Agga Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Dziś znalazłam w domu album u siostry. Były tam jeszcze zdjęcia Sary. Poprosiłam a bym mi je zeskanowała. Jak zeskanuje wysle na poczte i je wstwie. Łezki poleciały. A narazie zjęcia robione wieczorem: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agga śliczne zdjęcia, jakby Bóg buntował się przeciwko temu wszystkiemu co dzieje się na ziemi... Czekam na zdjęcia. 3maj się! =* Quote
Justa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agguś zaglądamy :calus: Jasiek śliczny chłopczyk:loveu: Śliczne ramki z Sarciowymi zdjęciami, na pewno merda ogonkiem w Psim Niebie :calus: Quote
bigos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Agga']Dziś znalazłam w domu album u siostry. Były tam jeszcze zdjęcia Sary. Poprosiłam a bym mi je zeskanowała. Jak zeskanuje wysle na poczte i je wstwie. Łezki poleciały. A narazie zjęcia robione wieczorem: Ale fotki:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jestem pod wrażeniem Quote
Agga Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Sarenko tak mi ciebie brakuje..... Ty i Twoje różowe kołeczko. Na słowo kołeczkoreagowałąs odrazu Ty z Boreczką. Zawsze was było wszęzie pełno. jak zwykle szalona dziewczynka..teraz to biegasz do woli... Jeszcze jedna będzie porcja zdjęć...:-( Quote
bellatriks Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agguś, piekne zdjęcia... naprawdę pokazują to, co w zyciu najważniejsze. Miłość. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agga śliczne zdjęcia, widać jaka Sara jest na nich szczęśliwa - i to najbardziej się liczy, że dałaś jej szczęście i miłość... Quote
Agga Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 STrasznie mi teraz tego brakuje. Nie mam juz teraz komu tak miłości okazywać. Wiecie co mam na mysli.Strasznie sie rozkleiłam:-( Quote
bellatriks Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Agga']STrasznie mi teraz tego brakuje. Nie mam juz teraz komu tak miłości okazywać. Wiecie co mam na mysli.Strasznie sie rozkleiłam:-( :calus: nie martw się Kochana... Sara wie, że Ją kochasz i że zawsze będziesz Ją kochać. Ona też Cię bardzo kocha Quote
Agga Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Ktoś mi nie pozwolił się smucić wiec nie mam wyjścia.;) Quote
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Aguś piękne wspominki :loveu: :loveu: :loveu: aż i mnie się łazka zakręciła w oku Quote
bellatriks Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :buzi: Sarcia i teraz sobie szaleje za TM, biega, skacze a pysk Jej się śmieje. Nie chcialaby, żebyś była smutna. Więż miłości i przyjaxni jest nie do zerwania. Któregoś dnia wdrapiesz się po niej do Sarci, a Ona Cię wesolo poliże, jakby mowiła: "No, skoro jesteś, to pobawmy się kółeczkiem";) :buzi: Quote
Agga Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Bellatriks tośmnie teraz rozmękczyła. ŚLicznie napisałaś. Tak kiedys będę znią. Ukocham ją... To będzie znowu ta chwila ze bede szczęsliwa. Quote
anetta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ehhh...wspaniale zdjecia, jak dobrze ze one zostaja.....:placz: cudne!! http://img458.imageshack.us/img458/9730/majowy0164mk.jpg Quote
Agga Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Teraz tak włąśnie siedze na fotelu i patrze na tą fote. Przez ostatnie 3 -4 lata Sara juz była na emeruturze. Ale za młodu to wiele potrafiła...nawet skakkac po drzewach. Jak będe miałą wolną chwilkę to poskanuje jeszcze pare zdjęć. Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Agga']Teraz tak włąśnie siedze na fotelu i patrze na tą fote. Przez ostatnie 3 -4 lata Sara juz była na emeruturze. Ale za młodu to wiele potrafiła...nawet skakkac po drzewach. Jak będe miałą wolną chwilkę to poskanuje jeszcze pare zdjęć.a ja dziś byłam na spacerze i tak jakoś mi się trafiło ze był Kronosik boxio:pi Kacperek spaniel :p/ obie rasy psiaków które miałam:loveu:/i tak sobie pomyślałam ze to chyba nie zbieg okoliczności ....to celowa robota Moich psiaków tam za TM że Ozzy bawi się teraz z takimi kumplami:loveu: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Agga']Pan Pay?:lol: oćwirkne Ależ Elfie Uszko masz śliczna kitke:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Dbsst wiesz Agacia rośnie jak na drożdżach. Ostatnio jak Ojciec Święty był w Polsce, Agata oglądała transmisję i spiewała cały czas Alleluja:lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Agga']Dbsst wiesz Agacia rośnie jak na drożdżach. Ostatnio jak Ojciec Święty był w Polsce, Agata oglądała transmisję i spiewała cały czas Alleluja:lol: hahahah moj Kwiatuszek sliczny :loveu: Quote
LAZY Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Cześć kochana! Pamiętam o Was, ale czasu na wizyty za mało:( Duża bużka :buzi: Quote
Agga Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 A to zdjęcie specjalnie dla pewnej oosby. Ona wie o kim mowa A reszta dla każdego: Zasnał jasiek na służbie: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :razz:o rany Jaśko se strzelił z dwururki :razz: Quote
Agga Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 ON zasnał na swojej cioci Adze w takiej pozycji z tym karabinem. Quote
Recommended Posts