Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje samopoczucie takie sobie nie za dobrze. Jakos staram sie czymś zajmować, ale czasami porostu sie nie da i włacza sie myśliciel oraz wspomnienia.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agguś , myśliciel będzie się włączał często , ale to pomaga , z czasem będzie lzej , a najbardziej pomagają takie wieczorne rozmowy , wspominki ....tylko ty i ONA i jeszcze fotki , one są bardzo ważne .
Zresztą Sarcia odeszła tylko ciałkiem a duszyczka dalej sie do ciebie tuli :razz:

Posted

Wczoraj znowu byłą u nas Borcia. Wcina Sarciowe jedzonko. Jak się do niej tulę wciąz bym chciała tulić Sarę. CO bym dała, żebym móc wyjśc na spacer, przytulić, poczuć jej zapach.

Posted

[quote name='Bodziulka']:placz: Ja chcę Sarulke zapamiętać właśnie tak - dającą radość i wywołującą uśmiech [']teraz patrząc na tę fotkę jest nam przykro ale za jakiś czas będziemy się czule usmiechać do niej przez łzy

Posted

Agga napisał(a):
Moje samopoczucie takie sobie nie za dobrze. Jakos staram sie czymś zajmować, ale czasami porostu sie nie da i włacza sie myśliciel oraz wspomnienia.

One zawsze beda . Dzis mija 16 miesiac od odejscia Tonia. I co? Dalej placze, dalej mylse i wspominam, ale dobrze mi z tym, nie chce zapomniec! I niech tak zastanie. Co dzien odwiedzam Go na TM. I moze to dziwnie zawbrzmi, ale jestem z tym "smutnie sczesliwa", ze wlasnie cos takiego przezywam....

Posted

[quote name='Agga']To zdjęcie mam w ramce na komodzie.

A to mnie znowu rozbroiło:

A pamietacie baby i jej opiekunkę

tak strasznie ciezko mi zagladac na ten topik

Aggus nie znalam Sary ale poznalam Ciebie i czuje sie przez to tak jakbym i Ją znala (bo czyz pies i czlowiek nie staje sie czesto jednym charakterem) i to dziwne ale mam uczucie jakbym i ja z odejsciem Sary stracila kogos bardzo bliskiego............
I tak jakos chcialabym tu wejsc i Cie pocieszyc ale nie umiem nie wiem jak.......czuje sie z tym zle.....probowalam napisac do Ciebie list ale tez jakos tylko zbieralo mi sie na lzy i nie wiedzialam jak pisac zeby nie ranic.

Aggus wiedz ze mysle o Tobie codziennie i narazie chyba tylko tyle jestem w stanie Ci powiedziec :-( ............przepraszam

Posted

Dziękuje kochani.CO ja bym bez was zrobiła.:shake:
Dziś byłam z ciotką i jej psem u wetki naszej.
Ona wzięła odemnie nr tel. Powiedziała, że jak będzie coś wiedziec o bokserkach da nam znać. Moi rodzice się o tym dowiedzieli. Rodzice powiedzieli cos takiego: narazie nie (nie było już ze nigdy nie)

Posted

Agguś.
Ostatnio nie mam czasu na Dogomanie.
Ale myślę o Tobie codziennie.
I jestem całym serduszkiem :*
Cieszę się, że TWoje serduszko jest gotowe do pokochania, otwarte i pełne miłości... Mam nadzieję, ze nie będzie musiało zbyt długo na tą miłość czekać.

:calus:

Posted

[quote name='Agga']Dziś odwiedziałam Normanka. Szkoda, że nie bedzie moj.
A Sarcie zawsze bede miałą ja w sercu.

NORMAN Aga los plata nam figle, rozne, np wyobraz sobie, ja nie chcialam miec mojego Atosa (?!?!), a wiadomo jak sie skonczylo - nigdy nie mow 'nigdy" :)

Posted

Chciałabym pozbierać wszystkie zdjęcia Sary z tej galerii i zrobić coś takiego jak jest na galerii dogomaniaków. Żeby wszystkie się wyświetlały na jednej stronie. Ale jakos nie umiem tego zrobić. Troche techniki a człowiek sie gubi.

Posted

Aguś od smierci mojej suni minol jakis czas ( w kwietniu bedzie rok ) ten czas szybko zlecial od grudnia mam Tigre ona sprawila ze poczulam sie lepiej ale...ale nie na tyle zeby nie bylo mi ciezko :( zawsze jak o niej mysle(teraz tez) oczy same napelniaja sie łzami... musisz byc dzielna !! :calus: