Bodziulka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 dbsst napisał(a):to pokrzywa ;) no tak - tak to się teraz nazywa :evil_lol: Quote
00000 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No, dawno mnie tu nie było, a tu takie śliczne zdjęcia :multi: :multi: :multi: Z niektórych roślinek możnaby se tapetę na pulpit zrobić :p Aguś, a co ci ta rączka tak latała w kółko przy robieniu zdjęć błyskawicom? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Pagaj'] Aguś, a co ci ta rączka tak latała w kółko przy robieniu zdjęć błyskawicom? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to pewnie był piorun kulisty;) Quote
00000 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to pewnie był piorun kulisty;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja myślałam, że się zestrachała i robiła aparatem znak krzyża na wszelki wypadek....;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Agguś ......marycha :mad::mad::mad: oj ta Alicja, ta to ma skojarzenia :evil_lol: Aguś , bardzo ładna foteczka :loveu: Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Pagaj napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja myślałam, że się zestrachała i robiła aparatem znak krzyża na wszelki wypadek....;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Agga czemu chcesz nową galerię zakładać??? Zostań tutaj ze wszystkimi fotkami :loveu: Quote
Agga Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='malawaszka']buuhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Agga czemu chcesz nową galerię zakładać??? Zostań tutaj ze wszystkimi fotkami :loveu: Bo ty chyba czegoś nie wiesz waszunia:evil_lol: A poczukaj na forum to sie dowiesz. Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Agga']Bo ty chyba czegoś nie wiesz waszunia:evil_lol: A poczukaj na forum to sie dowiesz. :crazyeye: kurde no nie wiem :placz: lece szukać :diabloti: Quote
Agga Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='Pagaj']No, dawno mnie tu nie było, a tu takie śliczne zdjęcia :multi: :multi: :multi: Z niektórych roślinek możnaby se tapetę na pulpit zrobić :p Aguś, a co ci ta rączka tak latała w kółko przy robieniu zdjęć błyskawicom? :evil_lol: Tey no nie wiem włąsnie. To chyba od tego, że tak długo w oknie stałam i rece mi zdrętwiały... Alicja ja ci dam kulisty:mad: Waszko no to lec i szukaj kochana. Jak mogłas to przegapić.Gdzieś ty była jak to ogłaszałam ;) Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Agguś no pewnie na wakacjach byłam a teraz nie mogę znalkeźć :placz: :placz: :placz: szukam szukam i nic :placz: może jakaś wskazówka - kiedy to było na przykład :modla: Quote
00000 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Agga'] Śliczne!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Agga Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Waszko mała podpowiedż gr II dział Boksery:evil_lol: Quote
Agga Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 hahah no dziewczyny no co wy ?To wy nie wiecie, że ...:multi: Szukajcie gr II Boksery no dobra znajcie moje serce temat Bokserowiroza :cool1: :cool3: :loveu: Quote
00000 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 No kochana - to czekasz na cieczkę i na wynik krycia zupełnie tak jak ja!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agga Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Tak dokładnie to Pagajku. Czekam... Jak narazie własnych dzieci nie bede miała...więc czekam na psie... Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 huuuuraaaaaa :laola: no to trzymamy :kciuki: Quote
Agga Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Waszko cos mi sie zdaje, że nie znalazłaś. Pagaj ci ułatwiła:eviltong: :p Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Czy ja dobrze widze i czytam?! Będzie małe psiątko?? A przynajmniej takowe zamiary?:multi: :multi: :multi: Nareszcie Agga super trzymamy kciuki :kciuki::kciuki: i to bardzo mocno :loveu: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Agga']TAK!!!!!:multi: To ja się bardzooooooo ciesze :Cool!: :Cool!: :Cool!: I trzymam dalej kciuki :kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts