Bodziulka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Agga']NIe zapomne jak ona czekała, aby coś dojeśc po Agaci. :loveu: mój tak nie umie ;) Quote
00000 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Sarcia babcia żebrak przystolny...:)))) Ach, jak fajnie, że mamy te zdjęcia i można powspominać... Ja póki co nie mogę jeszcze bez emocji oglądać zdjęć Pagajka, bo mi serce pęka... :( Quote
Agga Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 marta ja co dziennie staram sie byc spokojna nie przezywać ale sie nie da:shake: TYle jest sytuacji, które mi się z nią kojarzą. Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 oj to sobie popłaczemy hurtem:-( Nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze będę oglądać fotki Naszych psiaków które odeszły przez niezamglone oczy:shake:Uśmiech przemyka przez serce ale oczy łzawią :cool3: Najważniejsze ze One były i mamy kogo wspominać i są fotki , bo gdyby ich nie było to nie wiem..................... Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Agga']WIecie najgorsze sa te wyrzuty sumienia. Aguś przestań z wyrzutami :calus: zrobiłaś dla Sarci wszystko co możliwe, dożyła u Ciebie w szczęściu ładnego sędziwego wieku więc nie masz się czym martwić :calus: a co do fotek to macie wspaniale, że macie takie śliczne galerie Waszych psiaków, bo ja moijego Czikusia mam może 4 zdjęcia :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 agusia jak tam próby przytargania psa?rodzice juz zmiękli? Quote
Agga Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Saruś zobacz jak spadłas na 6 stronę:-( Jestes cały czas obecna w domu:-( I na działce: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Agguś =* Śliczne zdjęcia, śliczne wspomnienia... Quote
bigos Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Agga']Saruś zobacz jak spadłas na 6 stronę:-( Jestes cały czas obecna w domu:-( I na działce: Śliczna galeria ['][']['] Quote
Agga Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Dziekuje bigosku... Wchodząć tu mam łzy w oczach. Quote
Agga Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Alu ja musze ja miec wszedzie dlatego tyle fot mam Quote
Agga Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Jasiu powiedział, że jesli nie bedziecie czasami tu zaglądać karze zamknąć temat:-( :mad: Quote
Agga Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 jasiu rosnie jak na drożdzach :multi: Dziś moja mama z nim była w domu. Na oknie stoi te zdjęcie Sary. ZObaczył je i do mojej mamy w swoim jęzku mowi: Baciu(ciociu)pokazuje na ramkę łała(pies) i pokazuja na ziemie tam gdzie było legowisko i na łózko. Wszystko wie maluch. A moja mama do niego, że nie ma pieska a on tak patrzył na nią. Quote
malawaszka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 powierdz Jasiowi, że zawsze zaglądamy :loveu: ślicznie chłopak rośnie :multi: Quote
Agga Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='malawaszka']powierdz Jasiowi, że zawsze zaglądamy :loveu: ślicznie chłopak rośnie :multi: Jasiu się ucieszy. CHcemy pojść na spacerek i zdjęcia porobić. Byłaby Sara poszlibyśmy razem .... Quote
Alka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Agga']Jasiu powiedział, że jesli nie bedziecie czasami tu zaglądać karze zamknąć temat:-( :mad: zaglądamy zaglądamy , ale nie zawsze piszemy :oops: śliczny chłopaczek z Jasia :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cześć Aguś :multi: Jasiu rośnie jak na drożdźach :loveu: piękną przyrodę wstawiłaś :loveu: Pozdrawiamy i całujemy :buzi: Quote
Agga Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 TO sie ciesze, że pamietacie. Czasami dajcie znak... Tak u Sarci bardzo się zazieleniło i zakwieciło...TYlko szkoda, że jej nie ma.:-( WIem, że mam sie nie smucic... Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Agga']TO sie ciesze, że pamietacie. Czasami dajcie znak... Tak u Sarci bardzo się zazieleniło i zakwieciło...TYlko szkoda, że jej nie ma.:-( WIem, że mam sie nie smucic...;)jak tylko przyjedziesz to Ozzy ci nie pozwoli na smutki:p Quote
Recommended Posts