Agga Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Ostatnio znalazłam zwykły aparat przypomniało mi sie ze sa na nim zdjęcia Sary. Wstyd sie przynzac ale chyba z przed dwóch lat musze to wypstrykac do konca i do wywoałania. Ciekawe co tam jest. Jaka niespodzianke mam dla was od Sarci. Quote
00000 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Agga'] Pagaj patrz co znalazłam oczywiscie sie pobeczałąm :placz: O rany...babunia Sarcia buzi mi daje....:placz: :placz: :placz: A w ogóle to prawie dwa lata temu było...:crazyeye: Na kocyku PKP u Ciebie w pokoju jeszcze przed przemeblowaniem... ale ten czas leci...:roll: Tak z rana się wzruszyłam, co to będzie wieczorem...:roll: Aguś:buzi: A w ogóle lecę do pracy - i przy okazji wesprzeć żonę brata, która od wczoraj okupuje korytarz przed OIOMem (w szpitalu)- synek brata - Nikodem jest w stanie bardzo ciężkim.:shake: Właściwie to ja się nie nadaję na wspieranie, bo i tak cały czas beczę jak tam jestem.:shake: Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Heyka a teraz bądzmy grzeczni bo Agga jest Moderatorem :) :cool3: :cool3: :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Agga']Ostatnio znalazłam zwykły aparat przypomniało mi sie ze sa na nim zdjęcia Sary. Wstyd sie przynzac ale chyba z przed dwóch lat musze to wypstrykac do konca i do wywoałania. Ciekawe co tam jest. Jaka niespodzianke mam dla was od Sarci. Aga to extra taka niespodzianka - zdjęcia :) cudowna pamiątka :) Quote
AgaiTheta Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ojej super, czekamy na nowe fotki. Pagaj zdrówka życzę Nikodemowi :-( Mój synek też Nikoś. Quote
Agga Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Pagajku ja sie tak pobeczałam jak te foty znalazłam:placz: SPokojnie jestem moderatorem ale grzecznym i nienerwowym ale nie sprawdzajcie tego :mad: Nikosiu pare dni temu rozmaiałyśmy z ciocią Pagaj o Tobie. Zdrowiej malutki dla swoich rodziców. Jesteś dla nich małym promyczkiem, na który czekali tak długo. Tak cięzko pracuje na miske zupy Zapracowałem na jedzonko Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 AGGUś gratulki na moderatora ;) Pagajku trzymam kciuki :razz: Jasiek jest debeściak :multi: Quote
00000 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Agga'] Tak cięzko pracuje na miske zupy Zapracowałem na jedzonko Wysyk, normalny wyzysk biednego dziecka!!!!:mad: Jaka szkoda, że się z mamą Jasia rozminęłam - już ja bym jej nagadała, jakie prace fizyczne musi Jasio robić, żeby miskę zupy dostać...:diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cześć Agusiu - Moderatorze :razz: :razz: :multi: Koniecznie dopstrykaj stary film z aparatu i go wywołaj - sama jestem ciekawa jakie tam fotki. A tak nawiasem mówiąc to ja też mam jeszcze klisze chyba z roku i tylko kilka zdęć zrobionych :oops: Quote
Agga Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Pagajku spokojnie - dziecko niech się uczy, żeby mu potam jego żona nie powiedziała, że nic w domu nie robi. Ucze się wiązać buciki: Odpoczywam: Zaraz będe rozrabiać Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 jest Kochaniutki :loveu: jak ja strasznie kocham dzieci :loveu: Quote
Agga Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 JAsiu robił cioci Eli pierdzioszki na nodze Quote
Agga Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Jasiu w swoim żywiole:p Tak słodko spie:p Quote
sota36 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Sylwia - balam sie tego postu... tak cholernie mi przykro!!!! Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Agga napisał(a):POtem mówią ze zdjęć nie daje:shake: :razz:za mało dajesz :p Quote
Agga Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Witaj Agguś- niestety Lazy :( Wiem rano Paulinka zadzowniła:shake: Nie wierze...:shake: Sara, LAZY i Harley oni teraz razem są. Alu postaram sie po swietach nadrobić zaległości. NIe mam szans na psa. Jedyne wyjscie wyprowadzic sie z domu:roll: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Agga napisał(a):Wiem rano Paulinka zadzowniła:shake: Nie wierze...:shake: Sara, LAZY i Harley oni teraz razem są. Alu postaram sie po swietach nadrobić zaległości. NIe mam szans na psa. Jedyne wyjscie wyprowadzic sie z domu:roll:Agguś doczekasz tego swojego , będzie wtedy TWÓJ i Ty będziesz o nim decydować a nie reszta rodziny , doczekasz się i wtedy będzie to radość największa ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dokładnie Aguś zobaczysz jak będzie pięknie bo trzeba wierzyć że przyszłe dni nie będą złe tylko dobre :) Ja teraz jestem szczęśliwa mieszkam z osobami które kocham a czekałam na tą chwilę naprawdę długo.... i miałam rózne poważne problemy w życiu Więc musisz wierzyć że wreszcie i do Ciebie słoneczko się uśmiechnie :) Trzeba wierzyć że będzie dobrze :) Quote
sota36 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 AGGUSIU - PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWAI I SPOKOJU. CIERPLIWOSCI I MILOSCI, CIEPELKA I USMIECHU NIE TYLKO NA SWIETA, ALE I NA KAZDA CHWILE . Quote
e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 http://www.uniasc.com/swieta/ :) pozdrowionka :) Quote
Agga Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Dziewczyny jesteście kochane. Nie myslałam, że coś tu napiszecie. Ja wiem, że musze czekać, że jeszcze będe mieć. Ale ta cholerna bezradność. Jutro porobię zdjęcia Jaśkowi.Bo tylko ten łobuziak mi został:loveu: Quote
Recommended Posts