MEGNUM Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Poszukuję namiarów na ludzi którzy sprzedawali na allegro pontony firmy bed4dogs. Te pontony były ze skóry, a raczej skaju. Od jakiegoś czasu nie mogę ich namierzyć, a szukam posłania właśnie pokrytego jakąś skóropodobną tkaniną. A może macie namiary na legowiska z tagiego materiału obojętnie jakiej firmy?? Aha i muszą to być wielkie rozmary:lol: Quote
Ewa&Duffel Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja mam legowisko-ponton dla psa z naszywką bed4dogs, a więc chyba tej firmy;) Kupowałam na allegro u sprzedawcy o nicku Thundra. Mam rozmiar 120x98 cm. Quote
Agnes Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Ewa&Duffel']Ja mam legowisko-ponton dla psa z naszywką bed4dogs, a więc chyba tej firmy;) Kupowałam na allegro u sprzedawcy o nicku Thundra. Mam rozmiar 120x98 cm. a nie bed4dog (www. bed4dog. de) ? ;) bo jak tak to jest ponton Meduzy Quote
Ania i Salma Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jestem w trakcie wymiany legowiska dla Salci i niestety u mnie we Wrocławiu nic nie moglam znalezc :angryy: Choc przyznam ze za wielu sklepów nie oblecielam bo po prostu nie mam czasu ;) Tak wiec pozostaje mi allegro, choć nie jestem przekonana do kupowania legowiska bez jego pomacania :lol: No ale znalazlam cos takiego i teraz pozostaje pytanie czy to legowisko mozna uznac za warte kupienia.... LEGOWISKO " SENTINA " KOJEC 100 x 80 (500322081) - Aukcje internetowe Allegro Quote
anika_82 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']Ja mam legowisko-ponton dla psa z naszywką bed4dogs, a więc chyba tej firmy;) Kupowałam na allegro u sprzedawcy o nicku Thundra. Mam rozmiar 120x98 cm. No i po raz kolejny szukałam sprzedawcy na allegro i NEGATYW. Przejrzałam ostanie transakcje i raczej nie skorzystam z tego sprzedawcy. Może wiecie gdzie jeszcze można znaleźć dobre legowiska bądź materace dla psiaka? Quote
Ewa&Duffel Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 U mnie nie było żadnych problemów z zakupem, umówiłam się na odbiór osobisty, pojechałam do hurtowni, mogłam sobie na miejscu wybrać kolor legowiska. A każdy sprzedawca ma jakieś negatywy... Nasze legowisko wygląda tak 100_0035.JPG | ewa-sos | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl ma taką naszywkę w kształcie łapki i naszywkę z adresem Willkommen bei bed4dog OnlineShop wygląda praktycznie tak jak to Willkommen bei bed4dog OnlineShop Quote
Agnes Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):100_0035.JPG | ewa-sos | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl ma taką naszywkę w kształcie łapki i naszywkę z adresem Willkommen bei ale to jest bed4dog a nie bed4dogs:roll: To pierwsze to firma Meduza i nijak sie ma do drugiej firmy - zarowno cenowo jak i jakosciowo... Quote
Ewa&Duffel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Agnes napisał(a):nijak sie ma do drugiej firmy - zarowno cenowo jak i jakosciowo... nie znam tamtej drugiej firmy, w takim razie przepraszam za zamieszanie, strasznie podobne te nazwy i myślałam, że to to samo. Jednak ja jestem bardzo zadowolona z jakości tego legowiska, mam je już prawie rok i wygląda jak nowe, a pies różne rzeczy z nim wyczynia, łatwo się czyści, ładnie się prezentuje, ogólnie same plusy. Quote
Adrian81 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Firma Sara z tego co się orientuje posiada w swojej ofercie takie skóro podobne pontony - podsyłam katalog: http://www.sara.biz.pl/sara_katalog.pdf Quote
ABCtresury Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Chyba zawsze najlepiej jest obejrzeć legowisko na żywo i dopiero potem zdecydować sie na jego zakup w sklepie internetowym,gdzie bardzo często możemy kupić po prostu taniej. Zreszta na forum jest wątek o legowiskach,podaje link http://www.dogomania.pl/threads/186965-Legowisko-nieprzemakalne-z-wyci%C4%85gnanym-materacem Quote
Recommended Posts