Jump to content
Dogomania

Bajla- tak własnie tak! ta jedyna czekoladowa! ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

hej..
jestem nowa na tym forum, ale moge sie pochwalić moim psiunkiem.
Nazywa sie Bajla i jest Labradorem. Ma dopiero 9 tyg. i 2 dni, ale jest niezłym urwisem.
wazy cos koło 5 kg(mniej) i jest bardzo wesoła. podgryza wszstkich pokoleji.
mam nadzieje, ze wam sie spodoba !!

Posted

agnieszkal2 napisał(a):
Taką słodziznę to można schrupać:loveu: a ona nie jest z czekolady?;) Kamussiiaa,przyznaj się:eviltong:

no musze cie zawieśc..
bo niestety nie jest..
bo inaczje bym ją zjadła:P
hehe:))

Posted

hej, no to ja coś napiszę....Sunieczka jest przekochana, taka malutka jeszcze, ja juz prawie zapomniała, jak to jest miec takiego słodziaka małego....Cała radość w tym malutkim serduszku, prawda?I potrafi zwalić z nóg i chwycic za serce, nie?? Zazdroszczę Ci, tak bardzo chciałabym miec jeszcze jedno takie maleństwo w domku, ale póki co nie mogę sobie pozwolić. Także cykaj fotki i dawaj tu dużo dużo:multi::multi:Buziaczki dla Was i proszę mocno wyprzytulaĆ ode mnie pycholka i brzusio,dobrze????? Niech się zdrowoiutko chowa.Pa;);)

Posted

ojeja ale kluseczka, od razu przypominają mi się pierwsze chwile z moim puplecikiem, który wyrósł na bydlątko :P
Cudna ! gratuluję :)
P:S moja Lorena spała tak samo, normalnie siostra xero;d

Posted

fridaoo napisał(a):
hej, no to ja coś napiszę....Sunieczka jest przekochana, taka malutka jeszcze, ja juz prawie zapomniała, jak to jest miec takiego słodziaka małego....Cała radość w tym malutkim serduszku, prawda?I potrafi zwalić z nóg i chwycic za serce, nie?? Zazdroszczę Ci, tak bardzo chciałabym miec jeszcze jedno takie maleństwo w domku, ale póki co nie mogę sobie pozwolić. Także cykaj fotki i dawaj tu dużo dużo:multi::multi:Buziaczki dla Was i proszę mocno wyprzytulaĆ ode mnie pycholka i brzusio,dobrze????? Niech się zdrowoiutko chowa.Pa;);)

hehe..
dzięki bardz:** no jest przecudna... i cała radość w takim serduszku, no pewnie.. w nocy spac nie dawała ale ją kocham i jakoś dałam rade:)
a fotki dodoam moze dzisiaj a najpozniej jutro:))

Posted

Iss napisał(a):
ojeja ale kluseczka, od razu przypominają mi się pierwsze chwile z moim puplecikiem, który wyrósł na bydlątko :P
Cudna ! gratuluję :)
P:S moja Lorena spała tak samo, normalnie siostra xero;d

hehe..
no pulchnuitka to ona jest:P
ona spi w róznych pozycjach.. naprawde zawsze sie z niej smieje..
potrafi zrobic krok z posłania(mysli: moze sobie pujde) a tu nagle chlap i śpi spowrotem z takim hukiem:P
hehe..
smieszna jest bardzO:P