Agga Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PIka wiesz to moj tato podjął rozmowe o psie. Quote
Agga Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Foteczki z zeszłego roku: jednej osobie na bank sie spodobają.:lol: Quote
Agga Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Człowiek sie nawstawia zdjęć a im sie nie chce zagladać.:mad: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dopiero weszłam na dogo a tu taki krzyk że zaraz przyleciałam:razz:Agguś och to morze:p........................ .....i ta Tęcza :-( Quote
Agga Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 e tam odrazu krzyk:evil_lol: Narazie nie ma zdjęć dzieciaków Jasko bedzie u nas po 15.08- wczasuje sie dzieciak:loveu: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Agga napisał(a):e tam odrazu krzyk:evil_lol: Narazie nie ma zdjęć dzieciaków Jasko bedzie u nas po 15.08- wczasuje sie dzieciak:loveu:;)fajnie sie facecik ma Quote
Agga Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 NO ba chopak wie jak sobie w zyciu radzić i jak sie ustawić.:eviltong: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 a Jasiu to się z Agatką wczasuje??? :razz: Quote
Agga Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Hmmmmmmm waszko no teraz to mnie zagięłaś:roll: Czy Jasiu z Agatka? Podejrzewasz, że mają romans???:shake: Quote
anetta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Agga :mdleje: te zdjecia :mdleje: po prostu kosmos :mdleje: A toooooooo http://img517.imageshack.us/img517/4648/fotograf2041bx1.jpg spadlam z krzesla... Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Agga napisał(a):Hmmmmmmm waszko no teraz to mnie zagięłaś:roll: Czy Jasiu z Agatka? Podejrzewasz, że mają romans???:shake: no :niewiem: ale tak by to pasowało - byliby śliczną parą :loveu: Quote
Agga Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Chyba zostane ich swatką... Albo Alicja ona hmmm ma wprawe :evil_lol: Quote
Agga Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 A teraz foteczki od mojej ciotki. Te akurat z Anglii Quote
Linka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Agguś.. dlaczego ja jestem z właścicielem tego psa (Taruni) od ponad pół roku i mam mniej fotek od Ciebie?:mad: :evil_lol: Quote
Agga Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Linka napisał(a):Agguś.. dlaczego ja jestem z właścicielem tego psa (Taruni) od ponad pół roku i mam mniej fotek od Ciebie?:mad: :evil_lol: Córcia kochanie jakby ci to powiedzieć. Jestem teściową i ten pies mnie pokochał od pierwszego wejrzenia a było to dawno temu. No nic nie poradze, że pisnka chciała ze mna zdjęcia. Aneta mnie też się pdobają te fotki.... Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Sliczne, naprawe super. Ten wysoki budynek fajnie wyglada :p Hahha a ja nadal nie moge sie nadziwic tych plywajacych dziwnych lisci :evil_lol: Wlasnie sie dowiedzialam ze na takich lisciach nawet male dziecko moze usiasc :question: Quote
Agga Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Widzisz Aneta człowiekcałe życie sie czegoś uczy. teraz zdjęcia od kuzynki. Zdjęcia - wyspa Bali Quote
Recommended Posts