Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']dbsst piekna z Ciebie dziołcha:loveu:
ALe ja nie o tym elfim uszku. Ja o znacznie mniejszym ale do mamusi podobnym:loveu:

hahah no wlasnie po wstawieniu przeszla mnie ta mysl ze Ty o jakis CZRACH MARACH do mnie mowisz hahahahhaha

a co do dziolchy to owszem jak sie nie patrzy dziolcha dlugie wlosy i siu bzdziu w glowie a'e ta reszta to na WYROST ale wiem o cio Ci cho chcesz miec Szpile na wlasnosc na zlocie

oki niech bedzie jest Twoja ;)

Posted

Agniesiu kochana serdecznie dziękuje Tobie i Twoim bliskim za piękną kartkę urodzinowa! Wczoraj doszła i jest cudna. Dziękuje za pamieć :buzi:

Posted

LAZY napisał(a):
Agniesiu kochana serdecznie dziękuje Tobie i Twoim bliskim za piękną kartkę urodzinowa! Wczoraj doszła i jest cudna. Dziękuje za pamieć :buzi:

ale ta Agga nasz jaest dobra :multi:

Posted

WITAM!
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale od kilku dni nie było mnie wogóle na necie. Wekedn na uczelni - zaliczenia, ogólna kołmyja. Na dodateko troszke mnie choróbsko rozłozyło.
Tak byłam w piątek z Sarą u wetki. Obejrzała ją. Powiedziała, że musi z ojcem się skonsultować co do operacji Sary. Mama dzowniła w sobote ale jeszcze nie podjęli deczyji. Wetka ma do nas dzwonić.
Sara ogólnie czuje się dobrze. Wcina karmę Acana ryż i jagnięcina. CHyba jej służy, kupole wali takie, że w życiu nie widziałam takich wielkich:-o O baczysławach nie wspomnę:shake: :eviltong:
Zdjęcia porobię jutro -mam dwa dni wolnego!:multi: :cool3: Więc jak się sprężę to i może zdjęcia z pleneru będą. Mam nadzieje, że modelina wyjdzie na to zimno.:roll: :lol:

LAZY ciesze się ogromnie, że karteczka doszła i się podobała.:loveu: :multi:

Posted

Agga napisał(a):

Sara ogólnie czuje się dobrze. Wcina karmę Acana ryż i jagnięcina. CHyba jej służy, kupole wali takie, że w życiu nie widziałam takich wielkich:-o

Aguś, to raczej niedobrze że takie wielkie robi te koopy :roll: ...
Tak jakby źle karmę przyswajała :roll: ...

Posted

Agga napisał(a):
KUrcze też mi to nie dawało spokoju. :-(
W takim razie co mam zrobić?

MOże dawać mniej karmy a dorzucić ryż. Po ryżu było ok

Ile czasu ona je tą Acane?
Mój Loco wogóle nie tolerował Acany (wymioty, biegunka itd.) ...

Posted

Agga napisał(a):
Od świat Bożego Narodzenia ją wcina. Zastanawiam się, czy nie dawać jej ryżu i troche tych kulek?

Pytanie czy trochę kulek pokryje zapotrzebowanie organizmu na mięso, witaminy itp. :roll: ...

Posted

malawaszka napisał(a):
Agga - ja bym przestawiła całkiem na gotowane z witaminami - mój Boluś też nie tolerował karmy a na ryżyku z kurczaczkiem jest super

ALe my w zasadzie to nie możemy jej nic dawać do jedzenia. Po wszystkim ma uczulenia. Dostawała ryż i kurczak, ale nie wiem czy to nie było zamało? :shake: No zobaczymy do konca tej paczki. Wiecej nie bede zamawiać:-( Sprubuje tak przewaga ryżu i pare granulek i warzywka. A tak wogóle to sara czesto dostaje warzywka tak osobno do jedzenia. Bardzo je lubi np. marcheweczka, buraczek, jabłuszko(obrane) z skórka nie słuzy piechowi.

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Pytanie czy trochę kulek pokryje zapotrzebowanie organizmu na mięso, witaminy itp. :roll: ...

Probelm z tym, że mój pies może jesc kurczaka, jagnięcine, ryby, konine, nutrie. CHYba wrócimy znowu do kurczaka. Innych mies nie moze odrazu ma problemy skórne.

Posted

Agga napisał(a):
Probelm z tym, że mój pies może jesc kurczaka, jagnięcine, ryby, konine, nutrie. CHYba wrócimy znowu do kurczaka. Innych mies nie moze odrazu ma problemy skórne.

A karmy dla alergików? Jest ich teraz mnóstwo na rynku ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
To może inną karmę z jagnięciną?

Narazie całkowity brak kasy nie pozwala mi na nowe eksperymenty z karmą.:-( Nie moge znowu wydac ponad 150 zł po to zeby po kilku karmieniach stwierdzić, że rezygnujemy:roll: Niestety z finansami u mnie kiepsko. A tym bardziej, że teraz czeka mnie wydatek zwiazany z zabiegiem. NO nic poobserwuje jeszcze te kupki i baczki. Włąsnie rozmawiałam z rodzicami. W ostatnim czasie to ja rzadko z nią wychodziłam bo prawie mnie w domu nie ma. Pytałam o te kupole - tato powiedział, ze robi stanowczo mniejsze i nie smrodzi im tak. Teraz bede w domu cześciej to ją sama sobie pooglądam.

Nom zobaczymy moze faktycznie karma dla alergików