Agga Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Sylwia Sara w tym roku skończy 12 lat. Mrówcia jutro zrobie Sarze zdjęcia. Będzie Jasiu to i fajne foty powinny mi wyjść:cool3: Quote
Agga Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'] Czy Sara delektuje się chlebkiem???? Na tej fotce to akurat chlebek. Ona się delektuje wszystkim co możnazjeść;) Quote
BoJa2 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 To bardzo niewybredna jest Sarcia.Tylko pozazdrościć. Quote
LAZY Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 moja na chlebek nie patrzy...chyba, ze tam jest pasztetowa:lol: Quote
Agga Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 NOm Sarcia wszystko wciaga:lol: Nawet sucharki:lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Agguś , a jak tam przyswajanie Acany :roll: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ale kochana mordeczka :) Naszej babci to już 11 rok chyba leci? mooooooooja mordoklejka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 LAZY napisał(a):moja na chlebek nie patrzy...chyba, ze tam jest pasztetowa:lol: Lazy hahahaha :lol: :lol: Quote
Agga Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Obiecane foteczki: Jakoś ją powyginało :roll: Odejdź kobieto :mad: A se liznę :p Quote
Agga Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Jasia dzisiaj rozpierała energia. Tak wariował, że byliśmy w lekkim szoku. Upatrzył sobie moją siostrę. My umieraliśmy ze śmiechu. Siostra leżała pod kołdrą. On ją dopadł wlazł jej pupcia na twarz (pomylił z kolankami) i hopsa hopsa:lol: Tu już zdjęcie po zabawie: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :shock: :shock: :shock: :shock: Co oni tam robili to ja nie wiem.... :shake: :shake: :evil_lol: :lol: Jasio: "Zaraz Cię dopadnę.." :razz: hihi ale diabełka ma dzisiaj w oczach... Sara moja kochana babunia :loveu: :multi: wkońcu Pancia wkleila nam Ciebie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Mrówciu napisze jeszcze raz Jasiu dzisiaj zapałał miłością do mojej siostry:loveu: DObrze się bawili przynajmniej JAsiu:multi: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 o jaaaaaaaaaaa nie moge jakie kosa zdjecia :multi: :multi: :multi: Quote
Agga Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 dbsst napisał(a):o jaaaaaaaaaaa nie moge jakie kosa zdjecia :multi: :multi: :multi: Nom postarałam się:cool3: Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ufff przejrzałam wszystkie:) Sliczna sunia:) i bardzo ładne zdjęcia:) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Agga napisał(a):Nom postarałam się:cool3: bo Ty jestes zdolna BESTIA :D Quote
Agga Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='dealer']ufff przejrzałam wszystkie:) Sliczna sunia:) i bardzo ładne zdjęcia:) Dziękujemy. Mam nadzieje, że danem nam bedzie jeszcze długo zasypywać Was zdjęciami.;) dbsst nom taka mała bestyjka:diabloti: Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Agga napisał(a):Dziękujemy. Mam nadzieje, że danem nam bedzie jeszcze długo zasypywać Was zdjęciami.;) no na to liczę, zawsze miło popatrzec na takiego kochanego stffora:) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Agga']Dziękujemy. Mam nadzieje, że danem nam bedzie jeszcze długo zasypywać Was zdjęciami.;) dbsst nom taka mała bestyjka:diabloti: no to czekam BESTYJKO :diabloti: na kolejna fotoporcje Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :lol: ale z Jaśka numerant , Sarcia jak zawsze Stoicki spokój ;) Agguś jutro trzymam łapki ;) Quote
Agga Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Trzymajcie bo sie strasznie boje:roll: Quote
Recommended Posts