Agga Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Marta ciesze sie, że chociaz tak mogłam pomoc. Jak cos to zawze na gg będe. Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 wieczorem pojawią się nowe foteczki z wizyty Patikujka w Opolu.:p Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ale sliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: i gratuluje przekonania rodzicow:multi: (bo doszly mnie takowe sluchy :cool3: ) Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Ano udało sie ich przekonac. A teraz foteczki z fizyty Patikujek u mnie w Opolu. Widoki z Wieży Piastowskiej: Amfiteatr Nadodrzańskie wały Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 KIedys w tym budynku było schroniskko PTTK teraz jest restauracja Ratusz opolski Patikujek I znowu widoczki Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 LOdowisko (Toropol) Jeszcze raz nasz opolski amfiteatr Patikujke podglądająca opolan A to Pati zobaczyła u mnie na drzwiach wejsciowych Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cześć Mamusiu :multi: ale miałaś fajne spotkanko z moją babcią :lol: :lol: no i widoczki super :multi: Koniecznie musze sie wybrac do tego Opola, moze jeszcze we wrzesniu :razz: hahaha i co skorzystalyscie z propozycji wchodzenia na udach :evil_lol: Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Tak Daga skorzystałyśmy. Czekam na Ciebie w Opolu. Zapraszam na kluski z dziurką. hahah zobaczymy czy Pagaj to doczyta. Ona łakoma na kluski. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ale ładne widoczki :) Widzę, że udane spotkanie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agga']Tak Daga skorzystałyśmy. Czekam na Ciebie w Opolu. Zapraszam na kluski z dziurką. hahah zobaczymy czy Pagaj to doczyta. Ona łakoma na kluski. Agusiu kuski śląskie z tzw dziurką to i ja lubujem, ale jak 2 zjemdo mieska i jakiegos dodatku to jestem pełna :lol: :lol: Jak bede po moich urodzinkach (bo przed raczej nie dam rady, bo to juz tylko 2 tyg:razz: ) to sie przejadę wtedy kiedy Ty bedziesz miała wolne :p Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Daga kluski miesko i kapustka specjalnie dla ciebie. Dasz mi znac kiedy to dostaniesz to jedzonko. Quote
00000 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agga']Tak Daga skorzystałyśmy. Czekam na Ciebie w Opolu. Zapraszam na kluski z dziurką. hahah zobaczymy czy Pagaj to doczyta. Ona łakoma na kluski. :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: KLUSKI SĄ MOJE!!!!!!!!!!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Bhahah Daga a nie mowiłam. Jesli nie wiesz gdzie sie podziewa Pagaj napisz tylko o kluskach z dziurką to ją przyciąga jak lep na muchy. Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agga']Bhahah Daga a nie mowiłam. Jesli nie wiesz gdzie sie podziewa Pagaj napisz tylko o kluskach z dziurką to ją przyciąga jak lep na muchy. hahaha własnie zauwazylam :lol: Quote
00000 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No kochana, ale ja tyle razy byłam u Ciebie i jedyne, co dokładnie zwiedziłam, to... dworzec PKP :mad: :mad: :mad: Quote
Agga Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Pagaj']No kochana, ale ja tyle razy byłam u Ciebie i jedyne, co dokładnie zwiedziłam, to... dworzec PKP :mad: :mad: :mad: Zawsze miałyśmy za mało czasu. No nie mow Martus. Opole noca zwiedziłas.Takich atrakcji to nawet Patikujek nie miała.:evil_lol: Quote
00000 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Agga']Zawsze miałyśmy za mało czasu. No nie mow Martus. Opole noca zwiedziłas.Takich atrakcji to nawet Patikujek nie miała.:evil_lol: Aaaaaa... no tak :lol: Zapomniałam że mnie przegoniłaś nocą po Opolu :evil_lol: Quote
Agga Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 NO widzisz Martus jakie miałas atrakcje o 1 w nocy. Jest u mnie Agacia. Jak to ja narobiłam mase zdjęć. Wieć jak sie pozbieram to je wstawie. Quote
LAZY Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Oooo..widzę, ze nas zakociło:) Hej Agusiu! Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 cudna kocinka :loveu: Twoja??? :razz: Quote
00000 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Agga ma kota!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Pagaj']Agga ma kota!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Oj dziewczyny dziewczyny, jakie wy dowcipne jesteście. To nie moj kot. To działkowy kot. Pewnie zauważycie zmiane w temacie. POwiem tylko tyle ona jest urocza. A nazywa się VEGA. Wczoraj skonczyła 6 tyg.Myślicie, że to moje maleństwo? A tu mam 5 tyg i jestem jeszcze u hodowcy. Oj wzięli mnie na ręce Quote
Recommended Posts