Agga Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dziekuje kochani.... Sylwia teki jest boski:loveu: A ja czuje sie nieswojo...jak ja sie mam pozbierać no...:placz: Brakuje mi tego mojego psiaka.Przed chwilką sie poryczałąm bo weszłąm do okoju rodziców szukałam mamy i tak z przyzwyczajenia zajrzałąm na kanape bo ona tam lezała i teraz tez ja chciałąm zobaczyc.:shake: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Agga napisał(a):ALu toś ty była koło mojego domu:placz::crazyeye:ale tam nie pisało TU MIESZKA AGGA :shake: Agguś , zobaczysz jeszcze dla Ciebie zaświeci Słoneczko :buzi: Quote
LAZY Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kto tego biednego Jasia zmusil do spania w takiej pozycji:crazyeye: Przeciez to jest wysoce niewygodne:P Ale za to bbbardzo orygnalne:) Quote
asiunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Hej!! Dzien dobry Agguniu zyczymi milego dnia:multi: Quote
Agga Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Dziś mijają 3 tygodnie bez Sarci. 3 tygodnie jak w domu jest pusto i smutno. 3 tygodnie kiedy moje serduszko bardzo cierpi. Wczoraj oglądałam zdjęcia Sary, tak sie poryczałam. Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Agga napisał(a):Dziś mijają 3 tygodnie bez Sarci. 3 tygodnie jak w domu jest pusto i smutno. 3 tygodnie kiedy moje serduszko bardzo cierpi. Wczoraj oglądałam zdjęcia Sary, tak sie poryczałam. daj nochalka dam Ci buzialka :buzi: Quote
Agga Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Myslałam, że bedzie troszke lepiej, ale niesttey nie jest. Staram sie nie myslec za duzo. Wymyślam sobie rózne rzeczy, zajęcia. Aby jak najmniej mysleć o tym co sie stało. Ale myśli wracają do Sarci. Wczoraj oglądałąm jej zdjęcia. Wylałam morze łez:placz: Dbsst przejmuje Szpile na zlocie.Bede jej prała, sprzatała, zabawki nosiła:p Zreszta sama wiesz, że dobra ze mnie cocia. Na ostatnim zlocie "smierdzącej" Szpili się brzydzili....ja nie:loveu: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Agga napisał(a):Myslałam, że bedzie troszke lepiej, ale niesttey nie jest. Staram sie nie myslec za duzo. Wymyślam sobie rózne rzeczy, zajęcia. Aby jak najmniej mysleć o tym co sie stało. Ale myśli wracają do Sarci. Wczoraj oglądałąm jej zdjęcia. Wylałam morze łez:placz: Dbsst przejmuje Szpile na zlocie.Bede jej prała, sprzatała, zabawki nosiła:p Zreszta sama wiesz, że dobra ze mnie cocia. Na ostatnim zlocie "smierdzącej" Szpili się brzydzili....ja nie:loveu: Agguś myśle że nie bedziesz miała wyjścia Szpila Cię sobie wybrała więc bedziesz jej musiała ciotkować :D ;) :buzi: Agguś trzymaj sie Kochanie Quote
Agga Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Włąsnie sie zastanawiam co z robic z Sarciową galerią. Czy ja tu zostawić i wklejac Jaśka i Agate. Czy zamknąc. Czy przenieść na gr.II lub na Tęczowy Most. Chyba ze zostawić ten temat tu i dodawać tylko Agacie i Jaska. A ten temat co jest na gr II-"O wspomnieniach "- przenieśc na Tęczowy most. Jutro postaram sie strzelic fotki Jasiowi. A tak wogóle musze kupic nowe akumulatorki do aparatu. Te się już wyczeropały:shake: :cool1: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Agga - oczywiście że należy TU zostawić Sarciową galeryjkę - jest piękna i nie może stąd zniknąć- teraz wstawiaj tu dzieciaczki a kieedyyśś pojawi się tu Twoje nowe szczęście :loveu: Quote
Agga Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 DObrze. Sarcia chyba nie miałaby nic przeciwko, aby włąsnie tutaj był wstawiane jej ukochane dzieci....Kurcze sie no popłakałam :placz: Quote
Siostra Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 AGUŚ, dopiero dzisiaj się dowiedziałam, ostatnio na nic nie mam czasu, nawet na DGM. Boże, tak mi smutno.:-( Sara była dla mnie ideałem piękności boksera - seniora. Zawsze wzruszały mnie jej zdjęcia, emanował z niej taki totalny spokój, jakby wiedziała o świecie już wszystko, co trzeba, żeby być mądrym. Strasznie mi przykro, trzymaj sie kochana, wiem jak to boli, 2,5 roku temu pożegnałam naszą pierwszą Nandę. Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Agga napisał(a):DObrze. Sarcia chyba nie miałaby nic przeciwko, aby włąsnie tutaj był wstawiane jej ukochane dzieci....Kurcze sie no popłakałam :placz:Agguś , tak sobie będziemy popłakiwać jeszcze nie raz .............dawaj fotki Bąbli , przecież Sara to była ich ulubienica :loveu:....a na fotaski następcy Saruni cierpliwie poczekamy , już ONA ci Kogoś podszepnie ;) Quote
Agga Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Siostra dzis np. w pracy ciągle moje mysli krazyły wokół Sarci. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć. STrasznie wtedy chcialam z kims pogadac:-( Quote
LAZY Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dobrze, ze wstawiasz zdjęcia dzieciaczków. :buzi: Quote
Agga Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 LAZY jeszcze troche a zaczniemy to włąsne wstawiać...:eviltong: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Agga napisał(a):LAZY jeszcze troche a zaczniemy to włąsne wstawiać...:eviltong::pczekam , czekam ........... Quote
Agga Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 ALu moze jeszcze sie na Twoje załapiemy?:eviltong: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Agga napisał(a):ALu moze jeszcze sie na Twoje załapiemy?:eviltong: :evil_lol:ja już mam :eviltong: Quote
Agga Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Alu ale zawsze można mieć nowe:eviltong: Quote
Recommended Posts