyyyyyyyyy jaką znowu przyroda? CHyba przyrostem naturalnym:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale cudna fotka I jak z przyrostem .....;) Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Agga']ALicjo nie mozna nic pochopnie. Dzidzia przyjdzie sama.Zaraz jak tylko sie okarze, że dzidzia w drodze dostaniesz wiadomość Ahhh Tomus sie domaga aby cię pozdrowiła!!!!!!!!!!!!:pucałuj Tomusia od cioteczki Alicji;) Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Agga']Alicja no powiedz mu, żeby sam sie tu zalogował. Ucałowałam Tomusia.:mad:Tomuś , ja Ci mówię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień dobry! Widzę, że tu prawdziwie wiosenne tematy przyrodnicze...:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie znajome widoki;) Agga Tomuś jest chyba z tych niesfornych co go to ani prośba ani groźbą:p Quote
Recommended Posts