Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anka_ZG napisał(a):
A no bezwstydniki, eksponują swoje wdzięki:cool3:
No to pokaz swoje uchate dzielo;)
włoski odrosną;)

Oj nie, nie.. Narazie się pokazywać nie będziemy.. Musza pierw włoski odrosnąć :cool3:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
chyba wszystkie spaniele tak maja:diabloti:ze w takiej pozycji spac lubia:diabloti:

oj chyba tak.. :evil_lol:

Posted

http://i34.tinypic.com/ejg6l4.jpg
Jaki fajniutki króliś. :loveu: :loveu: :loveu:
I jak króliś już nie dostaje zawału na widok Baltusia? :cool3: :evil_lol:

http://i38.tinypic.com/syxw7o.jpg
A gdzie cenzura? :-o :evil_lol:

http://i36.tinypic.com/28krrbd.jpg
Jaki dzidziuś ze śliniaczkiem. :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='dogg']poza tym, dzisiaj byłam na spacerku, rozcioł sobie łapke, strasznie to wyglada, cała łapka była w krwi.. :(
O kurczę, nieciekawie. Jeśli mocno rozciął łapkę, to może idź do weta na zszycie, a jak nie to przemyj wodą utlenioną albo rivanolem, obandażuj i załóż skarpetkę. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://i34.tinypic.com/ejg6l4.jpg
Jaki fajniutki króliś. :loveu: :loveu: :loveu:
I jak króliś już nie dostaje zawału na widok Baltusia? :cool3: :evil_lol:

http://i38.tinypic.com/syxw7o.jpg
A gdzie cenzura? :-o :evil_lol:

http://i36.tinypic.com/28krrbd.jpg
Jaki dzidziuś ze śliniaczkiem. :loveu: :loveu: :loveu:

O kurczę, nieciekawie. Jeśli mocno rozciął łapkę, to może idź do weta na zszycie, a jak nie to przemyj wodą utlenioną albo rivanolem, obandażuj i załóż skarpetkę. ;)

Dziekuję :loveu:
Króliczek juz sie przyzwyczaił do Balta, sam go zaczepia :cool3::loveu:
I jaki tam Dzidziuś :lol: to juz prawie mężczyzna.. :evil_lol:

Właśnie, pierw umyłam łapke, była cała w błocie :shake:
pózniej wysuszyłam, polałam wodą utleniona i zabandarzowałam.. Mysle, że będzie dobrze :roll:

Posted

oj biedaczek <przytul> Z tymi skaleczeniami to ostatnio jakas epidemia! Ale tak to jest, jak ludzie rzucają butelki gdzie popadnie, bo ciezko wrzucic do smietnika:shake:

Posted

[quote name='Owczarkowa']Zrobiłam bannerek:

Owczarkowa!! jestes Kochana :loveu: Mowóilam, że się sama z tym pobawie, nie wiem jak Ci dziękować :loveu::loveu: Banerek jest ślicznyyy!! :multi::loveu:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
oj biedaczek <przytul> Z tymi skaleczeniami to ostatnio jakas epidemia! Ale tak to jest, jak ludzie rzucają butelki gdzie popadnie, bo ciezko wrzucic do smietnika:shake:

Dokładnie :mad: Tam gdzie chodzę z Baltem (jedyna łąka w pobliżu) jest pełno rozbitych butelek, już nie jeden pies sobie skaleczył lapkę.. Ale na to nie da sie nić poradzić...:shake:

Posted

Biedny Baltuś.
A ty nie mów, że nie będziesz nam Słodziaka pokazywać, nie może być tak źle.
Zobacz to: :evil_lol:

Krótszych się nie da zrobic, bo są ścięte przy samym ciele. Po moich eksperymentach fryzjer żeby wyrównać musiał je tak dociąć...:shake:

Posted

[quote name='piciminikas']Biedny Baltuś.
A ty nie mów, że nie będziesz nam Słodziaka pokazywać, nie może być tak źle.
Zobacz to: :evil_lol:

Krótszych się nie da zrobic, bo są ścięte przy samym ciele. Po moich eksperymentach fryzjer żeby wyrównać musiał je tak dociąć...:shake:
ALe u Ciebie są okrągłe a u mnie typowo scięte... :(

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Mozesz dac jakies inne fotki?Byl psiak u fryzjera?

do kogo to?
Jesli do mnie to tak, była, ale już 3 miechy temu i miała tylko strzyzone maszynką uszki od spodu i łapki. Teraz musimy jeszcze raz iść. Ale tym razem cała. Wczesniej trzeba było ratować to co popsułam, ale nie było jak już ciąć, żeby poprawić reszte bo była za krótko obcięta...

