Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jasne, że ranka była zdezynfekowana ;) ale to juz stare dzieje.. teraz Balto ma sie dobrze, zapalenie płuc minelo :) jest zdrów jak ryba... Osttanio z Mama tak sobie myślałyśmy, ze Balto jest jakis niefartowany... choroba oczu. przęcięta poduszka, która goiła się ponad tydzien, pogryzienie, :shake: zapalenie płuc a to wszystko w przeciągu 7 misiecy...

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogg napisał(a):
jasne, że ranka była zdezynfekowana ;) ale to juz stare dzieje.. teraz Balto ma sie dobrze, zapalenie płuc minelo :) jest zdrów jak ryba... Osttanio z Mama tak sobie myślałyśmy, ze Balto jest jakis niefartowany... choroba oczu. przęcięta poduszka, która goiła się ponad tydzien, pogryzienie, :shake: zapalenie płuc a to wszystko w przeciągu 7 misiecy...

Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. :p

Posted

dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i miłe komentarze :loveu:

poza tym, właśnie wrociłam ze spaceru z Baltem, Balto był na smyczy, lecz na swojej drodze spotkałam Beagla i jakiegos kundelka, oczywiscie rzucili sie z zębami na Balta, mój głupol zamiast się bronic to stał, ja zaczełam krzyczeć na własciciela, ale On nie bardzo reagował, więc skopałam agresorów :cool3: Beagle dostał w mordke a kundelek w zebra, tak o to odgoniłam agresorów... doszedł do mnie własciciel 2 psiaków, zapioł ich na smycz i odchodzi :shake: :mad: to ja do Niego z pretensjami, ze jesli ma agresywne psy, to chyba nie wypada puszczać ich na osiedlu, ja wielce oburzona... a on : "okej" no co za ludzie :shake: nie biorą odpowiedzialności za swoje psy.. :roll: jesli zamiast spaniela, miała bym np: Ratlerka, to nie wiem co by z Niego zostało.. ;/

Na szczęscie Balto nie odniósł poważnych obrażen... nie ma otwartej rany, całe szczęscie, bo po ONKku rana goiła się długo i strasznie paskudziła.. :shake:

Posted

O widzę, że u was zbyt spokojnie nie ma. Biedny ten Balto wciąż coś mnu się przytrafia :roll: Dobrze,że psy nic mu nie zrobiły, a dla ich właściciela gratulacje. Ciekawe czy przeszedłby obok tego obojętnie gdyby jakieś psy na jego się rzuciły :roll:

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

rzeczywiscie Nam sie non stop coś przytrafia, a Balto na tym cierpi, no ale cóż, typowy nie fart.. :shake: i Ci "odpowiedzialni" wlasciciele psów :angryy:

Posted

poza tym namawiam mame na drugiego psa :loveu: narazie jest 50/50 % ale znając mame zgodzi się, prędzej czy poźniej :multi: :loveu:

Posted

dogg napisał(a):
poza tym namawiam mame na drugiego psa :loveu: narazie jest 50/50 % ale znając mame zgodzi się, prędzej czy poźniej :multi: :loveu:

to się masz fajnie! mi mama nie pozwoli na drugiego psiaka ale jak sie wyprowadzę to na pewno będę mieć gromadkę.A wyprowadzka jest już bliżej niż dalej ;)

Posted

dogg napisał(a):
no widzisz ;) moj kolejny pies, będzie a raczej musi byc z rodowodem... Mame namiawiam i narazie jest w stanie dolozyc 500zl do psiaka :multi:
jedyne mamay uwagi... to wielkość psa... pies wiadomo będzie duzy, ale jakoś ją namówie :multi: ;)

a jaką rase planujesz? ja bym chciała mieć gromadkę cockerków

Posted

sandrulka napisał(a):
to się masz fajnie! mi mama nie pozwoli na drugiego psiaka ale jak sie wyprowadzę to na pewno będę mieć gromadkę.A wyprowadzka jest już bliżej niż dalej ;)

no widzisz ;) moj kolejny pies, będzie a raczej musi byc z rodowodem... Mame namiawiam i narazie jest w stanie dolozyc 500zl do psiaka :multi:
jedyne mamay uwagi... to wielkość psa... pies wiadomo będzie duzy, ale jakoś ją namówie :multi: ;)