Dog Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Baltusiowe uszko, tylko troszke niezawyraźna fotka.. Quote
Dog Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 a takim stanie moge zostawić? On miał tylko troszkę wycięte nozyczkami, wetowi zajeło to dosłownie 3 min.. Quote
Anka_ZG Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 czesc :) wpalismy sie przywitac:loveu::loveu: No zobaczymy w jakim stanie będzie nasze Spajkusiowe uszko po dzisiejszej wizycie u fryzjera:cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja bym mocniej wyciela.Do okola ucha na zero;) Ja tak robie bynajmniej;) Quote
Dog Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Właśnie też tak mi się wydaje, ta fotka jest słabej jakośći, robiona komórką. Ale w rzeczywistośći są bardzo zarośniete.. Takie jest przynajmniej moje zdanie, postaram się dzisiaj wkleić jeszcze fotke z cyfrówki ;) Quote
Kasia&Rika Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja też bym bardziej podcięła.:D dokładnie na zero wokol uszka. Quote
Cockermaniaczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :loveu:tak wlasnie powinno wygladac dobrze wygolone ucho:p Gore masz troszke za bardzo scieta ale nasade ucha-kolo malzowiny generalnie tak powinno sie robic:p Quote
Dog Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 OOo to mi chodziło :) właśnie tak muszę Baltusiowi uszka zrobić, tylko cholercia maszynki nie mam.. :shake: Ale może od kogoś pożycze:cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja tez nie mam maszynki;)Nozyczkami tez sie da zrobic,moze nie jest tak idealnie gladko jak maszynka ale da sie przezyc;)Ja robie takimi malymi do paznokci tylko sa proste nie zakrzywione:cool3: Quote
Dog Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 AA no to chyba, że tak :) więc dzisiaj zabieram się do roboty, może uda mi się co nie co wyciąc. :cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 uda sie uda:cool3:Tniesz jak najkrocej i wszystko kolo malzowiny;) Quote
Dog Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 No niby takie proste, tylko, ze Balto sie strasznie wyrywa wtedy :cool3: Quote
Estera Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 witam :loveu: http://i36.tinypic.com/28krrbd.jpg :loveu: słodziak! Nożyczkami zwykłymi w środku się robi :cool3: A z wierzchu degażówkami pociągnąc i gra gitara :loveu: To nie takie straszne jak wygląda a i bez maszynki się obejdzie :cool3: Nie chce mi się czytać wszystkiego, ale laski pisały Ci, że papcie do roboty? :cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Esti gdzies Ty je wypatrzyla:lol:Ja slepa juz na starosc czy cus:evil_lol: Faktycznie lapeczki do roboty:evil_lol:Wszystko co wystaje powinno byc uciete;)I degazowka zeby ladnie zaokraglic;) Quote
Dog Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Estera']witam :loveu: http://i36.tinypic.com/28krrbd.jpg :loveu: słodziak! dziękujemy :loveu: Nożyczkami zwykłymi w środku się robi :cool3: A z wierzchu degażówkami pociągnąc i gra gitara :loveu: To nie takie straszne jak wygląda a i bez maszynki się obejdzie :cool3: Nie chce mi się czytać wszystkiego, ale laski pisały Ci, że papcie do roboty? :cool3: no to ładnie :cool3: z tymi papciami to nie dam rady chyba, mam je skrócić czy jak?:cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 lapka ma byc na kocio,czyli na okraglo;)Wszystkie wloski ktore wystaja poza lapke trzeba wyciac:p zaraz Ci znajde jakas fajnie zrobiona lapke spaniela,moment http://pl.youtube.com/watch?v=56k-FFlf3T4 http://pl.youtube.com/watch?v=IpOSGT70Yqo Quote
Asia & Ginger Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 http://i33.tinypic.com/116lwk1.jpg Wnętrze ucha ok, tylko powinny być zostawione dłuższe te włoski wystające poza ucho. ;) Quote
Dog Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Zabrałam się dzisiaj za łapki, ale jakoś efektów nie widać, niby cos tam obciełam, ale narazie nie mam pojęcia :mad: Co do uszek.. Wyciełam, troszeczke, ze względu na to, że Balto, się nadal bardzooooo boi nozyczek :mad: Mam nadzieje, że niedługo się przyzwyczai i będe mogła zrobić z uszkami porządek, bo jak narazie, ciemno to widze..:roll: Quote
Dog Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Poza tym, COCKERMANIACZKA, dziekuję bardzo za obrazki i filmiki, bardzo mi sie przydały :eviltong: Quote
Cockermaniaczka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :pno problem;) Na spanielowym jest tego duuzo wiecej:cool3: Quote
Estera Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 dogg napisał(a):no to ładnie :cool3: z tymi papciami to nie dam rady chyba, mam je skrócić czy jak?:cool3:po instrukcji cockeromaniaczki -dasz radę :cool3: Najgorzej zacząć, potem będziesz chciała ciachać i ciachać :diabloti: Powodzenia :loveu: Quote
Dog Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Estera napisał(a):po instrukcji cockeromaniaczki -dasz radę :cool3: Najgorzej zacząć, potem będziesz chciała ciachać i ciachać :diabloti: Powodzenia :loveu: Tak, to niby takie proste :cool3: Quote
Recommended Posts