Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorotek86']Maaatko i córko :D:D:D Latający spanielek :D:D:D. Bajecznie :)
Moje pytanie jest takie- długo uczyłaś Baltusia skakać, czy może nabyłaś go już z tą umiejętnością?

Jak juz trafił do mnie, następnego dnia wyszłam na długii spacerek, zauważyłam, ze umie i uwielbia aportować. Więc gdy stoje, pokazuje mu np: patyk, strasznie wtedy szczeka i skacze.. Potrafi też robić jakby salta w powietrzu :crazyeye:, super to wygląda, lecz bardzo cięzko jest w tym momencie uchwycić go i cyknąc fotke. Niedługo może jakiś filmik nagram, i zamieszcze :cool3:

Powoli zabieram się za szkolenie Shilki, coprawda stoimy na siad i daj łapkę, ale może kieeedyś, z czasem :D:D:D.

Dasz rade :p Spanielki raczej szybko się uczą, Balto nie znał komendy "leżeć" po 2 dniach szkolenia, wykonuje bez żadnego oporu :cool3:

Pozdrawiam PRZYSTOJNIAKA i jego Panią :)

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='piciminikas']To jest po prostu ........

........

.......

NIEMOżLIWE.

umarłam:modla:
No jak to niemożliwe :eviltong:
Piciminikas, Ty Nam tu nie umieraj! :cool3:

Posted

[quote name='piciminikas']a tego tam siedzącego psa nie znam:cool1: dawaj lotnika:D

a serio to naprawdę piękny psiak:loveu: jak mógł ktoś go oddać ...
i to jeszcze z takimi zaletami ...

No cóz, podobno pies siedzial 11h sam w domu i niszczyl, to był główny powód oddania.. U mnie nie niszczy, jedynie co to piszczy :cool3:
Ta rodzina która Go oddała, w tym momencie przeczy sama sobie, ponoć niszczył dom, u mnie jest ok.
Był wszystkożerny, jakoś tego nie zauważyłam, jest bardzo wybredny, mało co jje.... Nie był za aportowaniem :shake: On Kocha aportowanie, więc rodzinka, chyba troche rzeczy sobie zmyśliła... :mad:

Posted

[quote name='piciminikas']Kurcze ja po 11 h siedzenia sama tez bym im coś pogryzła!! I faktycznie ciekawa rodzinka:mad:

Balto jest wspaniały:loveu:

Dziękuje pod adresem Baltusia :loveu:

Dobranoc słoneczko:diabloti:

Ejj jestem zazdrosna :cool3::lol:

Posted

[quote name='piciminikas']ślicznie mu w tych szeleczkach :D
wymiziaj:D i pozdrowienia od Riki

Dziękujemy bardzo, ale niedługo szeleczki zamieniam na obroże, gdyż z szelek wychodzi. Np. zostawiam go pod sklepem przywiązanego na 2 min, wychodze ze sklepu, są same szelki i smycz, Balto sobie biega :shake: Są za luźne..

Baltoooo całuje Rikunie :loveu::loveu::loveu::oops:

Posted

Zależnie od funduszy polecamy Rogz, L bedzie kosztować 30zl, ale warte ceny:) Właśnie je testuje i jestem bardzo zadowolona, narescie sie nie boje, że zaraz mi się Rika zerwie, a potrafi pociągnąć...
Rika również całuje Baltusia:D

Posted

piciminikas napisał(a):
Zależnie od funduszy polecamy Rogz, L bedzie kosztować 30zl, ale warte ceny:) Właśnie je testuje i jestem bardzo zadowolona, narescie sie nie boje, że zaraz mi się Rika zerwie, a potrafi pociągnąć...
Rika również całuje Baltusia:D

Jeżeli juz przetestowane.. hmm chyba się skusimy, a 30 zl to nie duże pieniądze ;)

Ale Baltuś praagnie Rike, nie tylko całuje.. :cool3::cool3: ;)

Posted

piciminikas napisał(a):
Testowana przez DUUUUUUŻĄ część dogomaniaków:)

Więc tak jak pisałam, skusimy się :cool3::loveu:

No, no, Rika się wstydzi:oops: Ona młodzitka:evil_lol:

Oj a Baltuś staruszek? :roll: Ma dopiero roczek :cool3::cool3: