Agga Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 anetta napisał(a):Eeee to fajnieee :) przy okazji mozesz sobie posluchac muuuzyki :lol: jeszcze mi sie po nocy nie snia dzieci z skrzypkami czy pianinem :lol: Sarcia spi -moje biedactwo.... Dlaczego nie bede mogła przy niej byc :cry: Quote
Linka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Aggus bedziesz przy niej myślami cały czas :wink: Napewno wszystko będzie dobrze :D długo potrwa ten zabieg? :roll: Quote
LAZY Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Będzie dobrze siostra! Zobaczysz! Sarcia będzie jak nowo narodzona! Quote
Alicja Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Agguś , musi być dobrze 8) nie może być inaczej :buzi: Quote
asiunia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Hej!! Aggunia bedzie super dobrze-nie ma nawet najmniejszy wątpliwosci :D :kciuki: Quote
Agga Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Nie wiem jak długo bedzie zabieg trwał.... :roll: No ale jak tyle kochanych osób trzyma za nas kicuki to bedzie dobrze :wink: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Agguś jak wrócisz z pracy Sarcia będzie czekała w domku na Ciebie :wink: , zobaczysz :buzi: Quote
Agga Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 To sem ja Agatka :angel: Prawda ze ma fajny dres i czapeczkę? Mam swoja hustawkę UŚMIECH DLA KOCHANY DOGOMANIAKÓW!!! Quote
Guest bernulka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jaka Agatka cotooffnaa :angel: :angel: :angel: paździoszki Quote
Agga Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Dzis z Agatka na działke przyszedł jamniczko podobny piesek - PLUTO! Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ja wiem ja wiem tam była fotka Dbsst 8) :lol: :lol: :lol: Agatka słodziak :angel: a piesio Agatkowy :roll: Quote
Agga Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ja wiem ja wiem tam była fotka Dbsst 8) :lol: :lol: :lol: Agatka słodziak :angel: a piesio Agatkowy :roll: Tak moja droga tam jest dbsst :lol: A piesiek tez fajniusi....stronka wczesniej tyz sa foteczki zobacz Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Agatka ma rozkoszny uśmiech :D Agga to jest piesio Agatki? Fajniutki :P i sympatyczny Sarcię proszę wycałować :wink: Quote
Agga Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agatka ma rozkoszny uśmiech :D Agga to jest piesio Agatki? Fajniutki :P i sympatyczny Sarcię proszę wycałować :wink: No ba pewnie, że rozkoszny. W końcu ona prawdziwa dama (to nic ze bąki puszcza w towarzystwie) :oops: :lol: To piesek dziadka Agaci..to prawie jak jej... A jak sie Agaty pytam gdzie Sara to ona ze Aaaaaaa...(tzn, że spi).... Sara ucałowana 8) Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dobranoc Sarciu 8) Trzymam kciukasy za jutrzejszy dzionek :wink: :kciuki: Quote
Linka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Oczywiscie.. u mnie w domu wszystkie rece i lapki beda zacisniete o 12 8) :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: swoja droga nie da się ukryć że poskąpiłaś dzisiaj tych fotek mamus :roll: Quote
Agga Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Linka napisał(a):Oczywiscie.. u mnie w domu wszystkie rece i lapki beda zacisniete o 12 8) :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: swoja droga nie da się ukryć że poskąpiłaś dzisiaj tych fotek mamus :roll: LINKA TY MARUDO!!!!!!!! Jedno ale za to jakie było.... Jeszcze jedno.....a dwa na jutro zostawie... Quote
Linka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 tej co ty sobie wyobrazasz?? jutro swieze maja byc!! :( :wink: Quote
LAZY Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Jutro trzymam kciuki! :kciuki: A kolega Sarci całkiem fajny Pluciok :wink: Quote
Agga Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Linka napisał(a):tej co ty sobie wyobrazasz?? jutro swieze maja byc!! :( :wink: Pozyjemy zobaczymy.... Sarcia juz po spacerku. Jutro bidna na czczo ma byc... :-? Quote
Recommended Posts