00000 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Agga']Heheh czekac tylko kiedy pagajowa tu wapdnie. Martuś jutro będe miałą kluski z dziurką. A chcesz w dziób?????????????:mad: :mad: :mad: Dawaj foty!!!! Wiecej fot!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jaka śliczna jest Vega:loveu: A to nie jest przypadkiem pan z cytadeli?;) Quote
Agga Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Tak Kara to jest ten "pan" z Cydateli. To tyś nie wiedziała, ze ja o nim mówie.:loveu: Pagaj no wiesz co w jaki dziób:diabloti: :mad: Temu psu zrobienie zdjęcia graniczy conajmniej z cudem grrrrr:roll: Oddlatuje:lol: Pije z Sarciowej miseczki Bawie się z Agatką Quote
Agga Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Hahah teraz mi się przypomniało. Agacia zamiast mówić wujek Tomek mowi Wujek Domek:diabloti: :lol: BOże nie moge się od nich odpędzić Dupeczkę wam pokarze Troszkę uciełam jej głowe:oops: Agacia prowadzi pojazd:eviltong: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Agga']Tak Kara to jest ten "pan" z Cydateli. To tyś nie wiedziała, ze ja o nim mówie.:loveu: No nie wiedzialam:lol:. To teraz wiem kim jest Twoj Tomek:cool3:. Quote
00000 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Agga'] Pagaj no wiesz co w jaki dziób:diabloti: ...za wspominanie kluseczek moich ukochanych!!!! ....:mad: Teraz cały wieczór i jutrzejszy dzień będę się ślinić na samą myśl :lmaa: W śliniaku do pracy pójdę! :splat: Quote
anetta Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Alez juz duza panna jest z Vegi :loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kluseczki z dziurką ;)wiemy co dobre Ale Tomkowi pasuje z piesem :razz: Quote
Agga Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Pagaj żebyś wiedziała jakie kluseczki były pyszne. Odgryze jej rękę Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Agguś gdzie pisać adresa :razz: A ja już czekam na foty małego fafluna ...mam nadzieje ,ze czas się zbliża ....Sarcia Ci jeszcze nie szepnęła słówka;) Quote
LAZY Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Vegunia piękna! A jak się cudnie uśmiecha... Ekhm...póki Marcin nie czyta powiem CI w sekrecie, że podoba mi się ten Twój mężus:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cóż za radosna mordka, aż się nei chce przestać patrzeć :loveu: Quote
Agga Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Alu no np. na PW napisz adres to jak Ozzy będzie grzeczny to pod choinką coś dostanie. LAZY hihihi ciesze się, że ci się mój mężunio podoba:loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Agga'] :loveu:Ale Bowski kocourek;) Ozzy już pisze :p Quote
Agga Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Ozzy Św Mikołaj czeka na :evil_lol: Quote
00000 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Agga']Ozzy Św Mikołaj czeka na :evil_lol: A co on tam tak tą ręką kręci podejrznie, hę?? Quote
Agga Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Pagajku co ty sugerujesz Mikołajowi co??? Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Agga']Ozzy Św Mikołaj czeka na :evil_lol: Agguś czy ten uroczy Mailik z Dogo to twoją robota ;) Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Agga']Alu a przypomnij mi jaki? Witaj Alicjarydzewska, Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin od całej ekipy Dogomania Forum ! Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Agga']Alu a przypomnij mi jaki? Witaj Alicjarydzewska, Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin od całej ekipy Dogomania Forum ! czy to Quote
LAZY Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ooo jak tu Mikołajow dzisiaj:) Agguś zapomniałąm Twojego maila. Wyślij do mnie to odeślę Ci fotke. Quote
Recommended Posts