Posted

[quote name='Asia & Ginger']To zaokrąglij. :cool3:

Śliczny banerek. :cool3: :loveu: :p

Asiu cięzko będzię, za bardzo zciełam, teraz to juz jest dla mnie nauczka, więcej razy tak nie zrobie, poczekam troche, uszka odrosną i sie tym zajmę :lol: A poza tym, mój "zaufany" wet.... Wczoraj byłam u Niego, żeby zobaczył czy z uszkami Balta jest wszystko ok, On wzioł nożyczki, obcioł troche tak w okolicach uszu, i powiedział, że jest ok. :-? Pokażę Wam jutro fotki, mi się wydaje, ze tak nie powinno być On ma nadal uszy zarośnietee!

Asiu dziękuję, mi też się banerek bardzo podoba, ale to zasługa OWCZARKOWEJ.. :loveu::loveu:

Posted

Nie wiem, co powiecie, może mnie wyśmiejecie... Ale chciałam powiedzieć, że psa pragnełam od 12 lat.. :-( Gdy mialam 18 lat (obecnie) mama się zgodziła na pieska... Ja miałam sama wybrac rase, gdyż to miał być mój pies... Wybrałam Cocker Spaniela Angielskiego, gdyż jestem osobą dosyć aktywną i nie tylko, wydawało mi się, że dam rade takiemy p0ieskowi, i tak się stało!!! Kocham Go nad życie!!!!!!!!!!! Jest adoptowany!! i wiem, ze kiedyś, jak będe miała wystarczająco pięniązków, założę jakąs fundacje dla bidulków.. :shake::-( Nie wiem co jeszcze napisać.. W każdym razie, będe zawsze starała się pomóć Spanielką...

Posted

To wcale nie jest śmieszne. Ja się też wiele lat prosiłam, miałam psa nawet w tym czasie 1,5 roku ale musiałam go oddać z przyczyn ode mnie nie zależnych. A ogólnie marzyłam o nim od 7 roku życia do 8 miesięcy temu. A spaniela wybrałam dlatego , że Snapek - wcześniejszy piesek był kundelkiem tej rasy z jamnikiem.

Posted

Dogg, to piękne co piszesz. :loveu:

Ja też namawiałam rodziców na psiaka przez wiele, wiele lat. Oczywiście miałam już wczesniej psy, ale zawsze mieszkały na dworze, a to nie to samo, nie ma takiej więzi. W końcu ponad 5 lat temu zgodzili się. Co to było za szczęście! :multi: :multi: :multi:
Wybierałam między spanielkiem, goldenem i labkiem. Labek odpadł, bo wolę bardziej długowłose psiaki, o goldenie starsi stwerdzili, że za duży do domu :-o, więc pozostał spanielek. I to był strzał w 10! :loveu:
Psiak aktywny, żywiołowy, poręczny (jak trzeba można wziąć na rączki) i to sławne spanielowe spojrzenie... nie ma sobie równych! :loveu: :loveu: :loveu:
Już zawsze będę miała spanielki. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

piciminikas napisał(a):
To wcale nie jest śmieszne. Ja się też wiele lat prosiłam, miałam psa nawet w tym czasie 1,5 roku ale musiałam go oddać z przyczyn ode mnie nie zależnych. A ogólnie marzyłam o nim od 7 roku życia do 8 miesięcy temu. A spaniela wybrałam dlatego , że Snapek - wcześniejszy piesek był kundelkiem tej rasy z jamnikiem.

Jezuu to też kupe czasu... Ale się opłacało :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Dogg, to piękne co piszesz. :loveu:

Ja też namawiałam rodziców na psiaka przez wiele, wiele lat. Oczywiście miałam już wczesniej psy, ale zawsze mieszkały na dworze, a to nie to samo, nie ma takiej więzi. W końcu ponad 5 lat temu zgodzili się. Co to było za szczęście! :multi: :multi: :multi:
Wybierałam między spanielkiem, goldenem i labkiem. Labek odpadł, bo wolę bardziej długowłose psiaki, o goldenie starsi stwerdzili, że za duży do domu :-o, więc pozostał spanielek. I to był strzał w 10! :loveu:
Psiak aktywny, żywiołowy, poręczny (jak trzeba można wziąć na rączki) i to sławne spanielowe spojrzenie... nie ma sobie równych! :loveu: :loveu: :loveu:
Już zawsze będę miała spanielki. :loveu: :loveu: :loveu:

No napewno co innego jak piesek mieszka w domu, a nie w budzie..
Ja też własnie uwielbiam strasznie długowlose psiaki :loveu:
Pamiętam jak chciałam mieć psa, najpierw mama kupowała mi chimiki ( krótko strasznie żyly:-(), póżniej zakupiła mi dwie papużki faliste, miałam je moze z 3 lata, gdy samiczka zdechla, (od początku była na coś chora) samiec bardzo rozpaczał po niej, tęsknił za Nią bardzo.. tez szybko zdechl. :shake: No i wkońcu Krolik Bax, do mnie trafił, był takią malutką, śliczną kuleczką :loveu:
W lipcu tego roku, wracam z wakacji, mama mówi, że wszystko sobie przemyslala i że wyraża zgode na psa :cool3::loveu: wtedy to juz mi nic do szczęscia nie brakowało.. No poza psem, ale zgoda już była.. :lol::multi::multi: