Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja to za piwem szaleje :) a jeśli chodzi o faki to ma taki głupi nawyk ze jak zgasze swoją fajke na dworze to ona niekiedy jak się odwróce bierze ją i w domu na przedpokoju zostawia ;d

Posted

Olek A Co Ty myślisz? :D On chudy, dostaje tylko resztki raz na tydzien :evil_lol:
Asia no niestety nałogowiec :D po kimś to ma :evil_lol: a, że panicz? przecież On lubi wygody, nikt mu nie zabroni :evil_lol::evil_lol:

Esti no jasneee, Balto pali fajki, pije browar ;) widzisz jakiego towarzysza Ci sprawie :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Dog']
Esti no jasneee, Balto pali fajki, pije browar ;) widzisz jakiego towarzysza Ci sprawie :evil_lol: ;):loveu: Od Pańci się nauczył tego browara i fajki, nie? :diabloti:Ładnie to tak młodych? :mad:

Posted

Estera napisał(a):
:loveu: Od Pańci się nauczył tego browara i fajki, nie? :diabloti:Ładnie to tak młodych? :mad:

Nauczyłam go po to, żebyś właśnie miała towarzysza :evil_lol: To ja do Ciebie z sercem a Ty z kijem? :angryy: zobaczysz, ja Ci smaczka nie przywioze, jak będziesz nie grzeczna :evil_lol:

Posted

Dog napisał(a):
Nauczyłam go po to, żebyś właśnie miała towarzysza :evil_lol: To ja do Ciebie z sercem a Ty z kijem? :angryy: zobaczysz, ja Ci smaczka nie przywioze, jak będziesz nie grzeczna :evil_lol:
Ale przecież ja jestem grzeczna :loveu: Tylko tak jakoś pomyślałam, że takiego mlodego ... :roll: Ale to Twój synek, rób co chcesz :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Ale przecież ja jestem grzeczna :loveu: Tylko tak jakoś pomyślałam, że takiego mlodego ... :roll: Ale to Twój synek, rób co chcesz :evil_lol:

Esti to nie myśl, bo Ci nie wychodzi :evil_lol: a On już nie taki młody ;) niedługo 2 lata kończy :loveu: :diabloti:

Posted

Dog napisał(a):
Esti to nie myśl, bo Ci nie wychodzi :evil_lol: a On już nie taki młody ;) niedługo 2 lata kończy :loveu: :diabloti:
Widzę, że uczysz się od miszczów i już jesteś nie miła, a miałaś podbudować moje mniemanie o sobie :placz: :placz: :placz:
2 lata, co to jest dwa lata. To on rocznik Szyszki jest :cool3: Dusior 5 nie długo skończy :roll:

Posted

Estera napisał(a):
Widzę, że uczysz się od miszczów i już jesteś nie miła, a miałaś podbudować moje mniemanie o sobie :placz: :placz: :placz:
2 lata, co to jest dwa lata. To on rocznik Szyszki jest :cool3: Dusior 5 nie długo skończy :roll:

ja nadal jestem miła:siara: kochana Esti:cool3:

Posted

Estera napisał(a):

Esti, no gdzie ja nie miła :razz: :loveu: nie martw się, Nasz układ nadal aktulany :loveu:
:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Estera']Nasz układ partnerski? :loveu: I kąpiele również aktualne? I pićku? :loveu: :evil_lol:
Moja Ty uloffciana :loveu:

:diabloti:

nooooo pewnie, kąpiele... mmm :loveu: plecki mi będziesz myć a potem ja Tobie :loveu: a winko na deserek :loveu:

:lol:
Bij go i krzycz mu brzydkie słowa po niemiecku :lol:

ale ja nie umieć po niemiecku :shake: :evil_lol:

Posted

Dog napisał(a):
Esti, no gdzie ja nie miła :razz: :loveu: nie martw się, Nasz układ nadal aktulany :loveu:
:loveu::loveu:
Nasz układ partnerski? :loveu: I kąpiele również aktualne? I pićku? :loveu: :evil_lol:
Moja Ty uloffciana :loveu:

:diabloti:

Dog napisał(a):
Zły Olek :angryy:
:lol:
Bij go i krzycz mu brzydkie słowa po niemiecku :lol:

Posted

Masz jeszcze sporo czasu, naucz sie :cool3:
Winko, albo piwko. Chociaż winko bardziej kobiece jest :loveu: Jakieś drinki z parasoleczkami można :loveu:
Plecki, stópki itd. :evil_lol:

Posted

Dog napisał(a):
A do czego mi niemiecki :evil_lol: ważne, że umiem po polsku i po ang :evil_lol: to wystarczy :loveu:

to nie krępuj się. wyzywaj po angielsku:eviltong: albo może masz jakieś podstawy łaciny?:diabloti:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
to nie krępuj się. wyzywaj po angielsku:eviltong: albo może masz jakieś podstawy łaciny?:diabloti:

eee łacina to już inna bajka :evil_lol: w sumie po niemiecku coś tam umiem :evil_lol: ale chyba tylko się przedstawić :D

Posted

Dog napisał(a):
eee łacina to już inna bajka :evil_lol: w sumie po niemiecku coś tam umiem :evil_lol: ale chyba tylko się przedstawić :D

no co, ja miałam w liceum łacinę:diabloti: i jak na moją katolicką szkołę przystało na pierwszej lekcji uczyliśmy się tłumaczenia przęklęstw, zwrotów typu: "krzywa kość żaby" - czyli w wymowie: " kur*a klawa pije winko":diabloti: czy jakoś tak było to tłumaczenie