Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Agga ...Nie mogę wklejać ciągle tej samej kartki ale wiesz ;) Wszystkiego dobrego, cudownego nastroju nie tylko w Wigilie, najwspanialszych Świąt Bożego Narodzenia i ...czego tylko sobie zapragniesz :loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Agguś to prezenty świąteczne dla Was;)Ciebie i Tomka Quote
izka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 W dniu Bozego Narodzenia, pragnę złożyć Ci życzenia,szczęścia ,zdrowia ,powodzenia, oby troski znikły w mroku,podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
DORRAG Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Serdeczne życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia, dużo zdrowia, radości i pomyślności. Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Agguś!! Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! Quote
Agga Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 DZIĘKUJEMY! Tylko szkoda, że Sarci nie ma. Dziś znalazłam kawałki jej kocyka. Zostawiłam je sobie kiedyś na pamiątkę. Wam też życze zdrowych i pogodnych swiąt! Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Agguś wesołych spokojnych i radosnych świat Ci życze :buzi: :x-mas: i dużo szczescia w nowym roku Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych świąt, dużo zdrowia i radości życzy Kasia i Rudolf. Quote
Agga Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Wigilia za nami. Troszkę smutno wczoraj było przy dzieleniu się opłatkiem. Pózniej były wspominki Sarciowe.;) Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 cześć Agguś :loveu: Życzę Ci samych wesołych wspominek Sarciowych, niech wywołują już tylko uśmiech na Twojej twarzy!!! I duuużo szczęścia i Miłości z Tomkiem :multi: :loveu: Quote
Agga Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Waszko kochana dziękuje! Tobie też życze wszystkiego najlepszego! Quote
Hanna R. Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Aga, przeglądałąm Waszą Galerię - bo dawno mnie tu nie było ... I znaalazłam TO :loveu: I WESOŁEJ RESZTKI ŚWIĄT !!!! Quote
Agga Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Prawda, że śliczny ten chłopaczek. Dopiero po Nowym Roku go zobacze:placz: Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego najlepszego, Wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku życzy Mira i Fiona Quote
Agga Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Nowe zdjęcia Agatki , Jasia i VEGIi już na aparacie. Trzeba się skupić i będa na forum. Quote
Linka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 O matko.. chwile człowieka nei ma a tu już się jakiś labek rozpanoszył w galerii? Quote
LAZY Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Linka napisał(a):O matko.. chwile człowieka nei ma a tu już się jakiś labek rozpanoszył w galerii? Ładna mi chwilka Lineczko:) Skupiłas się juz Agguś?;) Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='LAZY']Ładna mi chwilka Lineczko:) Skupiłas się juz Agguś?;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś długo sie skupia.... Quote
Agga Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Linka']O matko.. chwile człowieka nei ma a tu już się jakiś labek rozpanoszył w galerii? No to kochana ładną chwilkę cie nie było. LAZY i ALicjo zdjęcia nadal są w aparacie. Narazie nie mam veny na wstawianie:-(Dopadła mnie handra i nie chce puscic Quote
Linka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No malutką chwilkę.. To co ten włochaty potworek tu robi?:mad: Quote
LAZY Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Włochaty potforek to psiak Agatki, siostrzenicy Aggi. Kochana porzuc handrę! Tak nie można! :buzi: Quote
00000 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Linka napisał(a):O matko.. chwile człowieka nei ma a tu już się jakiś labek rozpanoszył w galerii? Ja ci dam "jakiś labek"!! :angryy: :angryy: :angryy: To niunia śliczna prześliczna labebeczka ciasteczkowa :loveu: Aguś, dawaj zdjęcia, póki weekend trwa :lol: BTW czy wicie już coś o terminie wystawy w Katowicach? ;) I czy Twoja mama planuje w tym czasie kluski śląskie z dziurką?? ;) ;) ;) Quote
kalina. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hey. Agga Vega jest waszym nowym członkiem rodzinki:)? Quote
LAZY Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ooo..Pagajkowa chce sie na kluski z dziurka wprosić!:evil_lol: Quote
Agga Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Linka']No malutką chwilkę.. To co ten włochaty potworek tu robi?:mad: Lineczko, KalinoM dziewczynki już wytumaczyły WAM skąd ten piesek.:loveu: To sunia Agatki. Pagajko nic nie wiem o wystawie w Katowicach. A myśle, że kluski z dziurką będą i na pewno zostaniesz na nie zaproszona. LAZy staram się ale jakos mi tak ciężko, może też dla tego, że moja psiapsiólka nie ma czasu na babskie ploteczki:mad: :eviltong: POstaram się zdjęcia zamieścić jutro, chyba, że handra dalej mnie będzie trzymać. A sądze, że tak bo ktos do domku pojedzie:shake: Quote
Recommended Posts