Patka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 trzymaj sie trzymaj mocno ja mysle o Was ciepło :calus: urocze fotki Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='dbsst']taką Ją zapamiętac chce i taką ją zapamiętamy , naszą koffaną , dobrotliwą , cierpliwą Sarcię Quote
Agga Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Saruniu codziennie rano chce z toba wyjsc. Po poworocie z pracy tak samo. Wieczorem kłade sie wczesniej spać. W kuchni nadal stoja twoje miski. Schowałam je, ale BOra z nich korzysta. Wiesz Sarciu teraz jak nam spadnie cos na ziemie - sami musimy zjeśc.:roll: Chcecie Jasia i Agatke?:loveu: Quote
Agga Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 DOgomania warjuje. Wcięło mi posta:angryy: Tak spi Jasiu. LAZY SZYKUJ SZMATKĘ Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on tak zawsze:crazyeye: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Agga']ALu to jego ulubiona pozycja:loveu::evil_lol::evil_lol:fajnie Quote
malawaszka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 haha no co to ma być za pozycja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha niezły jest ten Jaś :lol: Quote
e.v.a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Agga'] ale superoski urwis a w tych rajtuzkach to jak dżdżowniczka wyglada:D Quote
Agga Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 malawaszka napisał(a):haha no co to ma być za pozycja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha niezły jest ten Jaś :lol: Ja nie wiem jaka to pozyja. MOże na żółwia? Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Agga napisał(a):Ja nie wiem jaka to pozyja. MOże na żółwia?:razz:uczył się z Faktu Quote
00000 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 I jemu tak wygodnie w takiej pozycji?? :-o Żólwik :lol: Agga napisał(a):Wiesz Sarciu teraz jak nam spadnie cos na ziemie - sami musimy zjeśc.:roll: No i wydało się - odkurzacza nie mają, tylko się Sarcią wysługiwali...:mad: Sarcia teraz ma lepsze frykasy, niż okruszki z kuchni :loveu: Quote
Iv Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Agga:lol: , niesmialo zauwazam,ze wiosna, tuz,tuz... Moze zjemy niebawem jakies lody w Melbie? :sabber: przy :kaffee_2: z ekspresu? Quote
Agga Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Pagaj odkuracz to ja mam. ALe wiesz o co mi chodzi:-( A czy Jasiowi wygodnie to nie mam pojęcia. Iv oczywiście, że zjemy lody w Melbie i pojdziemy na spacerek. Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Agga']Pagaj odkuracz to ja mam. ALe wiesz o co mi chodzi:-( A czy Jasiowi wygodnie to nie mam pojęcia. Iv oczywiście, że zjemy lody w Melbie i pojdziemy na spacerek.:razz:a ta Melba to gdzie się znajduje :cool3:bo ja też lubię lody :oops: Quote
Agga Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ta Melba to gdzie się znajduje :cool3:bo ja też lubię lody :oops: ALu w ryneczku....o widzę, że koleżanka chetna na lody...:lol: Quote
00000 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Agga']Pagaj odkuracz to ja mam. ALe wiesz o co mi chodzi:-( Ech... no wiem... :-( Quote
sota36 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Witaj Agnieszko - jak Ci tam? Zdjecia lapeczek - kochane!! A ta pupca jasia rozkoszna!!!! Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja byłam na pysznych lodach w lodziarni na osiedlu po przeciwnej str.Rzeszowskiej / czort wie co to za osiedle i ulica / ale pyszne były :p Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Aguś ;) ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
Recommended Posts