Agga Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Moje samopoczucie takie sobie nie za dobrze. Jakos staram sie czymś zajmować, ale czasami porostu sie nie da i włacza sie myśliciel oraz wspomnienia. Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Agguś , myśliciel będzie się włączał często , ale to pomaga , z czasem będzie lzej , a najbardziej pomagają takie wieczorne rozmowy , wspominki ....tylko ty i ONA i jeszcze fotki , one są bardzo ważne . Zresztą Sarcia odeszła tylko ciałkiem a duszyczka dalej sie do ciebie tuli :razz: Quote
Tara Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Tak bardzo mi przykro Płacze razem z Tobą.... Nasi przyjaciel biegaja teraz za Tęczowym mostem... (*) (*) (*) Quote
Agga Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Wczoraj znowu byłą u nas Borcia. Wcina Sarciowe jedzonko. Jak się do niej tulę wciąz bym chciała tulić Sarę. CO bym dała, żebym móc wyjśc na spacer, przytulić, poczuć jej zapach. Quote
Bodziulka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Agga'] A to mnie znowu rozbroiło: :placz: Ja chcę Sarulke zapamiętać właśnie tak - dającą radość i wywołującą uśmiech ['] Quote
Alicja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Bodziulka']:placz: Ja chcę Sarulke zapamiętać właśnie tak - dającą radość i wywołującą uśmiech [']teraz patrząc na tę fotkę jest nam przykro ale za jakiś czas będziemy się czule usmiechać do niej przez łzy Quote
sota36 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Agga napisał(a):Moje samopoczucie takie sobie nie za dobrze. Jakos staram sie czymś zajmować, ale czasami porostu sie nie da i włacza sie myśliciel oraz wspomnienia. One zawsze beda . Dzis mija 16 miesiac od odejscia Tonia. I co? Dalej placze, dalej mylse i wspominam, ale dobrze mi z tym, nie chce zapomniec! I niech tak zastanie. Co dzien odwiedzam Go na TM. I moze to dziwnie zawbrzmi, ale jestem z tym "smutnie sczesliwa", ze wlasnie cos takiego przezywam.... Quote
dbsst Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Agga']To zdjęcie mam w ramce na komodzie. A to mnie znowu rozbroiło: A pamietacie baby i jej opiekunkę tak strasznie ciezko mi zagladac na ten topik Aggus nie znalam Sary ale poznalam Ciebie i czuje sie przez to tak jakbym i Ją znala (bo czyz pies i czlowiek nie staje sie czesto jednym charakterem) i to dziwne ale mam uczucie jakbym i ja z odejsciem Sary stracila kogos bardzo bliskiego............ I tak jakos chcialabym tu wejsc i Cie pocieszyc ale nie umiem nie wiem jak.......czuje sie z tym zle.....probowalam napisac do Ciebie list ale tez jakos tylko zbieralo mi sie na lzy i nie wiedzialam jak pisac zeby nie ranic. Aggus wiedz ze mysle o Tobie codziennie i narazie chyba tylko tyle jestem w stanie Ci powiedziec :-( ............przepraszam Quote
Agga Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Dziękuje kochani.CO ja bym bez was zrobiła.:shake: Dziś byłam z ciotką i jej psem u wetki naszej. Ona wzięła odemnie nr tel. Powiedziała, że jak będzie coś wiedziec o bokserkach da nam znać. Moi rodzice się o tym dowiedzieli. Rodzice powiedzieli cos takiego: narazie nie (nie było już ze nigdy nie) Quote
AgaiTheta Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Agguś stanie się tak, że zaczną tęsknić na maxa za smrodkiem boksiowych nużek i zgodzą się, mam nadzieję. Buziam :buzi: Quote
Agga Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dziś była u nas Agatka. Była Bora. Ja tego nie widziałąm ale Agatka sie popłakała jak tylko Bore zobaczyła.:shake: Quote
Agga Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Saruś dziś minął tydzien jak Ciebie nie ma. Wiesz jak tu smutno.:-( Quote
Justa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Agguś. Ostatnio nie mam czasu na Dogomanie. Ale myślę o Tobie codziennie. I jestem całym serduszkiem :* Cieszę się, że TWoje serduszko jest gotowe do pokochania, otwarte i pełne miłości... Mam nadzieję, ze nie będzie musiało zbyt długo na tą miłość czekać. :calus: Quote
Agga Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Dziś odwiedziałam Normanka. Szkoda, że nie bedzie moj. A Sarcie zawsze bede miałą ja w sercu. NORMAN Quote
sota36 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Agga']Dziś odwiedziałam Normanka. Szkoda, że nie bedzie moj. A Sarcie zawsze bede miałą ja w sercu. NORMAN Aga los plata nam figle, rozne, np wyobraz sobie, ja nie chcialam miec mojego Atosa (?!?!), a wiadomo jak sie skonczylo - nigdy nie mow 'nigdy" :) Quote
marlena924 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 SARCIU [*] Spotkałaś raj na Ziemii u miłych ludzi, teraz masz raz w Niebie. Śliczna bylas... Dopiero dziś Cie poznałam gdy nie ma Ciebie już na Ziemii... Quote
Agga Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 sota wiem. Mam nadzieje, że któregoś dnia w moim domku znowu zaświeci promyczek. Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Agga']sota wiem. Mam nadzieje, że któregoś dnia w moim domku znowu zaświeci promyczek.Agguś ja jestem tego pewna :buzi: Quote
Agga Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Chciałabym pozbierać wszystkie zdjęcia Sary z tej galerii i zrobić coś takiego jak jest na galerii dogomaniaków. Żeby wszystkie się wyświetlały na jednej stronie. Ale jakos nie umiem tego zrobić. Troche techniki a człowiek sie gubi. Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dobry Wieczór Agguś ;) ... Poproś poświatę, napewno chętnie Ci pomoże ;) ... Quote
Agga Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Nom kiedys juz prosiłąm chyba trzeba bedzie sie przypomnieć.:p Minął tydzien a nam tak smutno. :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Agga napisał(a):Minął tydzien a nam tak smutno. :shake: A rodzice wciąż nieugięci? :razz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Aguś od smierci mojej suni minol jakis czas ( w kwietniu bedzie rok ) ten czas szybko zlecial od grudnia mam Tigre ona sprawila ze poczulam sie lepiej ale...ale nie na tyle zeby nie bylo mi ciezko :( zawsze jak o niej mysle(teraz tez) oczy same napelniaja sie łzami... musisz byc dzielna !! :calus: Quote
Recommended Posts