Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:pAgguś to jak już będzie ludzki potomek to nic nie stoi na przeszkodzie by wtedy był i psi i za 1 rzutem 2 sprawy załatwione :razz: to się tatuś ucieszy :evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alu pomyśli się wtedy i o psie. Teraz mam celu nr jeden potomek ludzki:diabloti:

Pika potomek w planach narazie. Ale od planów do realizacji bardzo blisko.:cool3:
A Agatka jakos tak wlazała do tej miski i dobrze jej tam było.
Madziu tak w Opolu, ja się stad nie ruszam:mad:

Pagaj a ciągoty macierzńskie to ja mam:oops:

Posted

Tak ALu u Sarci wiosna. Ona tak lubiała na trawce polezeć.

Pagaj ano trzeba wykorzystać. Wczoraj na działce moje dwie cioteczki + rodzice mnie dopadli i molestowali o wnuka:evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Dziewczyny bobas jeszcze siedzi na chmurce. Teraz trzeba poczekać, aż Sara pozwoli bobasowi sie pojawić.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz trza do Sarci fluidy wysłać i z Payem zagadać :razz:

Posted

Jak ja tu lubię zaglądać :loveu:
Niech ciocie molestują ile wlezie, ale "Dominiczka", jak przyjedzie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Bo ty to już jesteś przemolestowana na właściwą stronę....:lol:

Posted

Przeglądałam dzisiaj płyty ze zdjęciami. Natknełam się na rózne foteczki. Wkleje aby powspominać. Oglądałam i łzy same leciały. Sara, Lazy i Pagaj.Sara z Agata i Jasiem.Dziś mija 3 miesiace.Dziś moj tato ma urodziny. Sam powiedział na głos mam urodziny a jej nie ma:shake:

Boże Narodzenie 2004

NIe zapomne jak ona czekała, aby coś dojeśc po Agaci.

Taka mordeczka:-(

A zobaczcie jaka Agacie była mała

Nagrałąm sobie płyte ze zdjęciami Sary chce je wywołać. Jest tam Pagaj i Lazy i nie tylko.:p