Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszukuję namiarów na ludzi którzy sprzedawali na allegro pontony firmy bed4dogs. Te pontony były ze skóry, a raczej skaju. Od jakiegoś czasu nie mogę ich namierzyć, a szukam posłania właśnie pokrytego jakąś skóropodobną tkaniną. A może macie namiary na legowiska z tagiego materiału obojętnie jakiej firmy??
Aha i muszą to być wielkie rozmary:lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ja mam legowisko-ponton dla psa z naszywką bed4dogs, a więc chyba tej firmy;) Kupowałam na allegro u sprzedawcy o nicku Thundra. Mam rozmiar 120x98 cm.

a nie bed4dog (www. bed4dog. de) ? ;) bo jak tak to jest ponton Meduzy

• 1 month later...
Posted

Jestem w trakcie wymiany legowiska dla Salci i niestety u mnie we Wrocławiu nic nie moglam znalezc :angryy: Choc przyznam ze za wielu sklepów nie oblecielam bo po prostu nie mam czasu ;)

Tak wiec pozostaje mi allegro, choć nie jestem przekonana do kupowania legowiska bez jego pomacania :lol: No ale znalazlam cos takiego i teraz pozostaje pytanie czy to legowisko mozna uznac za warte kupienia....
LEGOWISKO " SENTINA " KOJEC 100 x 80 (500322081) - Aukcje internetowe Allegro

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ja mam legowisko-ponton dla psa z naszywką bed4dogs, a więc chyba tej firmy;) Kupowałam na allegro u sprzedawcy o nicku Thundra. Mam rozmiar 120x98 cm.

No i po raz kolejny szukałam sprzedawcy na allegro i NEGATYW.
Przejrzałam ostanie transakcje i raczej nie skorzystam z tego sprzedawcy.
Może wiecie gdzie jeszcze można znaleźć dobre legowiska bądź materace dla psiaka?

• 1 month later...
Posted

U mnie nie było żadnych problemów z zakupem, umówiłam się na odbiór osobisty, pojechałam do hurtowni, mogłam sobie na miejscu wybrać kolor legowiska. A każdy sprzedawca ma jakieś negatywy...
Nasze legowisko wygląda tak
100_0035.JPG | ewa-sos | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl
ma taką naszywkę w kształcie łapki i naszywkę z adresem Willkommen bei bed4dog OnlineShop
wygląda praktycznie tak jak to
Willkommen bei bed4dog OnlineShop

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Agnes napisał(a):
nijak sie ma do drugiej firmy - zarowno cenowo jak i jakosciowo...

nie znam tamtej drugiej firmy, w takim razie przepraszam za zamieszanie, strasznie podobne te nazwy i myślałam, że to to samo. Jednak ja jestem bardzo zadowolona z jakości tego legowiska, mam je już prawie rok i wygląda jak nowe, a pies różne rzeczy z nim wyczynia, łatwo się czyści, ładnie się prezentuje, ogólnie same plusy.

• 1 year later...
  • 3 months later...