Bodziulka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :hmmmm: Myślę, Aga, że jednak nie Twój i że pozostaniesz wierna boksiom ;) Quote
Agga Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Jeszcze nie zdradze tej tajemnicy. Mam prośbe bo sie pogubiłam. Jak zmienić nazwe galerii bo mi nie wychodzi. JUtro wstwie zdjęcia Veguni z dnia dzisiejszego. Wczoraj została odebrana i jest w domku. Wszyscy są szczęsliwi. Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Aga - no nie mów, że zdradziłaś boksie :mad: :angryy: :diabloti: Nazwę galerii możesz zmienić zmieniając temat 1 postu :lol: Quote
zaba14 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Oj nie wydaje mi sie ze to słodkie maleństwo jest Twoje Aguś.. :cool3: nie zdradziłabys boksiow.. oj nie ;) Quote
Agga Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Bodziulka z tym pierwszym postem to juz i nawet Pagaj prubowała NIE DA SIE:/ cholera cos porobili i klops. Heheh no poczekam jeszcze na wypowiedzi innych co do labka. CIekawe kto powie, że jednak mogłam sie zdecydować na niego. Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Agga']CIekawe kto powie, że jednak mogłam sie zdecydować na niego. :mad: zdrada? Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :pa ja mysle ze to Agi ktosik znajomy / kuzynka , rodzice jasia albo nawet siostra z chłopakiem /zafundowali sobie labcia a Agga czeka na boxinke;) Quote
Agga Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Bodziulko ja jestem wytrwała w swoich marzeniach. Będe czekać na swojego maluszka Na mojego wymarzonego bokserka. A teraz wyjaśnienie. ALicjo kochana byłas blisko oj blisko. Ale ani to moja siostra z chłopakiem ani Jasio z rodzicami. Ta mała dziewczynka labradorka ma innego właściciela a dokładniej małą właścicielkę o imieniu Agatka. Tak tak to pieseczke Agatki vel Elfie uszko. Dziewczynki się poznają, obie są siebie ciekawe. Agatka jest nią zachwycona i odziwo nie zamęcza VEGI. Jak się pytałam wczoraj Agatki jak sie nazywa piesek to Agatka mi mowi: HAU HAU. A ja jej mowie Agatko nie Hau Hau tylko VEGA. A ona do mnie chcąc powiedzieć VEGA mowi JAGA. Na rączkach u pana: MOje rodzeństwo: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Agusiu super Vegunia już sie nia zachwycalam jak mi pokazywalas zdjecia :loveu: :loveu: a teraz coś czuje, ze czesto bedzie gościła w Twojej galerii, zanim zapełni ją wyczekiwany przez Ciebie boxerek :loveu: Agatka pewnie bedzie tworzyla super duet z Vegunia, juz sobie to wyobrazam :loveu: Całuje córcia Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :pnio to ja zgadłam bo pisząc kuzynka miałam na myśli mamę Agatki ;) Śliczna Vegunia:loveu: Quote
Agga Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 No dobrze kochana ALu. Ale to nie pies kuznki tylko Agaty. Daga no na pewno VEGA bedzie czestym gosciem u mnie w domu. Quote
Bodziulka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Uf - ulżyło mi :evil_lol: to już mogę spokojnie powiedzieć, że maleństwo przecudne ;) :loveu: Quote
Agga Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 CHolercia no nie da sie zmnienic tematu:mad: Quote
Agga Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Jedno zdjęcie Agatki ona udaje DVD, co lepsze stwierdzilismy ze jedt rybka w akwarium bo zamykałą sobie drzwiczki Quote
Agga Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Ona zamyka sobie drzwiczki i wygląda jak glonojad. Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 łiii jaki słodki Glonojadek :evil_lol: a Vegunia śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ale się porobilo!!! Jaki cudny biszkopcik! Cudo...fajnie, że zanim będziesz miała wlasnego będziesz dogladac tego kochanego brzdąca. Buźka kochana! Pozdrawiam :buzi: Quote
Agga Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Jak narazie ja będe fotografować. Nie ma jak patrzeć jak takie maleństwo rośnie. Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Witaj Agga, ja juz myslalam ze zobacze nowego boksia a tu prosze, labek :lol: Swoja droga uroczy, a wlasciwie urocza :loveu: Fajnie ze Agatka bedzie dorastac razem z psem :) Quote
Agga Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 na swojego bokserka to jeszcze chwilke poczekam. Mam taka cicho nadzieje, że na wiosne już bęzie z nami. A co do Vegi, to jest urocza. Już byli z nią u mojej wetki wszystko jest w porządku. A co śmieszniejsze, jak pdawałam kuzynce nr tel i nazwisko mojej wetki. Okazało się, że pierwszym wetem VEGUni był tato mojej wetki:lol:Tak więc wszystko pozostaje w rodzinie. Mała od samego początku była w dobry rękach i nadal jest.:cool3:W tym tygodniu mają do nas przyjechać. Już ładuje wszystkie możliwe akumulatorki.:lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Agga']na swojego bokserka to jeszcze chwilke poczekam. Mam taka cicho nadzieje, że na wiosne już bęzie z nami. A co do Vegi, to jest urocza. Już byli z nią u mojej wetki wszystko jest w porządku. A co śmieszniejsze, jak pdawałam kuzynce nr tel i nazwisko mojej wetki. Okazało się, że pierwszym wetem VEGUni był tato mojej wetki:lol:Tak więc wszystko pozostaje w rodzinie. Mała od samego początku była w dobry rękach i nadal jest.:cool3:W tym tygodniu mają do nas przyjechać. Już ładuje wszystkie możliwe akumulatorki.:lol: No to ja teraz trzymam mocno kciuki aby ten boksio wiosenny się spełnił :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Agga']Ona zamyka sobie drzwiczki i wygląda jak glonojad.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałam to napisać ale się obawiałam ze mogę urazić:evil_lol: No to teraz byle do wiosny;) Quote
Recommended Posts