LAZY Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Mniam :p Ale Jasio poważny:cool1: A jakei smakowite ciacho! Quote
Agga Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Mniam :p Ale Jasio poważny:cool1: NO wiesz ALu wkońcu ma 2 latka, dostał pierwszy męski zegarek. Quote
PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Agga napisał(a):zjedlismy:oops: to oddajcie i zróbcie zdjęcie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Agga napisał(a):NO wiesz ALu wkońcu ma 2 latka, dostał pierwszy męski zegarek.:cool1: no tak to prawie facet do żeniaczki :p Quote
Agga Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='PIKA']to oddajcie i zróbcie zdjęcie :evil_lol: PIKA pewna jesteś, żebyśmy oddali to ciasto. Będzie mało apetycznie wyglądało.:p Alu racja:cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dobry Wieczór Agguś i babciu Sarcio :lol: ... Quote
Agga Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Napisze tylko tyle bo narazie ine umiem wiecej. Sarusia odeszła dzis popołudniu. Bol jest okropny.... przepraszam słonko... Quote
Basia&Safi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 wiem ze zadne slowa teraz nie pomoga :( ale 3maj sie przykro mi wiem co czujesz we wrzesniu stracilam pieska ktory byl zemna 16 lat :( podobno czas leczy rany ... [*] Quote
AgaiTheta Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Przykro mi bardzo :-( Trzymaj się jakoś, jak to sama nie wiem, ale dasz radę. [*] [*] [*] [*]... Quote
asher Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Agnieszko, tak bardzo, bardzo mi przykro... Po prostu brak słów... Nie będę wstawiać żadnych durnych emotek, ale płaczę razem z Tobą... Sara przeżyła kawał pięknego, szczęsliwego życia, dała Wam wiele wspaniałych chwil... Choc przecież wszyscy wiemy, że kiedyś nadchodzi koniec, że kazdy z nas kiedyś będzie musiał pożegnać swojego Przyjaciela, to jednak nigdy się nie jest na to gotowym, zawsze się ma nadzieję... Teraz wszyscy mamy nadzieję, że nie pożegnaliście się z Sarą na zawsze, że jeszcze się kiedyś zobaczycie... Trzymaj się cieplutko... Wszyscy jestesmy z Tobą... Trzymaj się Kochana... (') Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 O matko :-( Agga :-( Nie wiem co powiedziec :-( Quote
asiunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Hej!! Aguniu nie ma słow zeby wyrazic to co czujesz,zadne slowa takze nie przyniosą ukojenia...Kochanie trzymaj sie i pamietaj ze jestesmy z Toba Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 AGGUŚ :-( Sarunia będzie z Nami tutaj zawsze . Quote
00000 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 To, co miałam powiedzieć już Ci powiedziałam słonko. Chlipię razem z Tobą i oglądam sobie zdjęcia Sarci (Michał chciał ją zobaczyć). Trzymaj się ciepło. Będzie dobrze. Wkleję tylko jeden w wielu pięknych opisów miejsca, w którym jest teraz Sarcia. Dokładnie ta strona Nieba jest zwana Tęczowym Mostem. Kiedy zwierzę umiera, udaje się w to specjalne miejsce, które dla nas pozostających tutaj jest niedostępne. Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół więc mogą razem bawić się i biegać. Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca, nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku. Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor; ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie jakie pozostały w naszych wspomnieniach i snach z dni minionych. Są tam szczęśliwe i zadowolone z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym, za kimś kto pozostał po tamtej stronie. Razem bawią się i biegają, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego błyszczące oczy patrzą uważnie; jego ciało zaczyna drżeć. Raptem oddziela się od innych, leci przez zieloną trawę, szybciej i szybciej. Poznał Cię! I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia nigdy już nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków pada na Twoją twarz, ręce tulą ukochaną głowę, znów patrzysz w te ufne oczy, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale na zawsze pozostały w sercu..... Razem przechodzicie przez Tęczowy Most... Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Może nie pisałam nic w tym temacie, ale zawsze ogladalam zdjecia Sary jak lezala sobie na kocyku PKP, badz jak pozowala z elfiatkiem... Biedna Sarcia... (*) Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Agguś, tak bardzo mi przykro :shake: :-( ... Szczerze Ci współczuję i łączę się z Tobą w smutku :-( ... ['][']['] Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Agga - bardzo Ci współczuję nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć :( Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Aga.. bardzo mi przykro, że Sarci już nie ma [']. Trzymaj się Aga. Quote
anetta Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 O boze...pisze przez lzy :-( nie moglam uwierzyc w to co zobaczylam...Wspolczuje Ci Agga...:-( Sarunia, biegaj teraz po zielonych laczkach...:-( Quote
MoniŚ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Agga, przeczytałam dzisiaj na FZ, może nie kojarzysz nicku *MoNa*. Czytałam o Sarci, a tu dzisiaj taka wiadomość... nie wiem co powiedzieć, bo wiem że teraz ciężko Cię pocieszyć. Nie wiem co napisać, płacze razem z Tobą... [*] Quote
Recommended Posts