Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :pAgguś to jak już będzie ludzki potomek to nic nie stoi na przeszkodzie by wtedy był i psi i za 1 rzutem 2 sprawy załatwione :razz: to się tatuś ucieszy :evil_lol: Quote
Agga Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Alu pomyśli się wtedy i o psie. Teraz mam celu nr jeden potomek ludzki:diabloti: Pika potomek w planach narazie. Ale od planów do realizacji bardzo blisko.:cool3: A Agatka jakos tak wlazała do tej miski i dobrze jej tam było. Madziu tak w Opolu, ja się stad nie ruszam:mad: Pagaj a ciągoty macierzńskie to ja mam:oops: Quote
00000 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Uwielbiam takie zdjęcia Aguś :multi: A te ciągoty... to trzeba jakoś wykorzystać, co nie?? :cool3: Quote
Agga Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Tak ALu u Sarci wiosna. Ona tak lubiała na trawce polezeć. Pagaj ano trzeba wykorzystać. Wczoraj na działce moje dwie cioteczki + rodzice mnie dopadli i molestowali o wnuka:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Agga ojjj Agga :multi: :multi: :multi: czekamy zatem na małe PaYAggi :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Dziewczyny bobas jeszcze siedzi na chmurce. Teraz trzeba poczekać, aż Sara pozwoli bobasowi sie pojawić. Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Agga']Dziewczyny bobas jeszcze siedzi na chmurce. Teraz trzeba poczekać, aż Sara pozwoli bobasowi sie pojawić.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz trza do Sarci fluidy wysłać i z Payem zagadać :razz: Quote
Agga Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Saruś nie trzymaj go tam za długo. A z Payem się pogada i oczaruje się go:loveu: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Agga']Saruś nie trzymaj go tam za długo. A z Payem się pogada i oczaruje się go:loveu::pto może mu zacznę PAN mówić Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:grzybki halucynogenne;) Quote
00000 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Jak ja tu lubię zaglądać :loveu: Niech ciocie molestują ile wlezie, ale "Dominiczka", jak przyjedzie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo ty to już jesteś przemolestowana na właściwą stronę....:lol: Quote
Agga Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Przeglądałam dzisiaj płyty ze zdjęciami. Natknełam się na rózne foteczki. Wkleje aby powspominać. Oglądałam i łzy same leciały. Sara, Lazy i Pagaj.Sara z Agata i Jasiem.Dziś mija 3 miesiace.Dziś moj tato ma urodziny. Sam powiedział na głos mam urodziny a jej nie ma:shake: Boże Narodzenie 2004 NIe zapomne jak ona czekała, aby coś dojeśc po Agaci. Taka mordeczka:-( A zobaczcie jaka Agacie była mała Nagrałąm sobie płyte ze zdjęciami Sary chce je wywołać. Jest tam Pagaj i Lazy i nie tylko.:p Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :loveu: śliczna mała Agatka i Sarcia sępik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts