Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ano udało sie ich przekonac.
A teraz foteczki z fizyty Patikujek u mnie w Opolu.

Widoki z Wieży Piastowskiej:

Amfiteatr

Nadodrzańskie wały

Posted

LOdowisko (Toropol)

Jeszcze raz nasz opolski amfiteatr

Patikujke podglądająca opolan

A to Pati zobaczyła u mnie na drzwiach wejsciowych

Posted

Cześć Mamusiu :multi:

ale miałaś fajne spotkanko z moją babcią :lol: :lol: no i widoczki super :multi: Koniecznie musze sie wybrac do tego Opola, moze jeszcze we wrzesniu :razz:

hahaha i co skorzystalyscie z propozycji wchodzenia na udach :evil_lol:

Posted

Tak Daga skorzystałyśmy. Czekam na Ciebie w Opolu. Zapraszam na kluski z dziurką. hahah zobaczymy czy Pagaj to doczyta. Ona łakoma na kluski.

Posted

[quote name='Agga']Tak Daga skorzystałyśmy. Czekam na Ciebie w Opolu. Zapraszam na kluski z dziurką. hahah zobaczymy czy Pagaj to doczyta. Ona łakoma na kluski.

Agusiu kuski śląskie z tzw dziurką to i ja lubujem, ale jak 2 zjemdo mieska i jakiegos dodatku to jestem pełna :lol: :lol:
Jak bede po moich urodzinkach (bo przed raczej nie dam rady, bo to juz tylko 2 tyg:razz: ) to sie przejadę wtedy kiedy Ty bedziesz miała wolne :p

Posted

[quote name='Agga']Tak Daga skorzystałyśmy. Czekam na Ciebie w Opolu. Zapraszam na kluski z dziurką. hahah zobaczymy czy Pagaj to doczyta. Ona łakoma na kluski.

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

KLUSKI SĄ MOJE!!!!!!!!!!!!!

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Bhahah Daga a nie mowiłam. Jesli nie wiesz gdzie sie podziewa Pagaj napisz tylko o kluskach z dziurką to ją przyciąga jak lep na muchy.

Posted

[quote name='Pagaj']No kochana, ale ja tyle razy byłam u Ciebie i jedyne, co dokładnie zwiedziłam, to... dworzec PKP :mad: :mad: :mad:

Zawsze miałyśmy za mało czasu. No nie mow Martus. Opole noca zwiedziłas.Takich atrakcji to nawet Patikujek nie miała.:evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Zawsze miałyśmy za mało czasu. No nie mow Martus. Opole noca zwiedziłas.Takich atrakcji to nawet Patikujek nie miała.:evil_lol:

Aaaaaa... no tak :lol:
Zapomniałam że mnie przegoniłaś nocą po Opolu :evil_lol:

Posted

NO widzisz Martus jakie miałas atrakcje o 1 w nocy.
Jest u mnie Agacia. Jak to ja narobiłam mase zdjęć. Wieć jak sie pozbieram to je wstawie.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Oj dziewczyny dziewczyny, jakie wy dowcipne jesteście. To nie moj kot. To działkowy kot.
Pewnie zauważycie zmiane w temacie. POwiem tylko tyle ona jest urocza. A nazywa się VEGA. Wczoraj skonczyła 6 tyg.Myślicie, że to moje maleństwo?

A tu mam 5 tyg i jestem jeszcze u hodowcy.

Oj wzięli mnie na ręce