dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Agga napisał(a):Trzymajcie bo sie strasznie boje:roll: tzrymamy Kochanie trzymamy :D Quote
Agga Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Dbsst mowisz i masz: SARA NO GRAJ ZEMNA Mam balonik Zapasy sumo:lol: Quote
Agga Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Sarcia chciałam Wam kochanie powiedzieć dobranoc;) Dozobaczenie w krótce mam nadzieje, ze szybciutko tu wróce;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hahaha jaki sumoka :D Sarcia to ma cierpliwosc bidula taka atakowama maltretowana i w ogle ale i tak wiem ze jej sie to podoba :D :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mrowka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 zdjeciaa!! :bigcool: hahahaha Sarcia gra w pilke :lol: :lol: chyba trening byl meczocy :evil_lol: moja kochaniutka :loveu: Quote
Agga Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 WITAM ! Już spiesze z wiadomościami. Pojechaliśmy na umówiony zabieg. Przyjeżdzamy wchodzimy do gabinetu. Pan droktor mowi to pokarzcie ją. POkazujemy on oglada i wiecie co mowi: SARA TY MASZ CIĄZE UROJONĄ :mad: No co za baba - w poniedziałek byłyślmy u wetki i nic nie było:roll: Ale to nic ojciec wetki mowi, że spokojnie dla dobra psa przesuniemy operacje o dwa tygodnie. CO by cycuszki wróciły do normalności bo narazie chcą mleko produkować. I za dwa tygodnie już sie Sarcia nie wywinie. Powiedział, że nie mamy się co bać. Wszystko ładnie usunie tak, że nie będzie nic widać. Tak więc przez dwa tygodnie sie leczymy i 18.02 prosze ponowinie o 14:00 trzymać za nas kciuki. Sarcia kazała przesłać buziaka:loveu: Quote
Agga Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];) no to Sarcia numerantka Ona numerantka a ja kiedys zejde z tego świata przez nią:lol: Quote
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Sarunia kochana :calus: :kciuki: Dzieeekujemy za buziolki Czekamy na foteczki!! :razz: Quote
Agga Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Jutro porobie foteczki. Dziś już maleństwa nie bede męczyć:loveu: Quote
LAZY Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No to dobrze, ze narazie spokoj. oczywisice kciuków nie puszczamy! Quote
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 HEJ! My tez za Sarcie dalej trzymamy kciuki;) Quote
Agga Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 No ładnie. Widzisz Sarcia...dwie foty to za mało żeby cie oglądać:mad: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Sarcia pewnie też wolałaby wiecej fotek :razz: Quote
Agga Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Tak myślisz? MOze i by chciała:cool3: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agga napisał(a):Tak myślisz? MOze i by chciała:cool3::p a co pewnie tobie się nie chce :eviltong: Quote
Agga Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p a co pewnie tobie się nie chce :eviltong: jakbyś zgadła:oops: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No to Sara cfaniarka :evil_lol: ie dala się pociąć :evil_lol: Quote
Recommended Posts