DeDe Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 DeDe, Ciebie to juz wczesniej "zalatwilam" To bylo do tych pozostalych jak równość, to równość...<kazdy ma jakieś zboczenie... czym bedziesz bić?> :wink: :D Polece tam za chwilę, bo kolezanka podobno się wpisała i jestem ciekawa, czy jej wpis został... a powinien, bo to madra kobitka, łagodna, w słowach oszczędna i kundelki ma (a przeciwna "bezpapierowcom " jest.). Poza tym ostatnim, moje przeciwieństwo ;) Quote
anetta Posted August 24, 2004 Author Posted August 24, 2004 DeDe, Ciebie to juz wczesniej "zalatwilam" To bylo do tych pozostalych jak równość, to równość...<kazdy ma jakieś zboczenie... czym bedziesz bić?> :wink: :DHahah jaka zadowolona ze bic beda :evilbat: Hmmm klapsy to raczej reka sie wykonuje...moze chcesz dla odmiany pejczem :oops: :lol: Quote
madzia_11 Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 bardzo prosze o adres tej stronki magdin1@o2.pl prosze prosze :D :D dziękuje :wink: Quote
metka Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 ja tesh proszeee bardzo ładnie... :) oczywiście na PW ( żeby wątpliwości ni było ;)) Quote
Ewa_ Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Czy mogę prosić o przesłanie mi na PW na dogomanii? Ewa Quote
Water Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 To ja bym też poprosiła na email: water_lemon@Poczta.onet.pl A poza tym witajcie! 8) To mój pierwszy post na dogomanii. Quote
KORONA Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Witam Cię... :) Możesz cos o sobie i napisać?? Quote
Water Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Witam Cię... :) Możesz cos o sobie i napisać?? :) Mieszkam w W-wie, co widac po moim profilu, mam 23 latka, a na forum trafilam dziwnym i nie do konca fajnym zbiegiem okolicznosci, bo niedlugo po smierci mojego ukochanego sznaucerka... Zaczelam rozgladac sie za innymi psami i rasami, i doszlam az tu. :) Mysle, ze ktoregos dnia moj avatar zastapi zdjecie mojego nowego pieska. Pozdrawiam. :) Quote
KORONA Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Też mam taką nadzieję... Na wszystko trzeba czasu :) Quote
anetta Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 ja tesh proszeee bardzo ładnie Czy mogę prosić o przesłanie mi na PW na dogomanii?Ewa To ja bym też poprosiła... A cytac ne umieja? :evilbat: witaj Water :P Dziewczynki, jak myslicie, mozna dac linka Water? Zeby jej do glowy nie przyszlio to co tam jest napisane na tej www :evilbat: Quote
aga1215 Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Witam Cię... :) Możesz cos o sobie i napisać?? :) Mieszkam w W-wie, co widac po moim profilu, mam 23 latka, a na forum trafilam dziwnym i nie do konca fajnym zbiegiem okolicznosci, bo niedlugo po smierci mojego ukochanego sznaucerka... Zaczelam rozgladac sie za innymi psami i rasami, i doszlam az tu. :) Mysle, ze ktoregos dnia moj avatar zastapi zdjecie mojego nowego pieska. Pozdrawiam. :) Witaj Water na DG! W identyczny jak Ty sposób trafiłam na DG - a skutkiem jest Wekuś ze schroniska - jest w profilu i podpisie - może też spróbujesz? Popatrz na jakie cudo trafiłam! Quote
Water Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Witaj Water na DG! W identyczny jak Ty sposób trafiłam na DG - a skutkiem jest Wekuś ze schroniska - jest w profilu i podpisie - może też spróbujesz? Popatrz na jakie cudo trafiłam! Witaj Aga. :) Kto wie. Chociaz po glowie chodzi mi teraz golden na przemian z husky'm. Ale najpierw muszę rodziców przekonać do następnego psa, bo z nimi nie tak łatwo heh. A ja po prostu muszę mieć psa. :) Quote
bartek_yo Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 ja juz kiedys widzialem ta strone. no coz, powiem krotko: jesli bedzie takich stron wiecej, to nigdy nie skonczy sie hodowla bezrodowodowych psow. sam mam psa bez rodowodu, kocham ja z calego serca, ale nastepny pies bedzie na 100% z rodowodem..... Quote
Ola&Kika Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Moja psina równiez się tam znajduje :oops: :oops: A to dlatego, że podobnie jak inni, którzy na tę stronę wchodzą zostałam otumaniona tym, że psy bez papierów, od psów rasowych niczym się nie różnią...Takie zdanie miałam doputy nie zajrzałam na dogo i moje zdanie na ten temat zmieniło się radykalnie..Teraz wiem, że następny mój York bedzie rasowy, lub też przygarnę psa ze schroniska, jednak co z tymi którzy po obejrzeniu stronki nie zajrza na dogo i nie dowiedza się, ze popełniają błąd :roll: :( Zapomniałam o tej stronce...dzięki wam przypomniałam sobie o niej i bedę się starała, aby fotki Kiki znikneły z niej na zawsze..Mam nadzieję, ze mi się uda, prosze trzymajcie kciuki... Quote
anetta Posted August 26, 2004 Author Posted August 26, 2004 A no wlasnie, dobrze mi sie wydawalo ze gdzies te imie juz widzialam :wink: Musza Ci pozwolic wykasowac wlasne zdjcia z ich strony! Trzymam kciuki :wink: Quote
Basenji Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 :roll: Drastyczne to nie jest. Ot, inny punkt widzenia. Zdrówko Quote
bartek_yo Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 A wysterylizujesz ja? wyczuwam to troche zlosliwosci :-? tak wysterylizuje. juz gadalem na ten temat z pania weterynarz. Quote
anetta Posted August 26, 2004 Author Posted August 26, 2004 :o Bartek, no cos Ty :o Nawet mi to na mysl nie przyszlo :roll: Quote
bartek_yo Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 hehe spox :D tak to zrozumialem :-? :) po pierwszej cieczce sterylka :) Quote
metka Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 ja moją Temi też będę sterylizować ;). A co się tyczy tej strony... w sumie nic tam takiego okropnego nie ma... :roll: Quote
Recommended Posts