Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']Alu moze razem się tam wybierzemy. Gorzej jak nasze chopy będą chcieli nas się pozbyć:roll: :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz ....podobno / tak mówi mój TZ/ złego diabli nie biorą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To ja w tym Opolu już tyle razy u Ciebie byłam i poza Twoim łosiedlem i cudnym:evil_lol: dworcem PKP takich fajnych rzeczy nie widziałam...:mad:
Musimy to koniecznie nadrobić!:mad:

Posted

CO Alu fajny taki hipcio byłby na smyczy i w kolczacte lub szelkach :evil_lol:

Pagaj zapraszałąm CIę więc zaproszenie nadal aktulane. CZEKAM kochana na CIebie w OPOLu. A wiem co CIę skusi. czytaj: kluseczki z dziurką, sosik, modra kapustka, rosołek. I do ZOO CIe zaprowadze - klatka się znajdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']
Pagaj zapraszałąm CIę więc zaproszenie nadal aktulane. CZEKAM kochana na CIebie w OPOLu. A wiem co CIę skusi. czytaj: kluseczki z dziurką, sosik, modra kapustka, rosołek. I do ZOO CIe zaprowadze - klatka się znajdzie:evil_lol:

Bosz.... ośliniłam się....:sweetCyb:

A mój jedyny wolny weekend to ten który teraz jest, i to niezupełnie, bo jutro z młodym do babci jadę:placz:

W następny jadę odwiedzić maluchy
w następny z Michałem w góry
w następny wracamy
w następny do Warszawy
w następny na Mazury
w następny wracamy z Mazur i odbieramy psa (6 sierpień) i będę uziemiona na jakiś czas...
:-(

A w ogóle ja ci dam klatkę!!!!:mad: