Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje kochani....
Sylwia teki jest boski:loveu:
A ja czuje sie nieswojo...jak ja sie mam pozbierać no...:placz: Brakuje mi tego mojego psiaka.Przed chwilką sie poryczałąm bo weszłąm do okoju rodziców szukałam mamy i tak z przyzwyczajenia zajrzałąm na kanape bo ona tam lezała i teraz tez ja chciałąm zobaczyc.:shake:

Posted

Agga napisał(a):
ALu toś ty była koło mojego domu:placz:
:crazyeye:ale tam nie pisało TU MIESZKA AGGA :shake:
Agguś , zobaczysz jeszcze dla Ciebie zaświeci Słoneczko :buzi:

Posted

Dziś mijają 3 tygodnie bez Sarci. 3 tygodnie jak w domu jest pusto i smutno. 3 tygodnie kiedy moje serduszko bardzo cierpi.

Wczoraj oglądałam zdjęcia Sary, tak sie poryczałam.

Posted

Agga napisał(a):
Dziś mijają 3 tygodnie bez Sarci. 3 tygodnie jak w domu jest pusto i smutno. 3 tygodnie kiedy moje serduszko bardzo cierpi.

Wczoraj oglądałam zdjęcia Sary, tak sie poryczałam.

daj nochalka dam Ci buzialka :buzi:

Posted

Myslałam, że bedzie troszke lepiej, ale niesttey nie jest. Staram sie nie myslec za duzo. Wymyślam sobie rózne rzeczy, zajęcia. Aby jak najmniej mysleć o tym co sie stało. Ale myśli wracają do Sarci. Wczoraj oglądałąm jej zdjęcia. Wylałam morze łez:placz:

Dbsst przejmuje Szpile na zlocie.Bede jej prała, sprzatała, zabawki nosiła:p Zreszta sama wiesz, że dobra ze mnie cocia. Na ostatnim zlocie "smierdzącej" Szpili się brzydzili....ja nie:loveu:

Posted

Agga napisał(a):
Myslałam, że bedzie troszke lepiej, ale niesttey nie jest. Staram sie nie myslec za duzo. Wymyślam sobie rózne rzeczy, zajęcia. Aby jak najmniej mysleć o tym co sie stało. Ale myśli wracają do Sarci. Wczoraj oglądałąm jej zdjęcia. Wylałam morze łez:placz:

Dbsst przejmuje Szpile na zlocie.Bede jej prała, sprzatała, zabawki nosiła:p Zreszta sama wiesz, że dobra ze mnie cocia. Na ostatnim zlocie "smierdzącej" Szpili się brzydzili....ja nie:loveu:

Agguś myśle że nie bedziesz miała wyjścia Szpila Cię sobie wybrała więc bedziesz jej musiała ciotkować :D ;)

:buzi:

Agguś trzymaj sie Kochanie

Posted

Włąsnie sie zastanawiam co z robic z Sarciową galerią. Czy ja tu zostawić i wklejac Jaśka i Agate. Czy zamknąc. Czy przenieść na gr.II lub na Tęczowy Most. Chyba ze zostawić ten temat tu i dodawać tylko Agacie i Jaska. A ten temat co jest na gr II-"O wspomnieniach "- przenieśc na Tęczowy most.

Jutro postaram sie strzelic fotki Jasiowi. A tak wogóle musze kupic nowe akumulatorki do aparatu. Te się już wyczeropały:shake: :cool1:

Posted

Agga - oczywiście że należy TU zostawić Sarciową galeryjkę - jest piękna i nie może stąd zniknąć- teraz wstawiaj tu dzieciaczki a kieedyyśś pojawi się tu Twoje nowe szczęście :loveu:

Posted

DObrze. Sarcia chyba nie miałaby nic przeciwko, aby włąsnie tutaj był wstawiane jej ukochane dzieci....Kurcze sie no popłakałam :placz:

Posted

AGUŚ, dopiero dzisiaj się dowiedziałam, ostatnio na nic nie mam czasu, nawet na DGM. Boże, tak mi smutno.:-(
Sara była dla mnie ideałem piękności boksera - seniora. Zawsze wzruszały mnie jej zdjęcia, emanował z niej taki totalny spokój, jakby wiedziała o świecie już wszystko, co trzeba, żeby być mądrym.
Strasznie mi przykro, trzymaj sie kochana, wiem jak to boli, 2,5 roku temu pożegnałam naszą pierwszą Nandę.

Posted

Agga napisał(a):
DObrze. Sarcia chyba nie miałaby nic przeciwko, aby włąsnie tutaj był wstawiane jej ukochane dzieci....Kurcze sie no popłakałam :placz:
Agguś , tak sobie będziemy popłakiwać jeszcze nie raz .............dawaj fotki Bąbli , przecież Sara to była ich ulubienica :loveu:....a na fotaski następcy Saruni cierpliwie poczekamy , już ONA ci Kogoś podszepnie ;)

Posted

Siostra dzis np. w pracy ciągle moje mysli krazyły wokół Sarci. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć. STrasznie wtedy chcialam z kims pogadac:-(