Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześć Agga :pJak tam młody podrywacz Jasiek:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ale z niej już duża dziewczynka :multi: śliczna Agatka :loveu: Quote
Agga Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 samopoczucie do bani. Ja już nie mam siły. Jasiu i Agacie rosną jak na drożdżach. :evil_lol: Niezłe z nich urwisy. Jak Jasko do nas przyjdzie bedą nowe foty Agacie 29.04 skończyła już dwa latka. :multi: Teraz przyszło im już dorastać bez Sarci...:-( A z kubeczka własnie pije...i ta mordeczka wymalowana na mnie patrzy:p Jeszcze mam fotki Agaci i gdzies jeszcze jest Jasko. A tu ze swoją kuzynką Anią Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :Rose:kwiatuszki dla Agatki z okazji 2 urodzin :p Agguś jeszcze troszkę , wytrzymasz ;) Quote
asiunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Hej!! No pannica taka ze hohoho czekac tylko kiedy ciocia Aggusia bedzie amantow odganiac:evil_lol: Quote
00000 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A ja poproszę fotki działeczki i kwiatków ślicznych!!!:p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 hej agusia głowka do góry :kciuki: jeszcze tylko troszke a jak nie, to ja ci co podrzuce pod drzwi :eviltong: Quote
LAZY Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No! Agatka rośnie jak na drożdzach...czym ją tam karmicie?:razz: Quote
jo-jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Agga'] Teraz przyszło im już dorastać bez Sarci...:-( Agguś ty się nie przejmuj ja wiem a właściwie czuje to że lada dzień podejmiecie decyzje i trafi do Was psina i Dzieciaki będa się wychowywać razem z piesiem ;-)) Quote
Agga Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Wiecie co tak Was czytam i dziekuje takie słowa jakos mnie trzymają na duchu. Agacia wcina wszytsko co jej wpadnie w łapki. Pagaj mówisz i masz. Quote
Agga Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 RÓŻYCZKA SARCI. Jeszcze jest malusia ale będzie z niej piekna róża. Rośnie tam pod tymi zielonymi drabinkami. Quote
00000 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dziękuję słonko! :buzi: Uwielbiam takie zdjątka :multi: Trzymam kciuki, żeby wkrótce pojawiło się na nich coś rudawego z czarnym noskiem...:loveu: Quote
Agga Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Ehhh to długo jeszcze poczekam. CHyba predzej inaczej mi sie rodzina powiększy:evil_lol: Wieć niech się rodzice zastanowią co wolą:diabloti: :mad: A dziś jeszcze porobiłam foteczki: Quote
Agga Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Latałam dziś za Agatą a ona za mną. Ja nie wiem co mam w sobie takiego ale dzieciaki mnie uwielbiają. Agacia woła tak : "Aga choć" Łapie mnie za reke i ciagnie do zabawy. Quote
00000 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Agga']Ehhh to długo jeszcze poczekam. CHyba predzej inaczej mi sie rodzina powiększy:evil_lol: Wieć niech się rodzice zastanowią co wolą:diabloti: :mad: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
00000 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Agga']Latałam dziś za Agatą a ona za mną. Ja nie wiem co mam w sobie takiego ale dzieciaki mnie uwielbiają. Agacia woła tak : "Aga choć" Łapie mnie za reke i ciagnie do zabawy. Widocznie masz ciągoty macierzyńskie, które Agatka doskonale wyczuwa.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Martus co się smiejesz:eviltong: :cool3: Serio mowie ja sie wczesniej potomka doczekam:loveu:NIe ma na co czekac. :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Agga']Ehhh to długo jeszcze poczekam. CHyba predzej inaczej mi sie rodzina powiększy:evil_lol: Wieć niech się rodzice eeehhhkkmm ze znaczy sie co :eviltong: pay juz wie :eviltong: Quote
Agga Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']eeehhhkkmm ze znaczy sie co :eviltong: pay juz wie :eviltong: Wie wie:loveu: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 a ta co w ubraniu się kapie ? :evil_lol: [quote name='Agga']Serio mowie ja sie wczesniej potomka doczekam:loveu:NIe ma na co czekac. :cool1: ale to juz jest, czy dopiero bedzie? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Agga']Wie wie:loveu: ale w opolu będziecie siedziec, bo mam blizej :eviltong: Quote
Alka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Pagaj']Widocznie masz ciągoty macierzyńskie, które Agatka doskonale wyczuwa.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze powiedziane :thumbs: zresztą ślicznie razem wyglądacie :loveu: Quote
Recommended Posts