Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ozzy z Acany Lamb & Rice po zjedzeniu próbki miał bąkole i sr....ę , w trakcie jedzenia drugiego worka Premium de lux , kupale zaczęły się luźne i zielone , teraz je Purine Pro Plan Lamb&Rice i jest wszystko OK

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ozzy z Acany Lamb & Rice po zjedzeniu próbki miał bąkole i sr....ę , w trakcie jedzenia drugiego worka Premium de lux , kupale zaczęły się luźne i zielone , teraz je Purine Pro Plan Lamb&Rice i jest wszystko OK

Jak dla mnie to ta Acana szmirowata jest :roll: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Nie przesadzajmy. Każdy pies inaczej przyswaja daną karmę, moja ma sie wysmienicie na Acanie.

Posted

PiotrekJ napisał(a):
a mówią ze lepsza od Puriny a Ozzy nie ma teraz ani wzdęć , ani luźnych koopalonów , no i naprawdę zaczął się błyszczeć

Posted

a mówią ze lepsza od Puriny a Ozzy nie ma teraz ani wzdęć , ani luźnych koopalonów , no i naprawdę zaczął się błyszczeć

Ale widzisz kazdy pies to inny przypadek. Nie mozna ocieniac karmy jakosciowo w ten sposob, ze jest szmirowata. Z kazdym wyborem karmy moja przyswajala ja bardzo dobrze. Acana takze jest dobrym trafem, moze nie w 10 ale 9. Pies sie blyszczy, lsni i ma miekka siersc, qpole normalne. Jedyne jakie moge miec zastzrazenia ze ma wybarwiony nos, bo wczesniejsza karma to regulowala.

Posted

Acane zachwalają. Zobaczymy co i jak. A co do baków to ona i przed karmą nas czasami podtruwała. A kupki całkiem ładnej konsystencji i koloru.
Ale mam tematyo kupach:p :shake:
A jak wam sie fota podobała.

Posted

Agga napisał(a):
Acane zachwalają. Zobaczymy co i jak. A co do baków to ona i przed karmą nas czasami podtruwała. A kupki całkiem ładnej konsystencji i koloru.
Ale mam tematyo kupach:p :shake:
A jak wam sie fota podobała.
fotka fajnista :lol:
Agga Ozzy jak miał oryginalną Acane pakowaną w Kanadzie nie miał takich problemów dopiero przy 2 paczce kupionej już z polskich dostaw zaczął nam stwarzać problemy żywieniowe , zresztą nie ja jedna miałam zastrzezenia do karmy gdzie poczatkowo było ok a potem już nie
Cimi , ja nie pisałam ,że ona jest szmirowata ;)

Posted

Ja sobie Acanę bardzo chwalę i jak moje psy zjedzą ProFormance, który zamówiłam ostatnio, to na pewno do niej wrócimy :)

Agga, może faktycznie po prostu Sarze gotuj? Z tego co piszesz całkiem sporo produktów może jeść, a jak jej do ryżu z warzywami i kurczakiem/rybą, itd dorzucisz porcję witamin, to na pewno dostarczysz jej wszystkich niezbędnych składników :)

Posted

Cimi , ja nie pisałam ,że ona jest szmirowata ;)

Alu, ja wiem, ze to nie Ty pisalaś ;) tylko Piotrek.

Ja też karmilam PF, ja nie mialam zastzrzezen ale moj pies mial, bo nie chcial jesc.

Posted

Cimi napisał(a):
Alu, ja wiem, ze to nie Ty pisalaś ;) tylko Piotrek.

Ja wyrażałem tylko swoją opinię. Poprostu mój Loco tak strasznie reagował na tą karmę, że moja opinia jest jaka jest ;) ...

Posted

Dziś dostała ryż, kulki i warzywa. ZObaczymy co dalej. Jak nie bedzie zmian przechodzimy znowu na gotwanie ryżu i kurczaków. Ferme założe:p

Posted

Agga napisał(a):
Dziś dostała ryż, kulki i warzywa. ZObaczymy co dalej. Jak nie bedzie zmian przechodzimy znowu na gotwanie ryżu i kurczaków. Ferme założe:p

Ja bym proponował dorzucić jeszcze trochę mięsa. To co ma w tej chwili przy tej ilości Acany będzie stanowczo za mało :roll: ... W końcu pies jest stworzeniem mięsożernym ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja bym proponował dorzucić jeszcze trochę mięsa. To co ma w tej chwili przy tej ilości Acany będzie stanowczo za mało :roll: ... W końcu pies jest stworzeniem mięsożernym ;) ...

To ja akurat wiem. Mieso to musze dopiero kupic. W nocy nie było jak :P;)

Posted

Agga napisał(a):
wpadnij do nas na zakupy , mamy tanie kurczaki ;)

Posted

[quote name='LAZY']Widzę, ze fotki pierwsza klasa, nawet jakeis chmurki sie zdazyly:P

LAZY Sara siedziała na fotelu a Jasiu wie i tak wcisnął do niej. :loveu:
Mówie wam tutaj mamy niezły ubaw z nich. :p DObrze, że Sara kubi dzieci.

Posted

[quote name='Agga']

Świetne!!!!:loveu:
Dzieci nie mają oporu (o ile brak im negatywnych doświadczeń), żeby z wieeeelkim przecież dla nich psem robić wszystko to, co się robi z pluszowym misiem, czyli głównie - przytulać:lol: :lol: :lol: