Dog Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 BBeta napisał(a):Masz nauczke, żeby nie zostawiać psa bez opieki pod sklepem... A to co miałam z Nim do sklepu wejść? nie raz już zostawał sam, po prostu trafiłam na chamów... i to nie jest żadna nauczka dla mnie, tylko po prostu tak się stało! Może nigdy nie miałaś do czynienia z takimi chamami, więc nie mow mi co mam robić... ;) :cool3: Quote
BBeta Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='dogg']A to co miałam z Nim do sklepu wejść? nie raz już zostawał sam, po prostu trafiłam na chamów... i to nie jest żadna nauczka dla mnie, tylko po prostu tak się stało! Może nigdy nie miałaś do czynienia z takimi chamami, więc nie mow mi co mam robić... ;) :cool3: Miałaś zostawić go w domu... Przejrzyj sobie ten temat Zostawianie psa pod sklepem... - Dogomania Forum Pozdrawiam - WSZECHWIEDZĄCA [SIZE="1"](za późno zedytowałaś post) :loveu: BBeta Quote
sandrulka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Następnym razem jak pójdziesz do sklepu to lepiej zostaw pieska w domu.A to nie Twoja wina że na chamstwo trafiłaś! Co za poj...!!!!:angryy::angryy::angryy: Ja bym ich chyba skopała,co z tego że było ich 6,ja bym się na nich rzuciła!!! ucałuj psiaka!;** Quote
cockermaister Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Hej Co tam u Balta?? lepiej się czuje:razz: :loveu::loveu::loveu:pozdrawiamy gorąco :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dogg napisał(a):Przed chwilą wrócilam ze sklepu! zostawułam Balta samego na 4 minuty, wychodze patrze 6 chamów!! go kopie,Balto piszczy i szczeka. zaczełam się z Nimi kłucić a Oni mówią ze On jest agresywny!! to ku.wa po co do Niego podchodzą, skoro jest na smyczy :angryy: Nie mialam przy sobie telefonu, odrazu jak worciłam do domu, wzielam tel i zadzownilam na policje, rozmawiam z Nimi ide pod sklep chamów nie ma, więc odwołałam, bo nie znam ludzi i nie mogę stwierdzić kto to :angryy: jestem tak wku.wiona, nie wiem co już robic ;/ co za chamy! brutale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O matko! Jak tak można! :-o :angryy: :angryy: :angryy: :mad: No chyba własnymi rękami bym pozabijała!!! :2gunfire: :chainsaw: :snipersm: Nic nie tłumaczy takiego zachowania!!! :shake: :angryy: Biedny Baltuś, teraz może się bać obcych ludzi, mężczyzn. Musisz na niego bardzo uważać. :glaszcze: Wygłaskaj i przytul bidulka delikatnie. :calus: Quote
Dog Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='BBeta']Miałaś zostawić go w domu... Przejrzyj sobie ten temat Zostawianie psa pod sklepem... - Dogomania Forum Pozdrawiam - WSZECHWIEDZĄCA (za późno zedytowałaś post) :loveu: BBeta Bardzo śmieszne :loveu: jak się usmiałam... :evil_lol: mogę moje słowa powtórzyć ;) "pozdrawiam Cię wszechwiedząca BBeto" proszę bardzo :) Quote
Dog Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Asia & Ginger napisał(a):O matko! Jak tak można! :-o :angryy: :angryy: :angryy: :mad: No chyba własnymi rękami bym pozabijała!!! :2gunfire: :chainsaw: :snipersm: Nic nie tłumaczy takiego zachowania!!! :shake: :angryy: Biedny Baltuś, teraz może się bać obcych ludzi, mężczyzn. Musisz na niego bardzo uważać. :glaszcze: Wygłaskaj i przytul bidulka delikatnie. :calus: Witamy :multi: Baltuś, chyba zapomnial o tym co było, czuje sie świetnie! :cool3: Baltazar wymiziany :cool3: Quote
cockermaister Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No to super:multi::multi::multi::multi::multi:, że Balto lepiej się czuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Dog Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 cockermaister napisał(a):No to super:multi::multi::multi::multi::multi:, że Balto lepiej się czuje:loveu::loveu::loveu: Z Baltem lepiej, ale chyba z "BB" chyba gorzej :cool3: Quote
BBeta Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Krytyka boli... Szkoda, że niektórzy nie potrafią uczyć się na błędach... Quote
Izuuus Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Co u was? ;) Kiedy jakieś foteczki Balta? Bo dawno nie było.. pozdr. ;) Quote
Dog Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 BBeta napisał(a):Krytyka boli... Szkoda, że niektórzy nie potrafią uczyć się na błędach... Jasne.. strasznie boli.. ;) "niektórzy... " a kogo masz na myśli? Pozdrawiam :cool3: Quote
Izuuus Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dogg napisał(a):Balto miał dzisiaj operacje :-( niestety, miał podwinięte dolne powieki.. Zabieg zakończony z powodzeniem, chociaż nie do końca, gdyż miał go operować wet, a zrobiła to Jego asystenka.. ale jest OK :) Balto obolały, nie może sie ruszyć, dolne powieki w szwach i wygolone oczka... siedzi w kołnierzu. Mam nadzieje, że szybko dojdzie do siebie i oczka bedą takie jak powinny być... Wieczorem, albo jutro wstawie fotki.. :cool3: Mojego też czeka operacja, ale to w ciągu 3miesięcy.. jak będzie ciepło i będzie ktoś kto zostanie z nim w domu. Dobrze,że operacja się udała. Z niecierpliwością czekam na fotki ;) Quote
Dog Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Balto miał dzisiaj operacje :-( niestety, miał podwinięte dolne powieki.. Zabieg zakończony z powodzeniem, chociaż nie do końca, gdyż miał go operować wet, a zrobiła to Jego asystenka.. ale jest OK :) Balto obolały, nie może sie ruszyć, dolne powieki w szwach i wygolone oczka... siedzi w kołnierzu. Mam nadzieje, że szybko dojdzie do siebie i oczka bedą takie jak powinny być... Wieczorem, albo jutro wstawie fotki.. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dogg napisał(a):Balto miał dzisiaj operacje :-( niestety, miał podwinięte dolne powieki.. Zabieg zakończony z powodzeniem, chociaż nie do końca, gdyż miał go operować wet, a zrobiła to Jego asystenka.. ale jest OK :) Balto obolały, nie może sie ruszyć, dolne powieki w szwach i wygolone oczka... siedzi w kołnierzu. Mam nadzieje, że szybko dojdzie do siebie i oczka bedą takie jak powinny być... Wieczorem, albo jutro wstawie fotki.. :cool3: Będzie dobrze. :kciuki: :kciuki: Wyprzytulaj Baltusia. :calus: Quote
Dog Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Będzie dobrze. :kciuki: :kciuki: Wyprzytulaj Baltusia. :calus: Mam nadzieje! Wyprzytulałam Baltusia :loveu: Quote
Dog Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Izuuus napisał(a):Mojego też czeka operacja, ale to w ciągu 3miesięcy.. jak będzie ciepło i będzie ktoś kto zostanie z nim w domu. Dobrze,że operacja się udała. Z niecierpliwością czekam na fotki ;) Izuś dzięki, a swoja drogą rób operację jak najszybciej!! Quote
cockermaister Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To super że operacja się powiodła:multi::multi: Pordrów Baltusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hej . :loveu: Co tam u was ? Nie jestem w temacie, ale słyszałam o jakieś operacji i że sie powiodła :multi: To fajnie :multi::multi: Quote
Dog Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 cockermaister, Mqrtynq, dziękujemy... operacja operacją... powiodła się... teraz czekam aż Balto odzyska siły :loveu::loveu::loveu: obecnie leży w kołnierzu.. :shake: Quote
cockermaister Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY! Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Hej :loveu: Wielkanoc nadchodzi, więc życzyć nie szkodzi: Wielkiego zająca, pisanek tysiąca, Dyngusa mokrego i wiele dobrego! Quote
Recommended Posts