Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj na łóżku Jasiu tak okazywał Sarci miłość, że Sara zarobiła kopniaka w paszcze:roll: :lol: Ona go chyba tez tak kocha:loveu: Nastawiał się jej do lizania. Właził jej pod brzuszek. Nawet nauczył sie gdzie Sara ma cycuchy:lol: (moj tato taki zdolny i go nauczył. Jasiu wie gdzie zwierzatka mają cycuchy, lata z baja i pokazuje na zwierzatka:shake: :p )

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Noo wkońcu zdjęcia, a może teraz lepiej wypada mi napisać wkońcu jesteem u Sarci (i na kompie :roll: ) :bigcool::loveu:

O jejkuuuuu :iloveyou: ale cudeńko zdjęcie.... Jasio i Sarciaa :loveu: No widze, że Sarunia moja kochana ma wzięcie u facetów... no no no :razz: :cool3: :loveu: Zdjęcie jest kapitalne!! Jak się do niej przyczepił... mhhhhh :multi: :loveu:
Całusy dla Sarci przesyłam gorące!! :calus:

Posted

Mrówcia mowie CI on jak by mu tylko pozwolić udusił i zacałowałby ja z miłości:loveu: Sam podchodzi i buzi daje w uszko, nosek gdzie popadnie. Czasami jestem w szoku:roll: :crazyeye: Sara już nie:cool1: Daje mu taka kosteczke psia i mowie Jasiu zanieś ją Sarci. A on dumnie niesie kosteczke i zanosi sarci i kładzie przed nosem. Czasami to do paszczy w kłada:p Ja mam tu z nimi niezły ubaw. Albo Sara pije wode i jak to pies narozlewa. A Jasiu do mojej mamy Baciu (tzn. ciociu)au au (Piesek) i pokazuje na rozlaną wode i mopa;) Mówie przytul Sare a on wdrapuje sie na łózku i Sare obejmuje tymi małymi rączkami, całując ja w głowe albo gdzie indziej:loveu:

Posted

ano chyba rośnie:cool3: :loveu:
Tak se czasami patrze na Sare i zastanawiam się co ona myśli.:roll: Całe zycie z wariatami:cool3: :eviltong:

Posted

Agga napisał(a):
ano chyba rośnie:cool3: :loveu:
Tak se czasami patrze na Sare i zastanawiam się co ona myśli.:roll: Całe zycie z wariatami:cool3: :eviltong:

Dokładnie to samo czytam w oczach mojego psa.....:stupid:

Posted

Alu Sara ma anielska cierpliwośc:lol: Sama nie wiem jak ona to robi. Ona zawsze lubiała jak ją sie dotykało, głaskało, ogólnie, żeby tylko było nią zainteresowanie.

Iv kogo?

Posted

grrrrr i 2 raz wcieło mi posta :angryy:

Aggus kochana bede trzymac mocno kciukasy za Sarcie :kciuki: napewno bedzie wszystko ok, bo Sarcia too twarda kobitka :multi: :calus:

Mrówcia mowie CI on jak by mu tylko pozwolić udusił i zacałowałby ja z miłości:loveu: Sam podchodzi i buzi daje w uszko, nosek gdzie popadnie. Czasami jestem w szoku:roll: :crazyeye: Sara już nie:cool1: Daje mu taka kosteczke psia i mowie Jasiu zanieś ją Sarci. A on dumnie niesie kosteczke i zanosi sarci i kładzie przed nosem. Czasami to do paszczy w kłada:p Ja mam tu z nimi niezły ubaw. Albo Sara pije wode i jak to pies narozlewa. A Jasiu do mojej mamy Baciu (tzn. ciociu)au au (Piesek) i pokazuje na rozlaną wode i mopa;-) Mówie przytul Sare a on wdrapuje sie na łózku i Sare obejmuje tymi małymi rączkami, całując ja w głowe albo gdzie indziej:loveu:

Ale fajnei czyta się takie posty.. Nowy dogomaniak jak się patrzy!! Jasioo :multi: Super, że mają taki dobry kontakt ze sobą.. Jasio bedzie juz wiedział, jak psami trzeba sie zajmowac. :)
Zdjecia wszystkie superasne!! Sarunia powinna zgloscic sie do serialu Niania :razz: :lol:
Buziaki przesylamy dla Was oraz pozdrowienia dla Mamci-Babci ;)

Posted

Oj te wcinania postów- skąd ja to znam:angryy:
hahah Sara w roli Niani:cool3: Wygralaby casting:cool3:
Jutro Jasiu przyjdzie postaram sie też foteczki porobić.
Właśnie wróciłyśmy z sikanka...Tam jest okropnie zimno....brrr...Sara sikneła o do domu. Zaraz pewnie mi się do łóżeczka w pakuje.
Dziś jechałyśmy do weta. W aucie mamy kocyk. Sara oczywiście się nie położy, więc pani zawinęła pieska kocykiem co by miał cieplutko:p
U wetki była jak zawsze grzeczna.
Wetka dzwoniła do ojca zeby operacje z środy na sobote przenieść. Usłyszałam bardzo miłe słowa pod moim adresem. Powiedziała ojcu, że my to starzy klijenci, że ja jestem miłą i sympatyczną osobą. Że Sarcia to psiątko które juz jej tato nie raz oglądał i operował. Ogólnie same dobre słowa:p Ojciec przełozył na 4.02.tak więc mam nadzieje, że tego 4.02 bede mogła z nią pojechać i byc przy tym jak zaśnie i jak ją będe odbierać. CHyba to ja musze coś na uspokojonie wziąć ;)

Posted

hahaha juz myslalam ze napiszesz ze wkoncu Ty sie polozylas na tym kocyku :eviltong:
No to super, ze wetka ma taka opinie o Was!! :klacz:
Ja jak wchodze do wetki, to jak mnie zobaczy to sie pyta co sie ZNOWU stalo? Oczywiscie smieje sie bo ja ze wszystkim chodze do niej ;) Ostatnio Mejka musialam ciagnac zeby wyszedl od weta, bo ten ciagle sie zapieral...

Sarciaa kochana :kciuki: :calus: czekamy na zdjecia!