Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Masz nauczke, żeby nie zostawiać psa bez opieki pod sklepem...

A to co miałam z Nim do sklepu wejść? nie raz już zostawał sam, po prostu trafiłam na chamów... i to nie jest żadna nauczka dla mnie, tylko po prostu tak się stało! Może nigdy nie miałaś do czynienia z takimi chamami, więc nie mow mi co mam robić... ;) :cool3:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dogg']A to co miałam z Nim do sklepu wejść? nie raz już zostawał sam, po prostu trafiłam na chamów... i to nie jest żadna nauczka dla mnie, tylko po prostu tak się stało! Może nigdy nie miałaś do czynienia z takimi chamami, więc nie mow mi co mam robić... ;) :cool3:
Miałaś zostawić go w domu...

Przejrzyj sobie ten temat
Zostawianie psa pod sklepem... - Dogomania Forum

Pozdrawiam - WSZECHWIEDZĄCA [SIZE="1"](za późno zedytowałaś post) :loveu: BBeta

Posted

Następnym razem jak pójdziesz do sklepu to lepiej zostaw pieska w domu.A to nie Twoja wina że na chamstwo trafiłaś! Co za poj...!!!!:angryy::angryy::angryy: Ja bym ich chyba skopała,co z tego że było ich 6,ja bym się na nich rzuciła!!!
ucałuj psiaka!;**

Posted

dogg napisał(a):
Przed chwilą wrócilam ze sklepu! zostawułam Balta samego na 4 minuty, wychodze patrze 6 chamów!! go kopie,Balto piszczy i szczeka. zaczełam się z Nimi kłucić a Oni mówią ze On jest agresywny!! to ku.wa po co do Niego podchodzą, skoro jest na smyczy :angryy: Nie mialam przy sobie telefonu, odrazu jak worciłam do domu, wzielam tel i zadzownilam na policje, rozmawiam z Nimi ide pod sklep chamów nie ma, więc odwołałam, bo nie znam ludzi i nie mogę stwierdzić kto to :angryy: jestem tak wku.wiona, nie wiem co już robic ;/ co za chamy! brutale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O matko! Jak tak można! :-o :angryy: :angryy: :angryy: :mad:

No chyba własnymi rękami bym pozabijała!!! :2gunfire: :chainsaw: :snipersm:

Nic nie tłumaczy takiego zachowania!!! :shake: :angryy:

Biedny Baltuś, teraz może się bać obcych ludzi, mężczyzn. Musisz na niego bardzo uważać. :glaszcze:

Wygłaskaj i przytul bidulka delikatnie. :calus:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
O matko! Jak tak można! :-o :angryy: :angryy: :angryy: :mad:

No chyba własnymi rękami bym pozabijała!!! :2gunfire: :chainsaw: :snipersm:

Nic nie tłumaczy takiego zachowania!!! :shake: :angryy:

Biedny Baltuś, teraz może się bać obcych ludzi, mężczyzn. Musisz na niego bardzo uważać. :glaszcze:

Wygłaskaj i przytul bidulka delikatnie. :calus:

Witamy :multi:
Baltuś, chyba zapomnial o tym co było, czuje sie świetnie! :cool3:
Baltazar wymiziany :cool3:

Posted

cockermaister napisał(a):
No to super:multi::multi::multi::multi::multi:, że Balto lepiej się czuje:loveu::loveu::loveu:

Z Baltem lepiej, ale chyba z "BB" chyba gorzej :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Krytyka boli... Szkoda, że niektórzy nie potrafią uczyć się na błędach...

Jasne.. strasznie boli.. ;) "niektórzy... " a kogo masz na myśli? Pozdrawiam :cool3:

Posted

dogg napisał(a):
Balto miał dzisiaj operacje :-( niestety, miał podwinięte dolne powieki.. Zabieg zakończony z powodzeniem, chociaż nie do końca, gdyż miał go operować wet, a zrobiła to Jego asystenka.. ale jest OK :) Balto obolały, nie może sie ruszyć, dolne powieki w szwach i wygolone oczka... siedzi w kołnierzu. Mam nadzieje, że szybko dojdzie do siebie i oczka bedą takie jak powinny być...
Wieczorem, albo jutro wstawie fotki.. :cool3:

Mojego też czeka operacja, ale to w ciągu 3miesięcy.. jak będzie ciepło i będzie ktoś kto zostanie z nim w domu.
Dobrze,że operacja się udała. Z niecierpliwością czekam na fotki ;)

Posted

Balto miał dzisiaj operacje :-( niestety, miał podwinięte dolne powieki.. Zabieg zakończony z powodzeniem, chociaż nie do końca, gdyż miał go operować wet, a zrobiła to Jego asystenka.. ale jest OK :) Balto obolały, nie może sie ruszyć, dolne powieki w szwach i wygolone oczka... siedzi w kołnierzu. Mam nadzieje, że szybko dojdzie do siebie i oczka bedą takie jak powinny być...

Posted

dogg napisał(a):

Będzie dobrze. :kciuki: :kciuki:
Wyprzytulaj Baltusia. :calus:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Będzie dobrze. :kciuki: :kciuki:
Wyprzytulaj Baltusia. :calus:

Mam nadzieje! Wyprzytulałam Baltusia :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Mojego też czeka operacja, ale to w ciągu 3miesięcy.. jak będzie ciepło i będzie ktoś kto zostanie z nim w domu.
Dobrze,że operacja się udała. Z niecierpliwością czekam na fotki ;)

Izuś dzięki, a swoja drogą rób operację jak najszybciej!!

Posted

cockermaister, Mqrtynq, dziękujemy... operacja operacją... powiodła się... teraz czekam aż Balto odzyska siły :loveu::loveu::loveu:
obecnie leży w kołnierzu.. :shake: