Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przszedł JAsiu i się pytał gdzie "łała" CHodzi z jedzonkiem i jej szuka.

:(:(
wielka szkoda ze sie nie zgodzili...widocznie potrzebuja wiecej czasu...:(
Jestem z Toba Agga

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Normanka i tak odwiedze w s chronisku. CHociażby tylko po to aby pomoc mu domek znaleźć.

BYłam dziś u naszej wetki. Kupiłam jej małego wiosennego kwiatuszka. Od nas i Sarci. Była zaskoczona. Obie się wzruszyłyśmy. Teraz powiedziała, że musimy mieć drugiego. Powiedziałam je, że ja z siostra chcemy nawet juz by był ale rodzice nie chcą. Powiedziałąm, że musi mi pomoć. Ona ze pomoże, jak cos to mam dzownić. Wiec jest kolejny sprzymierzeniec. ALe dam im troszke czasu.
Jadąc do niej mój tato powiedział, że ciągle się łapie na tym, że patrzy na zegarek, żeby z nią wyjść. On strasznie to przezywa. Musze dać mu więcej czasu.Wiem,że tak musi być.

Posted

Nie poddam sie.
NIgdy nie zapomnę o Sarci.
A w moim serduszku na pewno ktoś zagości.
Jak tylko zrobi się ciepło zasadzimy na działece drzewko. Będzie do jaboń. Sara lubiła jabłuszka. To będzie Sarciowe drzewko. Będziemy mogli w każdej chwli pojść w to miejce i posiedzieć, wygadać się. Takie nasze rodzinne miejsce. Ktoś mi podsunął ten pomysł - dziękuje.

Posted

Dziś Jasiu nic tylko " łała"(pies) bebe(wujek) brym brym(autko) tak mu powiedzielismy Ze Sara pojechała autkiem. Wujka sam sobie wymyślił.

Posted

Tak, sliczne zdjecie - jak takiemu maluchowi wytlumaczyc, ze Sarcia jest juz daleko?
A z drzewkiem swietny pomysl - moj Atos tez ma swoja jablonke - uwielbial sie pod nia wylegiwac.

Posted

Agguś , zobaczysz wszystko się ułoży .Rodzice bronią się w inny sposób przed okazaniem żalu i smutku :shake:.Oj wierzę , że szybciutko będzie u Was wysłannik Sarci i Wasz pocieszek

Posted

sota36 napisał(a):
Tak, sliczne zdjecie - jak takiemu maluchowi wytlumaczyc, ze Sarcia jest juz daleko?
A z drzewkiem swietny pomysl - moj Atos tez ma swoja jablonke - uwielbial sie pod nia wylegiwac.

znam ten problem :(

gdy Kolumb odszedł i mój brat nie wiedział i nie widział go to po pewnym casie jak coś złego się stało uderzył się czy cus to mówił że do Kolumbka chce....

Posted

Dziś byłam sama w pracy. Popłakałam sie siedząc przy fortepianie. W tym monencie zadzwonił tel, podleciałam, podniosłam słuchawke a tam cisza. I tak dwa razy.
Ogolnie jest mi tak dziwnie. Przychodze do domu, nie ma tego kikutka który się cieszył. Czasami nawet nie wstając z łózka ale była.
Mama dziś sie popłakała, jak wróciła do domu z zakupów. Sara zawsze w siatkach buszowała.

Posted

Agga napisał(a):
Dziś byłam sama w pracy. Popłakałam sie siedząc przy fortepianie. W tym monencie zadzwonił tel, podleciałam, podniosłam słuchawke a tam cisza. I tak dwa razy.
Ogolnie jest mi tak dziwnie. Przychodze do domu, nie ma tego kikutka który się cieszył. Czasami nawet nie wstając z łózka ale była.
Mama dziś sie popłakała, jak wróciła do domu z zakupów. Sara zawsze w siatkach buszowała.

tak bardzo się tego boję.... Agguś gdybym mogła :calus:

Posted

Wczoraj i dziś przychodzi do nas Bora. Sarci przyjaciółka. Ale ona ją szukała wczoraj:shake: . Została karma to Bora ją dojada. Pgólnie tak smutno. Jak się tule do Borci myśle o Saruni.:-(

Posted

Agguś kazdy przezywa to inaczej .. moja sąsiadka po stracie swojego goldenka wytrzymała bez psa 6 dni, potem pojechała i kupiła psiaka. Nie kazdy jednak tak potrafi..