Taishi Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Szanowni Akitomaniacy W związku z podjęciem decyzji o opracowaniu akitowego kalendarza 2009 r. własnymi siłami: Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do aktywnego jego tworzenia i nadsyłania zdjęć swoich psiaków na adres: poczta.akity@gmail.com Spośród nadesłanych zdjęć wybierzemy najlepsze i najładniejsze do kalendarza. Termin nadsyłania zdjęć: do 30.10.2008 r. Już nadesłane można obejrzeć http://www.kalendarz.konie.ys.pl/. Proszę zainteresowanych kalendarzem z kitami o wpisywanie ilości sztuk, które chcieliby zamówić. wysłanie zdjęć psa gwarantuje jego "udział" w kalendarzu całkowity dochód z kalendarza zasili Akity W Potrzebie. Cena kalendarza uzależniona jest od ilości zamówionych sztuk. Taishi 4 sztuki Agappe 2 sztuki Kacedy 2 sztuki Wani 3 sztuki cropka 2 sztuki Aga i KINGYO 1 sztuka ineczka 4 sztuki Mitsu 2 sztuki ania wawa 2sztuki Druchna 4 sztuki Iwona&Wiki 4 sztuki Kasia i Łukasz 5 sztuk pakej 1 sztuka shoo 1 sztuka ioc 2 sztuki ewcik 5 sztuk migoto inu 2 sztuki AwP 2 sztuki akita kiss 1sztuka CHAAKITA 3 sztuki MargoK 2 sztuki no juz mamy 54 sztuki :) Quote
Druchna Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 My 4 szt, trzeba obdarować mamę, teściów i jeszcze ktoś się znajdzie :loveu: Quote
shoo Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 1 sztuka dla mnie i mushiego :) ( o ile koszta beda w granicach do 100 zl ) Quote
shoo Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jeszcze chce tylko zaznaczyć ,ze jakby cos to moge pomoc cos z grafika komputerowa :D (rys/fotszop/vektorki) , ale nie mam pojecia czy jest jakis zamysl,czy poprostu zdjecia :) jak cos to podaje mejla muszynek@gmail.com i jestem chętna do pomocy ;) Pozdrawiam :oops: :multi: Quote
ewcik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 witam! dla mnie bedzie 5szt.. pozdrawiam!! Quote
Migoto Inu Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witamy, właśnie wysyłamy zdjęcia. Poprosimy o 2 sztuki :) Quote
cropka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Słabo nam idzie to zbieranie deklaracji,to ja w takim razie poprosze jeszcze jednen, zawsze o jeden bliżej do setki ;). Ścignę kissaki, żeby się zadeklarowały :p. Quote
wani Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A ja tez poprosze jeszcze 2... czyli w sumie beda 3 sztuki :p Quote
Kacedy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 jako AwP poproszę narazie 2 szt. może będzie więcej, ale póki co 2 są potwierdzone. Update Dla jasności dodam, że te dwie sztuki zadeklarował Pan Jurand, który adoptował od nas Kitę, a do kalendarza zgłosił swoją drugą kitkę (psa Yokozuna Halne Wzgórze). Zdjęcia Kity również ma nadesłać, ale myślę, że tą "panienkę" umieścimy już jako sunię z AwP. Quote
cropka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Akita-kiss też weźmie jeden, jeśli tylko czas wysyłania zdjęć będzie przedłużony do 9-10 listopada :roll: (wtedy jesteśmy umówione na małą sesję :p ) Quote
CHAAKITA Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 na dzień dzisiejszy zamawiam 3 kalendarze... Quote
Iwona&Wiki Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przepraszm bardzo, ale rezygnuję ze złożonego zamówienia. Edytko, wczoraj zatkałam Ci chyba skrzynkę:) Oczywiście nie musisz już obrabiać i wstawiać na stronę zdjęć mojej Niuni. Przynajmniej będziesz miała mniej pracy. Duuuuużo mniej:evil_lol: Quote
Kacedy Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Iwona&Wiki napisał(a):Przepraszm bardzo, ale rezygnuję ze złożonego zamówienia. Edytko, wczoraj zatkałam Ci chyba skrzynkę:) Oczywiście nie musisz już obrabiać i wstawiać na stronę zdjęć mojej Niuni. Przynajmniej będziesz miała mniej pracy. Duuuuużo mniej:evil_lol: Iwonko- oczywiście- Twoja decyzja, ale jeśli chcę obrobić i wstawić? Może nie stawiajmy sprawy tak bardzo na ostrzu noża, bo nie przegra na tym nikt z nas. Przegrają jednie psy- o to chodzi?. Chyba nie. Ja myślę, że jeśli wszystkim nam będzie zależało- możemy wypracować kompromis. Trzeba tylko chcieć. Więc? Quote
Taishi Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 więc pomyślcie dziewczyny jak to zrobić, żeby było ok, i tyle. Bo jak będzie tak to jeden rezygnuje, a jak będzie inaczej to drugi... Quote
Recommended Posts