Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś była u mnie Agatka z Vegunią. Mnie w domu nie było. SIostra porobiła zdjęcia. Był też Jasiu. Z tego co widziałam foteczki fajne.

Posted

[quote name='Agga']Dziś była u mnie Agatka z Vegunią. Mnie w domu nie było. SIostra porobiła zdjęcia. Był też Jasiu. Z tego co widziałam foteczki fajne.;)to dawaj Agguś szybciorkiem

Posted

Wiem waszko. Ona tak jak i Jasiu rośnie jak na drożdżach. DOpiero co tacy malutcy byli a tu teraz taka młodzież nam rośnie. Rodzice mi dziś opowiadali jak to Jasiu podrywał Agatkę.:loveu:

Ja z vega

Dawaj kapcia

Posted

Ufff to jestem spokojna Wyrośnie z niej mała diablica:lol: :megagrin:

A teraz lece do wyrka. Jutro czeka mnie kolejne 12 h na uczelni:sleep2:

Posted

Zaśliniłam się dokumentnie :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
Śliczności mały labek mniamniuśny kochany i wogle wogle wogle :multi: :multi: :multi:

Posted

Hahah dziewczyny wiedziałam, że padniecie jak zobaczycie całą trójcę.:lol: Ja mam z nimi niezły ubaw.
Jasiu zaczał gadać jak najęty. W końcu można sobie z nim pogadać. Agata też nawija.
Lazy już ci odpowiadam: Agata dużo je ale czy to są drożdże to nie wiem:cool3: Jasiu nazywa ja "Dzidzia am am":grins:
Ja jestem w nich zakochana po uszy.:loveu:
Ostatnio Jasiu ma taką o to akcje. Upatrzył sobie moją siostrę i nic tylko lata i gada: Moja Ela. A niech ktoś tylko sprubuje powiedzieć, że nie twoja tylko moja . To uuuuuuu lepiej nie gadać. Rzuca sie na moja siostrę, obejmuje ja i : NIE :nono:Moja Ela:eviltong:

Posted

Wczoraj była u mnie Agatka z Vegą. Normalnie szok jak Vegunia urosła. Oczywiście chodziła za ciocią krok w krok. ( heheh małe przekupstwo). Vega umnie już komende siad. A prubowałam ją nauczyć podaj łapę.:lol:
Oczywiście mam mase zdjęć. Tak tak dziewczynki wkleje zdjęcia jak chwilke czasu znajde. ALu wiesz o czym mowie:loveu: