Agga Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 chrap chrap: KOfam Sarunie Sarcia usypia Elfika Zaraz sama zasne 8) Zasnełam: :oops: Quote
Agga Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 A teraz specjalnie dla cioci dbsst mały bonusik: zasypiam: Ciociu Agus jaki masz smaczyny pilocik Cosik smunta byłam :cry: ładnie pozuje :lol: SPie : Juz nie spie...(troszke za jasne) Quote
malawaszka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 oo mamo i ten paluszek w buziii :angel: Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Dzien Dobry Elfie Uszko :buzi: Agga normalnie siem poryczlalam ze smiechu strasznie milo ze Agacia sie wita ZE MNA ;) i ta dedykacja od Lady in Red ;) i ten buziak ni no kazda fota to ineal AgaTka I Sarcia Para Dogomani jak dla mnie buziakowe w nochalopagusy i w Elfie Uszko jaka Ona Jest Piekna nie no brak mie slow znaczy brak mi madrych slow ;) Quote
Agga Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 dbsst ciesze sie ze poprawiłąm ci humork... Ciesze sie ze wam sie dziewczynki podobaja... Jak tylko sie zrobi cieplej pojdziemy na spacerek tam dopiero beda foty... Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Agga :buzi: :modla: lux jeszcze raz po tych fotach wzrokiem szuralam rewelka humor poprawiony :D Quote
Agga Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 a ja bardzo lubie sprawiac ludziom przyjemnosc... 8) Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Agga napisał(a):a ja bardzo lubie sprawiac ludziom przyjemnosc... 8) :buzi: Quote
anetta Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 :o :D o mammoooo jakie cudenka te foteczki MNIAM I komentarze :angel: Quote
mrowka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Sliczne zdjeciaa!! :angel: :angel: Jejkuu juz wczesniej to pisalam, ale nie moge uwierzyc ze Sarcia taka spokojna :angel: Ciekawa jestem czy moj diabel kiedys taki bedzie :-? :wink: A fotka z buziakiem..mhh :angel: Wysciskaj ja kochana ode mnie! :calus: Quote
Agga Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 Mrowcia no wiesz moze musisz mu taka dzidzie do domu sprowadzic :lol: Quote
Agga Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 dbsst napisał(a):Aggus ja czekam na kolejne ;) nom wiem wiem....nastepna sesja w poniedziałek... Quote
dbsst Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja nie przezyje wlasnie ciocia Sayma ogladala zdjecia no coz tez jest :iloveyou: Quote
mrowka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Agga napisał(a):Mrowcia no wiesz moze musisz mu taka dzidzie do domu sprowadzic :lol: :roflt: taa juz mu sprowadzilam :evilbat: Predzej drugiego piecha 8) Quote
olekg89 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 ogólnie nie lubie wrzeszków ale ta malutka jest sliczna poprostu dbsst zmajstroj taką z TZ .i te uszka kaja uwielbia takie bezbronne poczwarki .jezu jak baba sie zachwycam jakims bachorkiem .sliczna p.s. troszke do sarci podobna :fadein: Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 olekg18 napisał(a):ogólnie nie lubie wrzeszków ale ta malutka jest sliczna poprostu dbsst zmajstroj taką z TZ .i te uszka kaja uwielbia takie bezbronne poczwarki .jezu jak baba sie zachwycam jakims bachorkiem .sliczna p.s. troszke do sarci podobna :fadein: hahaha mowisz zebym zmajstrowala sobie tagiego maluszka no coz nie wiem czy mamy potrzebne narzedzia z TZ ;) zachwycaj sie zachwycaj to normalne przy takim cudenku Quote
Agga Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja nie przezyje wlasnie ciocia Sayma ogladala zdjecia no coz tez jest :iloveyou: Cze wszystkim.... ciociu no dasz rade do poniedziałku nie daleko... Elfie uszko teraz jest w domicu ze swoim rodzicami... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agga cudasne te foteczki, normalnie miodzo :) Quote
Agga Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 dbsst to na targ i sprzedawaj...hahaah Daga& Oskar dziekuje j utro znowu cos porobie moim dziewczynkom :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agus porób koniecznie bo tak przyjemnie i milo razem sie je oglada ;) naperawde supper sie ze soba komponuja ;) Quote
Agga Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 beda na pewno... ja tez sie ciesze ze obie sie tak swietnie dogaduja... Sara na poczatku była troszke zdziona ta sytuacja, ze cos małego jej sie po domu kreci. Rano troszke szczekała jak Agate przyprowadzano ale to trwało krotko, teraz to nawet rano nie wstaje hahaahah. Razem sie bawia, spia i prawie ze jedza... Quote
Recommended Posts