mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Kochana trzymaj się :calus: a my trzymamy mocno kciuki za Was! Będzie dobrze.. :calus: Quote
sylwiaskalska Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 I ja I ja trzymam kciuki :) i to mocnooooo :) Quote
Agga Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Seria z Agatą GOTUJ Z AGATĄ DBSST ZOBACZ SAMA:lol: Quote
Agga Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Mam wózeczek A co nikt mi nie podskoczy:mad: :razz: Mnie nie dogonią:razz: Uuuu oni mają tam coś dobrego :drinking: Troszkę się ubrudziłam Quote
Agga Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 a oglądajcie moje stópki...ciocia Agga jej uwielbia ;) Jak tym się przykryć? :cool1: Będą karmić Myję ząbki Ale mam włosy Quote
Iv Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :lol: Anioleczek kochany z oczkami jak wegielki :lol: Quote
Agga Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Daje foty nie oglądają. Nie daje tez nie oglądają:shake: Quote
Agga Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Alu żebyś wiedziała jaka ona kochana hahah:p Quote
Agga Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']może przy okazji poznam Agatkę ;) Alu mamy nowy rok. Kiedy sie do Opola wybierasz...zlituj się nademna ja chce spacerek:p Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Agga']Alu mamy nowy rok. Kiedy sie do Opola wybierasz...zlituj się nademna ja chce spacerek:pnie wiem :shake: ja w ciągu roku nie mam urlopu a nawet Kuba ma inaczej ferie jak Bartek , więc nie wiem czy Kuba pojedzie do siostry , ale jakby co to dam znać ;) Quote
Justa Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Oooo Elfie Uszko jest !!!:multi: :multi: :multi: Agguś nieładnie Sarci w drzemce przeszkadzać :shake: Quote
Agga Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 hahah to kiedy ja mam jej foty robic:roll: :lol: Quote
mrowka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 jaka mordeczka spiąca kochana :multi: fafulkii, i oczka (napewno czewone :multi: :oops: ):loveu: buźki dla Sarcii!!! Agguś a jak sie Sarcia nasza czuje? Quote
Justa Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Agga napisał(a):hahah to kiedy ja mam jej foty robic:roll: :lol: Hmmm może wtedy kiedy raczy przejśc się na przechadzkę od posłanka do michy?:eviltong: Quote
Agga Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Justa postaram sie.Ale ona tak pedzie do michy, ze ja nie ndążam,:roll: ;) Mrówciu Sara tak sobie. CHyba w piątek jedziemy z nia do weta Aby ja obejrzał. W sobota dałam jej zastrzyk na drapanko. Ogolnie ma apatyt, heheh kiedy ona go nie ma A teraz kiedy wcina jedzonko od Paya to ma jeszcze większy.;) Quote
asher Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Skoro ma apetyt to jeszcze nie jest najgorzej :) A Elfie Uszko biedne :-( Od pieluchy ją zapędzają albo do garów, albo do wózeczka :shake: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Agga']Seria z Agatą DBSST ZOBACZ SAMA:lol: BOSHE az lezka mnie sie zakrecila Agga ja KOCHAM oje ELFIE USZKO obawiam sie ze masz coraz wieksza konkurencje w Agaci postaci :loveu: :loveu: :loveu: DZIEKUJE Quote
Agga Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Dbsst ja czekam na Twoje elfie uszko:loveu: Asher Sara to zawsze ma apatyt na to nie narzekam:p Agacia całkiem dobrze sobie radzi w kuchni.Lubi mamusi buszować po szawkach:p Quote
Agga Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):hehehe mojego to se nie da ;) CO się nie da moja panno? Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Agga']CO się nie da moja panno? no dobra :D w sumie jestes dla mnie taka dobra :D i dedykujesz mmi najslodsze zdjecia i pomagasz w klopotach ;) Quote
Recommended Posts