Agga Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 dbsst piekna z Ciebie dziołcha:loveu: ALe ja nie o tym elfim uszku. Ja o znacznie mniejszym ale do mamusi podobnym:loveu: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Agga']dbsst piekna z Ciebie dziołcha:loveu: ALe ja nie o tym elfim uszku. Ja o znacznie mniejszym ale do mamusi podobnym:loveu: hahah no wlasnie po wstawieniu przeszla mnie ta mysl ze Ty o jakis CZRACH MARACH do mnie mowisz hahahahhaha a co do dziolchy to owszem jak sie nie patrzy dziolcha dlugie wlosy i siu bzdziu w glowie a'e ta reszta to na WYROST ale wiem o cio Ci cho chcesz miec Szpile na wlasnosc na zlocie oki niech bedzie jest Twoja ;) Quote
mrowka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A gdzie Sarcia:loveu: ???!!! :mad: :mad: Quote
LAZY Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Agniesiu kochana serdecznie dziękuje Tobie i Twoim bliskim za piękną kartkę urodzinowa! Wczoraj doszła i jest cudna. Dziękuje za pamieć :buzi: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 LAZY napisał(a):Agniesiu kochana serdecznie dziękuje Tobie i Twoim bliskim za piękną kartkę urodzinowa! Wczoraj doszła i jest cudna. Dziękuje za pamieć :buzi: ale ta Agga nasz jaest dobra :multi: Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A fot jak nie było tak dalej nie ma :shake: :-( Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ale za to te co były są piękne :multi: dopiero obejrzałam :oops: i Agatkę i Jasia :loveu: a Sarcię kochaną :loveu: byłyście wczoraj u weta? Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Agga, jesteś samolubna :roll: :mad: ... Pomyślałaś, że nie tylko Ty chcesz na Sarcię patrzeć? Chcemy foooooooty :cool3: ... Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Agguś , jesteśśśśśśśśśśśśśśś!?!?!?!?!?!? Quote
Agga Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 WITAM! Przepraszam, że się nie odzywałam, ale od kilku dni nie było mnie wogóle na necie. Wekedn na uczelni - zaliczenia, ogólna kołmyja. Na dodateko troszke mnie choróbsko rozłozyło. Tak byłam w piątek z Sarą u wetki. Obejrzała ją. Powiedziała, że musi z ojcem się skonsultować co do operacji Sary. Mama dzowniła w sobote ale jeszcze nie podjęli deczyji. Wetka ma do nas dzwonić. Sara ogólnie czuje się dobrze. Wcina karmę Acana ryż i jagnięcina. CHyba jej służy, kupole wali takie, że w życiu nie widziałam takich wielkich:-o O baczysławach nie wspomnę:shake: :eviltong: Zdjęcia porobię jutro -mam dwa dni wolnego!:multi: :cool3: Więc jak się sprężę to i może zdjęcia z pleneru będą. Mam nadzieje, że modelina wyjdzie na to zimno.:roll: :lol: LAZY ciesze się ogromnie, że karteczka doszła i się podobała.:loveu: :multi: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Uff to mi ulżyło , bo nawet na GG cię nie widziałam :roll: całuski dla Sarci:loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Agga napisał(a): Sara ogólnie czuje się dobrze. Wcina karmę Acana ryż i jagnięcina. CHyba jej służy, kupole wali takie, że w życiu nie widziałam takich wielkich:-o Aguś, to raczej niedobrze że takie wielkie robi te koopy :roll: ... Tak jakby źle karmę przyswajała :roll: ... Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Agga dokładnie tak jak mówi Piotrek - wielkie qpy i bąki świadczą o tym, że karma psu nie służy - wszystko przez nią przelatuje i nie zostaje dobrze strawione i wykorzystane :shake: Quote
Agga Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 KUrcze też mi to nie dawało spokoju. :-( W takim razie co mam zrobić? MOże dawać mniej karmy a dorzucić ryż. Po ryżu było ok Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Agga napisał(a):KUrcze też mi to nie dawało spokoju. :-( W takim razie co mam zrobić? MOże dawać mniej karmy a dorzucić ryż. Po ryżu było ok Ile czasu ona je tą Acane? Mój Loco wogóle nie tolerował Acany (wymioty, biegunka itd.) ... Quote
Agga Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Od świat Bożego Narodzenia ją wcina. Zastanawiam się, czy nie dawać jej ryżu i troche tych kulek? Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Agga - ja bym przestawiła całkiem na gotowane z witaminami - mój Boluś też nie tolerował karmy a na ryżyku z kurczaczkiem jest super Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Agga napisał(a):Od świat Bożego Narodzenia ją wcina. Zastanawiam się, czy nie dawać jej ryżu i troche tych kulek? Pytanie czy trochę kulek pokryje zapotrzebowanie organizmu na mięso, witaminy itp. :roll: ... Quote
Agga Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 malawaszka napisał(a):Agga - ja bym przestawiła całkiem na gotowane z witaminami - mój Boluś też nie tolerował karmy a na ryżyku z kurczaczkiem jest super ALe my w zasadzie to nie możemy jej nic dawać do jedzenia. Po wszystkim ma uczulenia. Dostawała ryż i kurczak, ale nie wiem czy to nie było zamało? :shake: No zobaczymy do konca tej paczki. Wiecej nie bede zamawiać:-( Sprubuje tak przewaga ryżu i pare granulek i warzywka. A tak wogóle to sara czesto dostaje warzywka tak osobno do jedzenia. Bardzo je lubi np. marcheweczka, buraczek, jabłuszko(obrane) z skórka nie słuzy piechowi. Quote
Agga Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pytanie czy trochę kulek pokryje zapotrzebowanie organizmu na mięso, witaminy itp. :roll: ... Probelm z tym, że mój pies może jesc kurczaka, jagnięcine, ryby, konine, nutrie. CHYba wrócimy znowu do kurczaka. Innych mies nie moze odrazu ma problemy skórne. Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Agga napisał(a):Probelm z tym, że mój pies może jesc kurczaka, jagnięcine, ryby, konine, nutrie. CHYba wrócimy znowu do kurczaka. Innych mies nie moze odrazu ma problemy skórne. A karmy dla alergików? Jest ich teraz mnóstwo na rynku ;) ... Quote
Agga Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):To może inną karmę z jagnięciną? Narazie całkowity brak kasy nie pozwala mi na nowe eksperymenty z karmą.:-( Nie moge znowu wydac ponad 150 zł po to zeby po kilku karmieniach stwierdzić, że rezygnujemy:roll: Niestety z finansami u mnie kiepsko. A tym bardziej, że teraz czeka mnie wydatek zwiazany z zabiegiem. NO nic poobserwuje jeszcze te kupki i baczki. Włąsnie rozmawiałam z rodzicami. W ostatnim czasie to ja rzadko z nią wychodziłam bo prawie mnie w domu nie ma. Pytałam o te kupole - tato powiedział, ze robi stanowczo mniejsze i nie smrodzi im tak. Teraz bede w domu cześciej to ją sama sobie pooglądam. Nom zobaczymy moze faktycznie karma dla alergików Quote
Recommended Posts