malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 lamb&rice z acany jest dla alergików, tylko może akurat jej Sara nie toleruje, ale poobserwuj jak nie masz pewności co do tych kupalków Quote
Agga Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 tak też zrobie - poobserwuje ją:cool1: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ozzy z Acany Lamb & Rice po zjedzeniu próbki miał bąkole i sr....ę , w trakcie jedzenia drugiego worka Premium de lux , kupale zaczęły się luźne i zielone , teraz je Purine Pro Plan Lamb&Rice i jest wszystko OK Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy z Acany Lamb & Rice po zjedzeniu próbki miał bąkole i sr....ę , w trakcie jedzenia drugiego worka Premium de lux , kupale zaczęły się luźne i zielone , teraz je Purine Pro Plan Lamb&Rice i jest wszystko OK Jak dla mnie to ta Acana szmirowata jest :roll: ... Quote
Cimi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak dla mnie to ta Acana szmirowata jest :roll: ... Nie przesadzajmy. Każdy pies inaczej przyswaja daną karmę, moja ma sie wysmienicie na Acanie. Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak dla mnie to ta Acana szmirowata jest :roll: ...a mówią ze lepsza od Puriny a Ozzy nie ma teraz ani wzdęć , ani luźnych koopalonów , no i naprawdę zaczął się błyszczeć Quote
Cimi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a mówią ze lepsza od Puriny a Ozzy nie ma teraz ani wzdęć , ani luźnych koopalonów , no i naprawdę zaczął się błyszczeć Ale widzisz kazdy pies to inny przypadek. Nie mozna ocieniac karmy jakosciowo w ten sposob, ze jest szmirowata. Z kazdym wyborem karmy moja przyswajala ja bardzo dobrze. Acana takze jest dobrym trafem, moze nie w 10 ale 9. Pies sie blyszczy, lsni i ma miekka siersc, qpole normalne. Jedyne jakie moge miec zastzrazenia ze ma wybarwiony nos, bo wczesniejsza karma to regulowala. Quote
Agga Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Acane zachwalają. Zobaczymy co i jak. A co do baków to ona i przed karmą nas czasami podtruwała. A kupki całkiem ładnej konsystencji i koloru. Ale mam tematyo kupach:p :shake: A jak wam sie fota podobała. Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Agga napisał(a):Acane zachwalają. Zobaczymy co i jak. A co do baków to ona i przed karmą nas czasami podtruwała. A kupki całkiem ładnej konsystencji i koloru. Ale mam tematyo kupach:p :shake: A jak wam sie fota podobała.fotka fajnista :lol: Agga Ozzy jak miał oryginalną Acane pakowaną w Kanadzie nie miał takich problemów dopiero przy 2 paczce kupionej już z polskich dostaw zaczął nam stwarzać problemy żywieniowe , zresztą nie ja jedna miałam zastrzezenia do karmy gdzie poczatkowo było ok a potem już nie Cimi , ja nie pisałam ,że ona jest szmirowata ;) Quote
asher Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ja sobie Acanę bardzo chwalę i jak moje psy zjedzą ProFormance, który zamówiłam ostatnio, to na pewno do niej wrócimy :) Agga, może faktycznie po prostu Sarze gotuj? Z tego co piszesz całkiem sporo produktów może jeść, a jak jej do ryżu z warzywami i kurczakiem/rybą, itd dorzucisz porcję witamin, to na pewno dostarczysz jej wszystkich niezbędnych składników :) Quote
Cimi Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Cimi , ja nie pisałam ,że ona jest szmirowata ;) Alu, ja wiem, ze to nie Ty pisalaś ;) tylko Piotrek. Ja też karmilam PF, ja nie mialam zastzrzezen ale moj pies mial, bo nie chcial jesc. Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Cimi napisał(a):Alu, ja wiem, ze to nie Ty pisalaś ;) tylko Piotrek. Ja wyrażałem tylko swoją opinię. Poprostu mój Loco tak strasznie reagował na tą karmę, że moja opinia jest jaka jest ;) ... Quote
Agga Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Dziś dostała ryż, kulki i warzywa. ZObaczymy co dalej. Jak nie bedzie zmian przechodzimy znowu na gotwanie ryżu i kurczaków. Ferme założe:p Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Agga napisał(a):Dziś dostała ryż, kulki i warzywa. ZObaczymy co dalej. Jak nie bedzie zmian przechodzimy znowu na gotwanie ryżu i kurczaków. Ferme założe:p Ja bym proponował dorzucić jeszcze trochę mięsa. To co ma w tej chwili przy tej ilości Acany będzie stanowczo za mało :roll: ... W końcu pies jest stworzeniem mięsożernym ;) ... Quote
Agga Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja bym proponował dorzucić jeszcze trochę mięsa. To co ma w tej chwili przy tej ilości Acany będzie stanowczo za mało :roll: ... W końcu pies jest stworzeniem mięsożernym ;) ... To ja akurat wiem. Mieso to musze dopiero kupic. W nocy nie było jak :P;) Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Agga napisał(a):Dziś dostała ryż, kulki i warzywa. ZObaczymy co dalej. Jak nie bedzie zmian przechodzimy znowu na gotwanie ryżu i kurczaków. Ferme założe:pwpadnij do nas na zakupy , mamy tanie kurczaki ;) Quote
Agga Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):wpadnij do nas na zakupy , mamy tanie kurczaki ;) To może Sarci przywieziesz przy wizycie w Opolu;) Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Agga napisał(a):To może Sarci przywieziesz przy wizycie w Opolu;):roll:obym dojechała ;) Quote
Agga Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Urocze:loveu: CIekawe co ona tam widzi:razz: Quote
LAZY Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Widzę, ze fotki pierwsza klasa, nawet jakeis chmurki sie zdazyly:P Quote
Agga Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='LAZY']Widzę, ze fotki pierwsza klasa, nawet jakeis chmurki sie zdazyly:P LAZY Sara siedziała na fotelu a Jasiu wie i tak wcisnął do niej. :loveu: Mówie wam tutaj mamy niezły ubaw z nich. :p DObrze, że Sara kubi dzieci. Quote
00000 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Agga'] Świetne!!!!:loveu: Dzieci nie mają oporu (o ile brak im negatywnych doświadczeń), żeby z wieeeelkim przecież dla nich psem robić wszystko to, co się robi z pluszowym misiem, czyli głównie - przytulać:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts