Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chodź w tej trudnej chwili dla Ciebie też składam zycie urodzinowe

Życze Ci szczescia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Slonca, ktore pomimo zla i okrucienstwa tego swiata
Dzien po dniu wstaje i obdarza nas cieplem swoich promieni.
Duzo wzlotow i szalenstw,
Dobrych madrych i oddanych przyjaciol,
Cudownych uczuc ktore zawsze trafiaja w odpowiednie miejsce i do Odpowiednich ludzi.
Wytrwalosci by kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiagalne cele staly sie zdobyczami codziennosci
I jeszcze jedno : abys milosc czerpała z nieskonczonego źródla

Posted

Dziekuje za słowa otuchy. Oczywiście sie pobeczałam.
Dziękuje za życzenia urodzinowe:loveu:
Sarcia narazie dobrze się miewa. NIestety ona przyzwyczajona do spania na łóżkach wieć musimy jej pomoagać wchcodzić i schodzić. Ogólnie mieć ją na oku. Z pierwszego piętra zjeżdżamy windą, a ostatnie schody znosimy ja na rękach.

Posted

Co do sarci to nie wiem. Przed 3o minutami było znowu cos podobnego zwymiotowała nam. Ja juz powoli trace nadzieje. Cały czas płacze. A pay zaraz jedzie do domu. WIem jaka powinnam podjąć decyzje ale nie u:placz: miem.

Posted

Agga napisał(a):
Co do sarci to nie wiem. Przed 3o minutami było znowu cos podobnego zwymiotowała nam. Ja juz powoli trace nadzieje. Cały czas płacze. A pay zaraz jedzie do domu. WIem jaka powinnam podjąć decyzje ale nie u:placz: miem.

Aguś właśnie nie bądź sama, dzwoń po kogoś. Boże dlaczego tak musi być :shake: niesprawiedliwe !!!!!!:placz: :placz: :placz:

Jestem cała z Tobą

Posted

Ojej co się tu nie stało. Trzymam kciuki za Sarcię i tak jak większość napiszę, że wiem co to znaczy tylko, że ja przegrałam,a teraz trzymam kciuki abyś Ty Aga z Sarą wygrała walkę o dalsze życie Sary :thumbs: :thumbs: :thumbs:.

Aga, w dniu urodzin życzę Ci wszystkeigo co najlepsze, spełnienia marzeń i tego co sobie sama życzysz new-bday: :BIG: :calus: Zdrówko :popcorn:

Posted

Bylismy u weta na zastrzykach. Wiecie co ja mojego psa juz nie rozumiem. WYniki kriw ma dobre, tylko sie cieszyc. Wetka powiedziala ze Sarcia najprawdopodobniej załapała od nas grypsko. Stad zyganko i lekka kupa. Dostala zastrzyki w dupola tego malego. To, że ma wyniki dobre podnioslo mnie na duchu. Kazde jej takie osłabienie doprowadza mnie do zlamania nerwowoego:placz:

No nic zawstalam na chwile z łózka zeby wam napisac. Jestem zlabo silna wiec zaraz ide sie polozyć:cool1:

Bardzo Wam dziekuje za cieple slowa.

Posted

Agusiu:BIG: dziś jest świeto Twoje, więc z Oskarkiem życzymy Tobie, duzo szczescia, zdrowia, pomyslnosci, abyscie namrazem z Sarunia 100 lat zyły no i spełnienia wszytskich (bez wyjątku) marzen

Całujemy:BIG:

Dagusia&Oskarek:BIG:

Posted

A na dodtake musimy okladziki na cycyki robic. Teraz jak nie bedzie operacji musimy inaczej sobie radzic. OKlady bo sie mleko pojawiło. JUtro musze o tym wetce powiedziec. Sara teraz spi w poim lozeczku:loveu:

Posted

Agguś przez to wszystko przegapiłam Twoje urodzinki :oops: ahhh Życzę Ci wszystkiego NAJ NAJ NAJlepszego!!!!!! Samych szczęśliwych chwil z Twoimi ukochanymi PaYem i Sarcią i spełnienia marzeń :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Agguś przez to wszystko przegapiłam Twoje urodzinki :oops: ahhh Życzę Ci wszystkiego NAJ NAJ NAJlepszego!!!!!! Samych szczęśliwych chwil z Twoimi ukochanymi PaYem i Sarcią i spełnienia marzeń :loveu: :loveu: :loveu:

Waszuniu dzięki:loveu:
Jutro wstawie zdjęcia Sarciowe jeszcze z przed choroby. Dzis juz nie mam siły.
Sara co jakis czas ma lekkie zawirowania osobowosci ale pakujemy ja do wyra i jest oki:loveu:

Posted

Dzien dobry to ja Sara. Przepraszam Was wszystkich za to, że sie tak strasznie smuciliscie. Ale starość jest bllleee....Troszke sie osłabiłam i dlatego tak sie źle poczułam. Ale moja kochana rodzinka nie pozwoliła mi sie poddać. Dzielnie o mnie walczyła i nadal walczy. ONi sią kochani. Żebyście widzieli ich smutne i zatroskane miny. Az mnie serduszko bolało.
Kazdemu psiakowi zycze takiej rodzinki. :loveu:

Nadsłuchiwałam czy idzie pan

Aż mi się przysnęło:oops:

Podnieść sie trzeba ale po co :roll:

Etam ide jednak spać...