Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Agga napisał(a):Chyba zostane ich swatką... Albo Alicja ona hmmm ma wprawe :evil_lol:;)Agga , lata praktyki , a co dobrze mi wyszło:p Na Bali to może bym się tak wybrała :razz: Quote
Agga Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 ALicja to jedziemy kochana. Zapodam inne foty to zobaczysz jak tam pieknie. ALU Z TYM SWATANIEM WYSZŁO CI HMMMM BARDZO DOBRZE Quote
Agga Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:cudnie ....aż by się pojechało:razz: ALicja no gramy w TOTO LOTKA? Inaczej nie pojedziemy:lol: Znasz inny sposób na zarobienie duuuuuuzzzzzoooo kasy i takiw wyjazd? Jutro reszta pięknych zdjęć. A jeszcze mam zdjęcia z Tunezji, ale to jak siostra wróci z Niemiec. Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Agga napisał(a):ALicja no gramy w TOTO LOTKA? Inaczej nie pojedziemy:lol: Znasz inny sposób na zarobienie duuuuuuzzzzzoooo kasy i takiw wyjazd? Jutro reszta pięknych zdjęć. A jeszcze mam zdjęcia z Tunezji, ale to jak siostra wróci z Niemiec.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobimy skok na Bank;) Quote
nathaniel Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agga mów lepiej jak urabianie taty, co nie co juz przeczytałam , że sam się "wsypał" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agga :placz: :placz: :placz: obejrzałam wczoraj te zdjęcia z Bali i miałam wspaniały sen, że tam byłam :placz: :placz: :placz: a tu budzę sie w tym okropnym bloku :placz: Quote
Agga Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 nathaniel tatus urobiony teraz hmmm tylko nie da sie ich namowic na psa z rodowodem Wiec ja poczekam. Waszko oj to miałaś piekny sen. No wiesz MORSKO to nie wyspy Bali ale masz domki, baseny, korty, koniki...no prawie jak Bali:eviltong: Alicja ty lubisz zwierzątka to masz taka małą przytulankę.:lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ale bajeczne foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 dbsst wiesz my z ALa napadniemy na bank. Bedzie kupa kasy. Weźmiemy cię na taka wyspę. Quote
Agga Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Wiedziałam, że nie trzeba będzie cię namawiać. Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agga napisał(a):Wiedziałam, że nie trzeba będzie cię namawiać. hehehehhee na mnie mozesz liczyc :lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agga napisał(a): Waszko oj to miałaś piekny sen. No wiesz MORSKO to nie wyspy Bali ale masz domki, baseny, korty, koniki...no prawie jak Bali:eviltong: a PRAWIE robi wielką różnicę :placz: jak się obudziłam to aż mi się płakać zachciało :placz: Quote
Agga Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):a PRAWIE robi wielką różnicę :placz: jak się obudziłam to aż mi się płakać zachciało :placz: no wiesz kochana ja wiem, że prawie robi wielką różnicę. Ale jak się nie ma Bali to się ma Morsko. Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 No to teraz ja będe miala durne sny o Bali :shake: Po co ja tu wchodzilam :shake: ;) Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 tam zaraz DURNE :mad: mój był piękny :loveu: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 dbsst napisał(a):hehehehhee na mnie mozesz liczyc :lol::razz:czyli mamy spółkę ;) Fajna przytulanka Agguś ;) Quote
Agga Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alu tak mamy spółkę A tu wspomienia z zeszłego roku. Agata i Sara szykowały sie do zlotu. Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):tam zaraz DURNE :mad: mój był piękny :loveu: Durne, bo się czlek tylko dnerwuje... że to TYLKO sen :shake: Quote
apple Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Agga ty wszystkich torturujesz (pozytywnie oczywiście) tymi zdjęciami. jak się tak patrzy na te zdjęcia to aż żal d...e ściska że się jest tu a nie tam! A i zdjęcia piękne! Quote
Recommended Posts