KORONA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Aguś kochana, trzymaj się słonko... Pamiętasz,napisałaś ten wiersz w temacie o Negruli. "To tylko pies, tak mówisz tylko pies... a ja ci powiem, że pies często więcej jest niż człowiek on nie ma duszy mowisz... popatrz jeszcze raz psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej ona się huśta na ogonie a kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba to niedaleko pies wyrusza przecież przy Tobie jest psie niebo z Tobą zostanie jego dusza." Jestem z Tobą... Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witaj Aguś. Głowa do góry. Jutro będzie lepiej. Quote
Agga Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):A rodzice wciąż nieugięci? :razz: Niestety narazie są nieugięci. Mama wciąż płacze za Sarcią. Tato jak to facet nie okazuje emocji. Ale czasami się zdradza.:-( Dziś przeglądałąm Sarci galerię strona po stronie i nie moge uwierzyć...:shake: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Agguś , daj im czas .Widocznie potrzebują go więcej .A potem delikatnie .....a o Sarci nigdy nie zapomnimy :shake: Agga u mnie minęło już półtora roku a ja nadal mam wątpliwosci , ciężko mi z tym ......i naprawdę nie wyobrazam sobie zeby nie było w domu Ozzulca ,żeby dom był niezapsiony:shake:i myslę ty też tego doczekasz Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Aguś moi rodzice byli nie ugieci prawie rok..... a teraz.. teraz sie ciesza ze w domu jest taki byczek ...daj im troszke czasu Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Agnieszko ... Ja dopiero dzisiaj przeczytałam, że Babuni już nie ma . Przeżyła szczęśliwe życie... Trzymaj się ... Quote
asiunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Hej!! Czesc Aggunia!Jak samopoczucie? Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Aggulku , trzymamy łapuszki za .....;) Saruniu ,pamiętamy ['][']['] Quote
sylwiaskalska Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22613 Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='sylwiaskalska']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22613 Sylwia , ślicznie :-( Quote
sylwiaskalska Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Agga wybrała zdjęcia ja tylko wkleiłam :oops: Quote
Agga Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 SYlwia jeszcze raz dziękuje. A Sarcia na mnie czeka i wypatruje: Quote
sota36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 To wspomnienie o Sarze jest cudowne - dziekuje. Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='sylwiaskalska']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22613 Agga, teraz się dowiedziałam, tak bardzo, bardzo mi przykro...Trzymaj się :calus: Sylwia...pięknie...:-(:-(:-( Quote
Agga Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Mineły dwa tygodnie. Wczoraj lezałam do południa w łózku bo chora jestem. NIby nie spałam ale drzełałam. Nagle dopadło mnie takie dziwne uczucie i przerażenie. Że Sary nie ma.:-( Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Agga']Mineły dwa tygodnie. Wczoraj lezałam do południa w łózku bo chora jestem. NIby nie spałam ale drzełałam. Nagle dopadło mnie takie dziwne uczucie i przerażenie. Że Sary nie ma.:-(Aggulku:calus: Quote
Agga Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Jutro zamieszcze zdjęcia Jasia bo wiem jak jej lubicie.I pewnie Sara tez by chciała, aby nie było tu smutno. Quote
LAZY Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Duża buźka kochana :buzi: Trzymaj się dzielnie i zdroweij szybciutko. Quote
00000 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Zdrowiej Aguś i stawaj na nogi :buzi: Bo Truskawa już się uczy jajka znosić :shiny: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Aguś ;) ... Życzymy Ci z Locersikiem szybkiego powrotu do zdrowia ;) ... A tak w ogóle to za dwa tygodnie będę prawdopodobnie w Opolu :cool3: ... Quote
Agga Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):A tak w ogóle to za dwa tygodnie będę prawdopodobnie w Opolu :cool3: ... Wiecej czy mniej prawdopodbnie? Za kazdym razem jak przechodze kolo boksia serce mi pęka z zalu i smutku.:-( Quote
Agga Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Dziś zrzuciłam zdjęcia z aparatu.Jeszcze mam tam Sarcię( z 16.02) Tak choreńka i bidna:-( łapecka:placz: STrasznie mi przykro ale to juz osttanie zdjęcia...Saruś....nie umiem sie pogodzić, że odeszłaś... Quote
Recommended Posts