Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś znalazłam w domu album u siostry. Były tam jeszcze zdjęcia Sary. Poprosiłam a bym mi je zeskanowała. Jak zeskanuje wysle na poczte i je wstwie. Łezki poleciały.

A narazie zjęcia robione wieczorem:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agguś zaglądamy :calus:

Jasiek śliczny chłopczyk:loveu:

Śliczne ramki z Sarciowymi zdjęciami, na pewno merda ogonkiem w Psim Niebie :calus:

Posted

[quote name='Agga']Dziś znalazłam w domu album u siostry. Były tam jeszcze zdjęcia Sary. Poprosiłam a bym mi je zeskanowała. Jak zeskanuje wysle na poczte i je wstwie. Łezki poleciały.

A narazie zjęcia robione wieczorem:

Ale fotki:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jestem pod wrażeniem

Posted

Sarenko tak mi ciebie brakuje.....

Ty i Twoje różowe kołeczko. Na słowo kołeczkoreagowałąs odrazu

Ty z Boreczką. Zawsze was było wszęzie pełno.

jak zwykle szalona dziewczynka..teraz to biegasz do woli...

Jeszcze jedna będzie porcja zdjęć...:-(

Posted

STrasznie mi teraz tego brakuje. Nie mam juz teraz komu tak miłości okazywać. Wiecie co mam na mysli.Strasznie sie rozkleiłam:-(

Posted

[quote name='Agga']STrasznie mi teraz tego brakuje. Nie mam juz teraz komu tak miłości okazywać. Wiecie co mam na mysli.Strasznie sie rozkleiłam:-(

:calus: nie martw się Kochana... Sara wie, że Ją kochasz i że zawsze będziesz Ją kochać. Ona też Cię bardzo kocha

Posted

:buzi:

Sarcia i teraz sobie szaleje za TM, biega, skacze a pysk Jej się śmieje. Nie chcialaby, żebyś była smutna. Więż miłości i przyjaxni jest nie do zerwania. Któregoś dnia wdrapiesz się po niej do Sarci, a Ona Cię wesolo poliże, jakby mowiła: "No, skoro jesteś, to pobawmy się kółeczkiem";) :buzi:

Posted

Bellatriks tośmnie teraz rozmękczyła. ŚLicznie napisałaś. Tak kiedys będę znią. Ukocham ją... To będzie znowu ta chwila ze bede szczęsliwa.

Posted

Teraz tak włąśnie siedze na fotelu i patrze na tą fote. Przez ostatnie 3 -4 lata Sara juz była na emeruturze. Ale za młodu to wiele potrafiła...nawet skakkac po drzewach. Jak będe miałą wolną chwilkę to poskanuje jeszcze pare zdjęć.

Posted

[quote name='Agga']Teraz tak włąśnie siedze na fotelu i patrze na tą fote. Przez ostatnie 3 -4 lata Sara juz była na emeruturze. Ale za młodu to wiele potrafiła...nawet skakkac po drzewach. Jak będe miałą wolną chwilkę to poskanuje jeszcze pare zdjęć.a ja dziś byłam na spacerze i tak jakoś mi się trafiło ze był Kronosik boxio:pi Kacperek spaniel :p/ obie rasy psiaków które miałam:loveu:/i tak sobie pomyślałam ze to chyba nie zbieg okoliczności ....to celowa robota Moich psiaków tam za TM że Ozzy bawi się teraz z takimi kumplami:loveu:

Posted

Dbsst wiesz Agacia rośnie jak na drożdżach. Ostatnio jak Ojciec Święty był w Polsce, Agata oglądała transmisję i spiewała cały czas Alleluja:lol:

Posted

[quote name='Agga']Dbsst wiesz Agacia rośnie jak na drożdżach. Ostatnio jak Ojciec Święty był w Polsce, Agata oglądała transmisję i spiewała cały czas Alleluja:lol:

hahahah moj Kwiatuszek sliczny :loveu: