pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ale cudowna Vegunia :loveu: Quote
Agga Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Dziś była u mnie Agatka z Vegunią. Mnie w domu nie było. SIostra porobiła zdjęcia. Był też Jasiu. Z tego co widziałam foteczki fajne. Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 bosze jak te dzieci pięknie rosną :loveu: Agatka jest rewelacyjna!! Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Agga']Dziś była u mnie Agatka z Vegunią. Mnie w domu nie było. SIostra porobiła zdjęcia. Był też Jasiu. Z tego co widziałam foteczki fajne.;)to dawaj Agguś szybciorkiem Quote
Agga Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Te zdjęcia co wstawiam są z poprzedniej wizyty: Agatka Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jesu sama słodycz ta Agatka :loveu: Quote
Agga Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Wiem waszko. Ona tak jak i Jasiu rośnie jak na drożdżach. DOpiero co tacy malutcy byli a tu teraz taka młodzież nam rośnie. Rodzice mi dziś opowiadali jak to Jasiu podrywał Agatkę.:loveu: Ja z vega Dawaj kapcia Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ;)ale Tomciowi jasiu pasuje;) Wega jest śliczna :loveu:o Agatce chyba nie muszę pisać ze miód malinka;) Quote
Agga Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 A co do Jasia i Agatki ja nie moge się na nch napatrzeć. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ale ślicznie dzieciaki :) A Vegunia tu jak niewiniątko wygląda, ale oczy ja zdradzają :cool3: Quote
Agga Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 To oznacza, że będzie z niej zadziora:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Agga']To oznacza, że będzie z niej zadziora:loveu: No ale popatrz tylko na te fotki... na pierwszej jej prawdziwa strona osobowości... a na drugiej już czysta niewinność :diabloti: :loveu: Quote
Agga Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ufff to jestem spokojna Wyrośnie z niej mała diablica:lol: :megagrin: A teraz lece do wyrka. Jutro czeka mnie kolejne 12 h na uczelni:sleep2: Quote
LAZY Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Agguś czy Agatka i Jas jedza regularnie drożdze??? Już ich nie poznaje:) Blabladorek cudny...cudo...i jaka grzeczna z niej dziewczynka:evil_lol: Quote
00000 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Zaśliniłam się dokumentnie :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Śliczności mały labek mniamniuśny kochany i wogle wogle wogle :multi: :multi: :multi: Quote
Agga Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Hahah dziewczyny wiedziałam, że padniecie jak zobaczycie całą trójcę.:lol: Ja mam z nimi niezły ubaw. Jasiu zaczał gadać jak najęty. W końcu można sobie z nim pogadać. Agata też nawija. Lazy już ci odpowiadam: Agata dużo je ale czy to są drożdże to nie wiem:cool3: Jasiu nazywa ja "Dzidzia am am":grins: Ja jestem w nich zakochana po uszy.:loveu: Ostatnio Jasiu ma taką o to akcje. Upatrzył sobie moją siostrę i nic tylko lata i gada: Moja Ela. A niech ktoś tylko sprubuje powiedzieć, że nie twoja tylko moja . To uuuuuuu lepiej nie gadać. Rzuca sie na moja siostrę, obejmuje ja i : NIE :nono:Moja Ela:eviltong: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Fajny Jasio;) Agguś a możesz zagłosować jeszcze na krwkwecie na Uciechów/ wiem że blizszy ci Kędzierzyn ale Uciechów stara sie stworzyć coś dla zwierzaczków z niczego/ http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder tylko mus sie zalogować Quote
Agga Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 ALicjo zaraz zrobie o co prosisz. Grrrr zarejestrowałam się tam ale na poczte nie przyszedł mi link aktywujący:/ Quote
Agga Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Wczoraj była u mnie Agatka z Vegą. Normalnie szok jak Vegunia urosła. Oczywiście chodziła za ciocią krok w krok. ( heheh małe przekupstwo). Vega umnie już komende siad. A prubowałam ją nauczyć podaj łapę.:lol: Oczywiście mam mase zdjęć. Tak tak dziewczynki wkleje zdjęcia jak chwilke czasu znajde. ALu wiesz o czym mowie:loveu: Quote
Agga Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 A tu macie na początek: Młoda ma już 3 miesiące Quote
Patikujek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A chyba też wiem droga córuniu :loveu::D Quote
Agga Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Heheh czekac tylko kiedy pagajowa tu wapdnie. Martuś jutro będe miałą kluski z dziurką. Quote
Recommended Posts