Agga Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Dziś nocka i dzien przeszedł nawet spokojnie. Dzieki Ci Boże. Z naszychd oomowych obserwcji zdawało nam sie, że Sarcia moze nie widziec na oczko prawe. Pojechaliśmy do wetki. Powiedziałam jej o swoich obawach. Sprawdziła oczeta Sarci i faktycznie moze nie widziec ale na lewe oczko. Apetyt ma bo wciana, aż uszy sie trzesą. Niestety trzeba ją znosić po schodach, to jakos damy rade. Wetka powiedziała, że mogą też nastąpić kłopoty z krążeniem. Oby to się nie sprawdziło. Quote
malawaszka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czyli Agga to może byż przez ten mikrowylew??? czy zaćma starcza jej się pojawiła - ale to się chyba nie pojawia nagle? Quote
Agga Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 malawaszka napisał(a):czyli Agga to może byż przez ten mikrowylew??? czy zaćma starcza jej się pojawiła - ale to się chyba nie pojawia nagle? Zaćme miała juz wczesniej. Oczko to po wylewie. Wetka mowiła, że jeśli włąsnie podczas ataku głowe jej skręcało w prawo to własnie lewa półkula teraz zostałą poszkodowana no i oczko własnie. Sarcia moj merdający ogonek tak ja kocham :loveu: :placz: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dobry Wieczór Agnieszko ;) ... Wielki buziak dla babci Sarci :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Agga napisał(a):Sarcia dziękuje:loveu: Ależ nie ma za co :p ... Quote
Aganiok Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Aguś trzeba wierzyć, że będzie lepiej. Trzymamy kciuki za Sarunię. Sarunia wie, że ma Was kochających obok siebie i to się dla niej najbardziej liczy....:loveu: Quote
Alicja Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Agguś , a ja uparcie wierzę, że jeszcze będzie dobrze :razz: Czy wetka mówiła,że oczko może zaczać widzieć / wiem ,że u ludzi wzrok wraca po takich mikrowylewach/? Quote
Agga Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Agguś , a ja uparcie wierzę, że jeszcze będzie dobrze :razz: Czy wetka mówiła,że oczko może zaczać widzieć / wiem ,że u ludzi wzrok wraca po takich mikrowylewach/? Alu a wiesz ze nie zapytałam z tego wszystkiego:roll: Quote
Agga Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Narazie jest w porzadku. Ale nigdy nic nie wiadomo, więc nie będe zapeszać. Nocka spokojna była. Całą noc spałyśmy razem. Rano wyszłyśmy na siku. Teraz spi. WIdać musi to przespać. A jak jaddłam śniadanko to żebrała.:eviltong: Quote
Aganiok Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 to dobrze, cieszę się :multi: jak się ma pieska w tym wieku to trzeba się cieszyć z kazdego lepszego dnia, sama to "przerabiam"... mizianko dla Saruni :loveu: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ufff ja dobrze że Sarunia dobrze się czuje , wpadam i szukam zaraz Was a znaleść wcale nie tak łatwo :cool3: Quote
Agga Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Dziś Jasiu ma urodzinki - dwa latka :new-bday: :BIG: BYło ciasto i świeczki prawie jak torcik :tort: Dostał od nas maskotkę, swój pierwszy męski zegarek i ciasteczka. Zdjęcia z imprezki troszke później.:cool1: Quote
Agga Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='LAZY']A gdzie tort?:mad: Tort to on bedzie miał jak jego rodzinka przyjdzie. U nas było ciasto. Kilka ciepłych słów Quote
Linka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 WIesz no oki.. tylko gdzie w takim ukladzie jest to ciasto?:mad: :eviltong: Wielkie "muaaaaaa" dla Sarci:evil_lol: Quote
LAZY Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Sarcia spi na siedząco... Linka...całkiem słuszna uwaga:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Sto Latek dla Jaśka :BIG::new-bday::laola::BIG::BIG::tort::BIG:i całusy dla Sarci :buzi: Quote
00000 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Agga']Tort to on bedzie miał jak jego rodzinka przyjdzie. U nas było ciasto. Śliczne zdjęcie! :loveu: Quote
Agga Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Pagaj mnie też się ta fota podoba Tu nie widać jaką ma dupcie chudą. Alu dziekuje w imieniu Jasia Linka i LAZY prosze ciasto: Quote
Recommended Posts