Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 7 months later...
  • Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Witam!

Przejrzałam galerię - i rudości i króliczka - same piękności. Ale widzę, że dawno się tu nic nie działo.
Pozdrawiam

Króliczek za Tm od wczoraj od 2156 :(:(
Pieska zdjęcia, wstwie już niedługo..

Posted

Chodziło mi o 21:56 :(
Baksio zdechł na zapalenie płuc, z Naszej winy napewno - za późno pokazalisdmy się u weta :(

Posted

[quote name='Asia & Ginger'][URL]http://i48.tinypic.com/v6hk0k.jpg" rel="external nofollow noopener">http://i48.tinypic.com/v6hk0k.jpg" rel="external nofollow noopener">[URL]http://i48.tinypic.com/v6hk0k.jpg
Jak miło znów widzieć tego ślicznego rudzielca. :loveu: :loveu: :loveu:

A gdzie On tam śliczny :D ale już robimy postępy, dzisiaj wybiegł za ptakami, ale dał się odwołać, jestem mile zaskoczona i dumna z Baltazara! :)

Posted

Dog napisał(a):
A gdzie On tam śliczny :D ale już robimy postępy, dzisiaj wybiegł za ptakami, ale dał się odwołać, jestem mile zaskoczona i dumna z Baltazara! :)

Śliczny, śliczny. Przecież wiesz, że go uwielbiam. :eviltong:

Posted

Kalunia_C napisał(a):
A czemu Balto ma kaganiec??? Taki groźny jest, czy wymóg straży miejskiej???

agresywny do psów jest, ale raczej kagańca nie nosiłam ze sobą, lecz niedawno Panowie policjanci chcieli Nam dać mandat 200zł, za brak kagańca, więc teraz na wszelki wypadek (na dłuższe spacery) zabieram kaganiec :P

Posted

U Nas, niby jest, niby nie, nie czytałam, ale jeden policjant jest taki, że się doczepi - drugi nie. Ale wolę nosić, ze sobą, Balto się rzuca na psy, a w kagańcu jest bezpiecznie, wczoraj byłam w zoologu i kupiłam Baltazarowi nową smycz, obrożę i w końcu - kaganiec fizjologiczny, a nie jakąś tube :D

Asia już wcześniej widziałam Rafiego i odrazu pierwsza myśl "podobny do balta" :cool3: długi ogon, mało sierści, fajny piesek, piękny jest, mam nadzieje, że szybko znajdzie domek :loveu:

Posted

Dog napisał(a):
Asia już wcześniej widziałam Rafiego i odrazu pierwsza myśl "podobny do balta" :cool3: długi ogon, mało sierści, fajny piesek, piękny jest, mam nadzieje, że szybko znajdzie domek :loveu:

Oby, bo już 3 miesiące szukamy... :-?

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Oby, bo już 3 miesiące szukamy... :-?

Ja mogę popytać - pomóc, lecz małe szanse, 2 miesiące temu moja znajoma kupiła suczkę Cocker Spaniela za 300zl, na giełdzie w słomczynie, uważa że piesek jest rasowy, to co ja mówie nie dociera, no bo po co?
ONA ma RASOWCA.. ale zawsze warto popytać..

• 9 months later...
Posted

Balto jak Balto, stał się agresorem na wszystko co się rusza, nie toleruję nikogo, oprócz domowników. Skacze na każdą napotkaną suczkę a na psy rzuca się z zębami i to z taką siłą, że czasami trudno go utrzymać. Ale to wszystko zapewne za sprawą hormonów, dlatego za 3 tyg straci swoje 'męstwo' :D Poza tym tydzien temu doszłam do wniosku, że znudził mi się spaniel - spanielowaty, więc ofrygałam Balta na zero ;d oczywiście nożyczkami i grzbiet nie ruszany :) Uszy na zero :D łapy i reszta - zostało pare kłaczków :D

A to 'małe czarne' na zdjęciu to - Jamnik Szorstkowłosy,( tzn, niestety pseudo jamnik) szczenior 5 miesięczny.
A co tam u Was? Jakoś ost cicho u Ciebie, jak Ginger? :D

Pozdrawiam :)

Posted

A u nas po staremu, Gingerka na szczęście zdrowa, ale straszny głodomór z niej się zrobił. Dzisiaj właśnie ją strzygłam, żeby na święta przypominała spaniela, a nie niedźwiedzia. :lol: Zarosła strasznie, reklamówkę kłaków jej wycięłam. :lol:

Kurczę szkoda, że Balto dalej agresor. Magda a próbowałaś może metod Victorii Stilwell z programu "Ja albo mój pies"? Kiedyś Ci opisywałam jak ona przyzwyczaja psa do innych psów i obcych ludzi. Może by to jednak zadziałało? :roll: