Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie też tak mi się wydaje, ta fotka jest słabej jakośći, robiona komórką. Ale w rzeczywistośći są bardzo zarośniete.. Takie jest przynajmniej moje zdanie, postaram się dzisiaj wkleić jeszcze fotke z cyfrówki ;)

Posted

OOo to mi chodziło :) właśnie tak muszę Baltusiowi uszka zrobić, tylko cholercia maszynki nie mam.. :shake: Ale może od kogoś pożycze:cool3:

Posted

witam :loveu:
http://i36.tinypic.com/28krrbd.jpg :loveu: słodziak!

Nożyczkami zwykłymi w środku się robi :cool3: A z wierzchu degażówkami pociągnąc i gra gitara :loveu:
To nie takie straszne jak wygląda a i bez maszynki się obejdzie :cool3:

Nie chce mi się czytać wszystkiego, ale laski pisały Ci, że papcie do roboty? :cool3:

Posted

[quote name='Estera']witam :loveu:
http://i36.tinypic.com/28krrbd.jpg :loveu: słodziak!

dziękujemy :loveu:

Nożyczkami zwykłymi w środku się robi :cool3: A z wierzchu degażówkami pociągnąc i gra gitara :loveu:
To nie takie straszne jak wygląda a i bez maszynki się obejdzie :cool3:

Nie chce mi się czytać wszystkiego, ale laski pisały Ci, że papcie do roboty? :cool3:
no to ładnie :cool3: z tymi papciami to nie dam rady chyba, mam je skrócić czy jak?:cool3:

Posted

Zabrałam się dzisiaj za łapki, ale jakoś efektów nie widać, niby cos tam obciełam, ale narazie nie mam pojęcia :mad: Co do uszek.. Wyciełam, troszeczke, ze względu na to, że Balto, się nadal bardzooooo boi nozyczek :mad: Mam nadzieje, że niedługo się przyzwyczai i będe mogła zrobić z uszkami porządek, bo jak narazie, ciemno to widze..:roll:

Posted

dogg napisał(a):
no to ładnie :cool3: z tymi papciami to nie dam rady chyba, mam je skrócić czy jak?:cool3:
po instrukcji cockeromaniaczki -dasz radę :cool3: Najgorzej zacząć, potem będziesz chciała ciachać i ciachać :diabloti:
Powodzenia :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
po instrukcji cockeromaniaczki -dasz radę :cool3: Najgorzej zacząć, potem będziesz chciała ciachać i ciachać :diabloti:
Powodzenia :loveu:

Tak, to niby takie proste :cool3: