LAZY Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ehh...powspominałam sobie Sarcie...i o Lazy przy okazji pomyślałam. Te czarno-białe forki z Jaśkiem bardzo ładne...ślicznie na nich wyszłas. Ładna fryzura...nowa? Quote
Agga Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Paulinko fryzurka z 31.12 to juz ma jakis czas;) ja tez wspominam te nasze piechy i czasami wołam do BOga z pytaniem. DLACZEGO!!!??? Quote
Agga Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Ta antyrama wisi nad biurkiem. Tekst koło zdjęć brzmi tak: "Gdy mały bokser wkracza do naszego domu nie jest on pokrytą sierścią, słodką zabawką Jest on naładowany energią małym stworzeniem, które bardzo dokładnie wie, jak używać swoich narządów zmysłów" E. Stockman Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agguś a najważniejsze jest to miejsce w serduszku:loveu:dla Sarci Agga że tż nie zauważyłam ,ze to fotka z nasezgo wspólnego Sylwestra ;) Quote
Agga Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Alu jaka fotka:cool1: Ale ma mase zdjęć, jasia, działkowych oraz z wyprawy do Zoo:multi: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Agga']Alu jaka fotka:cool1: Ale ma mase zdjęć, jasia, działkowych oraz z wyprawy do Zoo:multi::evil_lol:myślałam ze ten tajemniczy aparat jeszcze coś skrywał ....:p Agga jak sesja :razz: No to dawaj fotaski ;) Quote
Agga Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Oj ALu aparat skrywa rózne tajemnice. Sesja idzie do przodu. Walcze z finansami oraz badaniami operacyjnymi. Reszta jest zaliczona. Jasiu chodził w japonkach: I innych butkach: Bukiecik mojej mamy: WIdok z okna: Quote
Bodziulka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Piękne róże. Nigdy nie widziałam tak oryginalnego bukietu. Quote
Agga Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Ostatnio jestem ornitologiem i podglądam ptaszki: Mały jasiu idzie do wojska: Miny to on potrafi robić: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajny Jasio w butkach Agga czy to kierunek Rzeszowska :razz: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Agga']Alu to kierunek wystawa :evil_lol::razz:aaaaaaaaaaa dlatego taki znajomy widok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Gdzieś tam jesteś Saruś- kiedyś CIę znajde... Quote
beria Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Agga'] Ta antyrama wisi nad biurkiem. Tekst koło zdjęć brzmi tak: "Gdy mały bokser wkracza do naszego domu nie jest on pokrytą sierścią, słodką zabawką Jest on naładowany energią małym stworzeniem, które bardzo dokładnie wie, jak używać swoich narządów zmysłów" E. Stockman Bardzo gorąco, życzę Ci, żebyś miała takie małe, naładowane energią stworzonko.... Mnie też brakuje Beruni, a już tyle lat minęło :-( Quote
Agga Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 beria dziękuje. Ja mam włąsnie z tym związane małe marzenie.Ono gdzieś tam na obłoczku siedzi i czeka na decyzje tego na górze. Wieczorem zapodam foty Jasia, foty z ZOO Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja też mam fotke na tym moście;) Quote
Agga Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Alu moze razem się tam wybierzemy. Gorzej jak nasze chopy będą chcieli nas się pozbyć:roll: :mad: Quote
Agga Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Zdjęcia z Zoo Pytałam się go kiedy zawita w moje progi:evil_lol: :mad: Ptaszydła debatowały: Quote
Recommended Posts