Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estera']tak troszku :diabloti:

100 lat, 100 lat! Spełnienia marzeń! :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG:[/quote]

troszku? :evil_lol:

dziekuję Estero :loveu:

Kurcze jestem w szoku, wróciłam niedawno z Baltem, na dworzu dostał szału, wyczuł chyba kreta i latał po całej łące, ja go wołam a On nic, uciekł tak daleko, bardzo blisko ulicy, biegłam jak głupia za Nim... jak dobiegłam przyszedł, ale juz z podkulonym ogonem, wiedział chyba, że źle zrobił.. Wracam do domu, Balto na smyczy, ide... a obok taki dzieciak z 2 latka, Balto się na Niego rzucił, a dzieciak przewrócił, miałam tylko nieprzyjemności.. Nie wiem czemu Balto tak reaguję na dzieci, nie lubi ich strasznie, a podobno sie wychowywał z 4-6 letnimi dzieciakami :shake:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Spóźnione życzenia urodzinowe, dużo, dużo zdrówka, miłości, pociechy z Baltusia i spełnienia najskrytszych marzeń.

[quote name='dogg']Kurcze jestem w szoku, wróciłam niedawno z Baltem, na dworzu dostał szału, wyczuł chyba kreta i latał po całej łące, ja go wołam a On nic, uciekł tak daleko, bardzo blisko ulicy, biegłam jak głupia za Nim... jak dobiegłam przyszedł, ale juz z podkulonym ogonem, wiedział chyba, że źle zrobił.. Wracam do domu, Balto na smyczy, ide... a obok taki dzieciak z 2 latka, Balto się na Niego rzucił, a dzieciak przewrócił, miałam tylko nieprzyjemności.. Nie wiem czemu Balto tak reaguję na dzieci, nie lubi ich strasznie, a podobno sie wychowywał z 4-6 letnimi dzieciakami :shake:
Może właśnie dlatego? :roll:
Może te dzieci źle go traktowały i dlatego tak ich nie lubi? :roll:
Może z tego powodu go oddali? :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Taaa jasne, chyba błotko... Dzisiaj rozmawiałam z byłą właścicielką Balta vel Wąskiego, i będe miała fotki Baltazara szczeniaka :loveu::loveu::loveu:
Ogólolnie u Nas OK, poza tym, że Balto nie nawdzi dzieci i niedawno się rzucił na dziecko, całe szczęscie ze to dziecko mialo kurtkę zimową... Pracujemy nad agresywnością Balta w stosunku do innncyh psów.. No i chyba tyle :cool3:

Posted

hmm, no wtedy był takim maluszkiem :loveu::loveu::loveu: Szkoda, że nie był u mnie od zawsze :-( Ale poprosiłam o więcej fotek, była właścicielka, obiecała, że wyśle :multi:

Posted

Śliczny był z niego maluszek!!! Teraz jest bardzo podobny do mojego Frodzia, przynajmniej na niektórych fotkach. A dlaczego poprzednia właścicielka oddała pieska?? Ucałuj go od nas!