Agga Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 No kochani zdjęcia. Wprawdzie nie te nowe ale są. Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ALe słodziaszkowa! Dzisiaj mam mnóstwo czasu! Dawaj na gg:) Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pagaj napisał(a):Ja ci dam "jakiś labek"!! :angryy: :angryy: :angryy: To niunia śliczna prześliczna labebeczka ciasteczkowa :loveu: Aguś, dawaj zdjęcia, póki weekend trwa :lol: BTW czy wicie już coś o terminie wystawy w Katowicach? ;) I czy Twoja mama planuje w tym czasie kluski śląskie z dziurką?? ;) ;) ;)wystawa jest 16-17-18 marca Kiedy będziecie w większym gronie bo ja jeszce nie wiem czy uda mi się dotrzeć w piątek a w sobotę myśle ze będę na 99.99% Quote
Agga Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Vega rośnie jak na drożdzach. Alicja ja nie wiem czy bede w katowicach na wystawie. Ale jesli tak to na pewno sie spotkamy. Quote
00000 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jaka śliczna słodziunia... Ja po zdjęciach widzę, że Tomuś już sobie ukochał jedynie słuszną rasę...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ucałuj mamę. Nie mam pojęcia, czy uda mi się przyjechać (marne szanse...:-( ), ale o kluskach mogę pomarzyć zawsze!! :loveu: Quote
Agga Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Pagajko mamusie ucałuje. A oto nowe foteczki Borcia Vegunia Akuku Quote
Agga Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 NO co to za grzebanie w uszkach...Ciekawe czyje to rączki:mad: Agatko ja ci pomoge z bucikami. Quote
Agga Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 CIocia litości nie po oczkach Agatce zdawało się, że schowa się za kwietnikiem Pod stołem tez milusio:eviltong: Zamiast książek Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Agga napisał(a):Vega rośnie jak na drożdzach. Alicja ja nie wiem czy bede w katowicach na wystawie. Ale jesli tak to na pewno sie spotkamy. Pagaj napisał(a):Jaka śliczna słodziunia... Ja po zdjęciach widzę, że Tomuś już sobie ukochał jedynie słuszną rasę...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ucałuj mamę. Nie mam pojęcia, czy uda mi się przyjechać (marne szanse...:-( ), ale o kluskach mogę pomarzyć zawsze!! :loveu::shake:blllleee marudy ......przyjeżdżajcie:placz: Quote
Agga Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Pagaj napisał(a):A cóż to takiego?? Kwitnąca trawa na mojej działce. Alu czas pokarze czy przyjade. Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 sama słodycz czy elfie uszko ma ciage elfie uszko :cool1: cóż za blablador na włościach :cool3: :cool1: :loveu: Quote
Agga Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 desst Elfie uszko to cały czas to samo Elfie uszko. Tylko, że coraz ładniejsze i mądrzejsze. A ten labradorek to Vegunia Agatki. Ciocia Agga osobiście wybierała maluszka z kojca.:loveu: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Agga napisał(a): A ten labradorek to Vegunia Agatki. Ciocia Agga osobiście wybierała maluszka z kojca.:loveu:a kiedy ciocia Agga swojego z kojca będzie wybierać:razz: Quote
Agga Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dobre pytanie ciociu Alu. Tego to ja jeszcze nie wiem. Wrazie czego możecie mi małego boksia podrzucić pod drzwi. Wtedy rodzina nie bedzie miała wyjścia. Najbliższa okazja 13.02 (urodziny):p :eviltong: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 BORA VEGUNIA (to nie sa najnowsze zdjęcia) Agaciątko ( a juz za kilka miesiecy hmmmm bede miała nowy obiekt do fotografowania):loveu: Quote
Bodziulka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Agga'] Agaciątko ( a juz za kilka miesiecy hmmmm bede miała nowy obiekt do fotografowania):loveu: :cool3: Fafelkowe czy ludzkie? :razz: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 hihihi jak narazie to ludzkie:loveu: Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Agga']hihihi jak narazie to ludzkie:loveu: :razz:Agatce się szykuje rodzeństwo?? Cześć Agguś i Tomuś:p Quote
Recommended Posts