Dog Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 globalnydog193 napisał(a):Oj tak, to moja pasja :loveu: Ale nie zawsze tak bylo - przez pierwsze trzy lata Ciapula była przez mnie zaniedbywana, nie zajmowalam sie nią odpowiednio. Az pewnego dnia trafiłam na forum SPK i... i zaczeła sie rewolucja :lol: Najpierw dieta - pożegnalismy niezdrowe meszanki, a wprowadzilismy granulaty i warzywka (no i oczywiscie sianko, które kic musi mieć zawsze) Potem zamienilam jej małą klatke na zagrodę (która jest kojcem dla psa :eviltong:) I stopniowo ja umeblowywałam - kuweta ze zwirkiem, tunel, domek, pufy. Na koncu zaprzyjaznienie z Jasperem, co tez bez pomocy forumowiczów by sie nie udalo, bo droga do pogodzenia kiców jest bardzo wyboista. Teraz jestem tam aktywnym uzytkownikiem, tam są naprawde wspaniali ludzie, a ja im bede wdzieczna do konca zycia za to, co zrobili dla Ciapuli i dla mnie. To oni mi pomogli odkryc mojego królika na nowo, to oni mi wszczepili ta milosc i pasje do kiców :loveu: No i tym sposobem teraz o królikach wiem baaaardzo duzo ;) Tez sie ciesze, ze do mnie trafil :) :loveu: Hehe to dobrze, ze tak sie dziewczynka trzyma :loveu: Oby jak najdłuzej sobie brykała. to rzeczywiście, Zające są Twoja pasją :loveu: lubie, a nawet batdzo lubię zajączki, ale bardziej piesy :loveu: co nie zmienia faktu, że Kocham Baska nad zycie.. :loveu: Quote
dog193 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 dogg napisał(a): lubie, a nawet batdzo lubię zajączki, ale bardziej piesy :loveu: A ja wlasnie nie, u mnie zawsze na pierwszym miejscu będą uszatki :loveu: dogg napisał(a):co nie zmienia faktu, że Kocham Baska nad zycie.. :loveu: To oczywiste :) Quote
Kaya93 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Witamy sie:loveu::multi: i przesyłamy buuziaki dla Balta:loveu: Quote
Dog Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Kaya93 napisał(a):Witamy sie:loveu::multi: i przesyłamy buuziaki dla Balta:loveu: Witamy we wtorkowe popoludnie ;) Jak chcesz to go sama ucałuj :cool3: ja nie mam ochoty :diabloti: Quote
Dorotaaa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Masz bardzo ładnego pieska , zadroszcze Ci :eviltong: Pozdrawiam:p Quote
dog193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A ja Ci tak tylko powiem, że moja Ciapula już jest w lepszym świecie... A mi została pustka... Quote
Dog Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 globalnydog193 napisał(a):A ja Ci tak tylko powiem, że moja Ciapula już jest w lepszym świecie... A mi została pustka... OMG.. :roll: jak to? a taka młodziutka była, 4 latka chyba miała jeśli dobrze pamiętam :roll: zachorowała na coś czy jak? :shake: Biedny Króliś :-( Bardzo mi przykro.. :-( Quote
Asia & Ginger Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 globalnydog193 napisał(a):A ja Ci tak tylko powiem, że moja Ciapula już jest w lepszym świecie... A mi została pustka... Strasznie mi przykro... :-( Dog widzę, że zmieniłaś nick. :cool3: Quote
dog193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Tak, była młodziutka.. Skręt jelit... Nie wiem jak.. nie wiem skąd.. nie wiem dlaczego... Wiem, że życie straciło sens.. Quote
Dog Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Strasznie mi przykro... :-( Dog widzę, że zmieniłaś nick. :cool3: drobne poprawki :P Quote
Dog Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 globalnydog193 napisał(a):Tak, była młodziutka.. Skręt jelit... Nie wiem jak.. nie wiem skąd.. nie wiem dlaczego... Wiem, że życie straciło sens.. Szkoda Królisia naprawde...:shake: niestety taka kolej rzeczy. A Ty się nie smutaj będzię dobrze! Quote
Dog Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Takie jest moje pieskie życie.. :) browar i fajka, to jest to, co Spaniele lubią najbardziej :) Quote
Kisses Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Witamy sie po raz pierwszy :razz: Już mi się tu podoba :loveu: http://i43.tinypic.com/303b86s.jpg Cudo. Quote
Dog Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Kisses']Witamy sie po raz pierwszy :razz: Już mi się tu podoba :loveu: http://i43.tinypic.com/303b86s.jpg Cudo. Witamy serdecznie!! :loveu: dziękujemy... mylę się? masz cairn terriera? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://i41.tinypic.com/148j3mg.jpg jaki przystojniaczek :loveu: Quote
Recommended Posts