Agga Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 hahah widze, że się skrzacik podoba. Sarcia kazała Wam wszystkim wielkie buziaczki przesłać :calus: Quote
PIKA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ŚWIATECZNE ŻYCZENIA DLA SARCI, ZEBY NIE CHOROWALA I NIE MARTWILA PAŃCI PRZESYLA SABA I ZIUTA Quote
LAZY Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Piękne te wasze świąteczne kartki...:x-mas: Quote
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierków skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana Asia&Rocky&Metka Quote
BoJa2 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Gwiazdki najjaśniejszej Choinki najpiękniejszej Prezentów wymarzonych Świąt mile spędzonych :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
Agga Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Dziękuje kochani. Wam życze spokojnych i radosnych świąt.:x-mas: Dziś wykorzystałam jeden zastrzyk na drapanko. Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
Agga Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 ŚLicznie dziękujemy. Sara wczoraj przemówiła ludzkim głosem. Kazała Was bardzo gorąco pozdrowić i powiedziała, ze nie da sie chorobie. Że bedzie walczyć. Sarcia dostała tak jak już pisałam worek karmy oraz zabaweczkę do gryzienia. Zdjęcia postaram sie wstawić jutro. Quote
LAZY Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Razem z Lazy bardzo sie cieszymy ze Sarcia sobie pogadała od serca! W walce z choroba pomozemy jej wszyscy! Quote
Recommended Posts