Agga Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 no co ogladasz???? czyzyby znowu zdjecia??? Quote
Agga Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a):hihihi jakbys zgadla uzaleznilam sie hahah wiedziałam..ale pociesz sie bo ja tez ciagle je ogladam :lol: Quote
Agga Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 mam 37 nowych zdjec z dzisiejszej sesji, ale musicie na nie poczekac bo wąsnie ojciec zaraz mi kompa zajmnie, ale dzis jeszcze ja zamieszcze I MAM COS DLA CIOCI DBSST!!!!!!!!!!! zgadnij od kogo ?? Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Agga napisał(a):mam 37 nowych zdjec z dzisiejszej sesji, ale musicie na nie poczekac bo wąsnie ojciec zaraz mi kompa zajmnie, ale dzis jeszcze ja zamieszcze I MAM COS DLA CIOCI DBSST!!!!!!!!!!! zgadnij od kogo ?? czyzby to moje Elfie Uszko :D Quote
Agga Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 I nowa dostawa: A teraz mam chodzik: Sarcia chciała dac buziaka: Maniam wcinam paluszek... Sara zbiera okruszki Słucham pani bo cos do mnie mówi: Agatka uspała Sarcie Lobuziarskie spojrzenie Hmmmm co tam Sarcia ma ciag dalszy za chwilke.... Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Agga Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 yyyyyyyy ja nic nie wiem: Sara spi a Agatka nie ma zamiaru upsssssss a gdzie Agata :o Obie dziewczynki spia :lol: Sarcia Quote
Agga Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Agatka ma piekna minke :lol: Pilnuje czy Agata dostanie jesc... Upssss cosik mi spadło.. A mniam paluszek A moze cos dadza Buziak czekam nadal :roll: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Agga Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 A teraz cos specjalnego dla cioci dbsst: szesc ciotka :calus: ciociu zobacz jaka mam sliczna nozke i grzecznie spie Buzka Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Oj debest masz normalnie jakies chody u Agatki..super fotki specjalnie dla Ciebie... :wink: Quote
Agga Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 LAZY napisał(a):Oj debest masz normalnie jakies chody u Agatki..super fotki specjalnie dla Ciebie... :wink: hihihh to za to Elfie Uszko... :lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 normalnie odebralo mi mowe i zgadnijcie co mam na tapetce hahaha Sam miodzio Dziekuje śliczna niespodzinka i Śliczna Agatka i Niesamowita Sarcia Quote
Daga_i_Oskar Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Agga booooooooooooomba :angel: normalnie brak słow jak ogladam te fotki ;) Quote
Agga Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 dbsst napisał(a):normalnie odebralo mi mowe i zgadnijcie co mam na tapetce hahaha Pewnie albo Sarcie i Agatke albo sama Agatke.... Quote
Siostra Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Agga, suuuper foty, obydwie dziewczynki cudne. :angel: Quote
mrowka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 :iloveyou: piekne zdjecia kochana!! :loveu: :loveu: :angel: Quote
anetta Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Och jej :angel: Jakie to slodkie :loveu: http://img222.exs.cx/img222/1469/mojezdjecia0180sr.jpg Quote
Cola Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Śliczne dwa :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Oczu niemogłam oderwać od zdjęć. Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):normalnie odebralo mi mowe i zgadnijcie co mam na tapetce hahaha Pewnie albo Sarcie i Agatke albo sama Agatke.... mam Buzke od Agatki na tapetce hihihihi Quote
Agga Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):normalnie odebralo mi mowe i zgadnijcie co mam na tapetce hahaha Pewnie albo Sarcie i Agatke albo sama Agatke.... mam Buzke od Agatki na tapetce hihihihi wiedziałam :lol: Quote
Recommended Posts