Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sarcia babcia żebrak przystolny...:))))
Ach, jak fajnie, że mamy te zdjęcia i można powspominać...
Ja póki co nie mogę jeszcze bez emocji oglądać zdjęć Pagajka, bo mi serce pęka... :(

Posted

marta ja co dziennie staram sie byc spokojna nie przezywać ale sie nie da:shake: TYle jest sytuacji, które mi się z nią kojarzą.

Posted

oj to sobie popłaczemy hurtem:-(
Nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze będę oglądać fotki Naszych psiaków które odeszły przez niezamglone oczy:shake:Uśmiech przemyka przez serce ale oczy łzawią :cool3:
Najważniejsze ze One były i mamy kogo wspominać i są fotki , bo gdyby ich nie było to nie wiem.....................

Posted

[quote name='Agga']WIecie najgorsze sa te wyrzuty sumienia.

Aguś przestań z wyrzutami :calus: zrobiłaś dla Sarci wszystko co możliwe, dożyła u Ciebie w szczęściu ładnego sędziwego wieku więc nie masz się czym martwić :calus:

a co do fotek to macie wspaniale, że macie takie śliczne galerie Waszych psiaków, bo ja moijego Czikusia mam może 4 zdjęcia :shake:

Posted

jasiu rosnie jak na drożdzach :multi:
Dziś moja mama z nim była w domu. Na oknie stoi te zdjęcie Sary. ZObaczył je i do mojej mamy w swoim jęzku mowi: Baciu(ciociu)pokazuje na ramkę łała(pies) i pokazuja na ziemie tam gdzie było legowisko i na łózko. Wszystko wie maluch. A moja mama do niego, że nie ma pieska a on tak patrzył na nią.

Posted

[quote name='malawaszka']powierdz Jasiowi, że zawsze zaglądamy :loveu: ślicznie chłopak rośnie :multi:

Jasiu się ucieszy. CHcemy pojść na spacerek i zdjęcia porobić. Byłaby Sara poszlibyśmy razem ....

Posted

[quote name='Agga']Jasiu powiedział, że jesli nie bedziecie czasami tu zaglądać karze zamknąć temat:-( :mad:

zaglądamy zaglądamy , ale nie zawsze piszemy :oops:

śliczny chłopaczek z Jasia :loveu::loveu::loveu:

Posted

TO sie ciesze, że pamietacie. Czasami dajcie znak...
Tak u Sarci bardzo się zazieleniło i zakwieciło...TYlko szkoda, że jej nie ma.:-( WIem, że mam sie nie smucic...

Posted

[quote name='Agga']TO sie ciesze, że pamietacie. Czasami dajcie znak...
Tak u Sarci bardzo się zazieleniło i zakwieciło...TYlko szkoda, że jej nie ma.:-( WIem, że mam sie nie smucic...;)jak tylko przyjedziesz to Ozzy ci nie pozwoli na smutki:p