Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dogg napisał(a):
:crazyeye: jakie Ona ma oczka... biedactwo.. To chyba było bardzo zaawansowane.. Miała korekte dolnych i górnych powiek? Wyglądało to strasznie... Ale na teraźniejszych fotkach jest super, chyba bym nie dostrzegła jakiś zmian ;) :multi:

Nie było, ponieważ to już druga korekta ;) Pierwszą miała robioną dwa lata wcześniej
Tak, dolnych i górnych

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Lizanko, to ja rozumiem, że jest przyjemne, ale drapanko to chyba nie za bardzo. :eviltong: :evil_lol:

No co Ty, :evil_lol: a takie drapanko po pleckach to sama przyjemność :loveu: :evil_lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
tak! a ja chce zdjęcia jak będziesz to robić:diabloti: szczególnie to z lizaniem:cool3:

ślicznie wygląda Balto w nowym wdzianku:evil_lol:

A dziękujemy, to takie okrycie na zime :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
o zdjecia tak! musze miec pewnosc, ze podrapalas Baksia i wylizalas Baltusia :evil_lol:

Ale zaraz, to Ty się zaoferowałaś z drapankiem i lizaniem :evil_lol: Ja napisałam o Lizanku od Blata i drapanku od Baksa, wiec o co chodzi? :roll: :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
chodzi o to, ze ty mialas im przekazac ode mnie lizanko i drapanko :evil_lol:
ja tylko pisze,ty przekazujesz :diabloti: :cool3:

Oj nie tak to nie będzię :diabloti: Musisz przekazać osobiśćie :evil_lol:
A swoją drogą, dzisiaj miałam niezłą akcję z Baltem.. puściłam go koło bloku, stwierdziłam, że już nie obszczekuje ludzi itd... Ide sobie nagle, Balto podbiegł, to dziecka (może miało 4 lata) szło z Dziadkiem, zaczoł szzekać, dzieciaczek się popłakał :-( Nie mogłam złapać Balta, powiedziałam "Dziadkowi" że nie ugryzie, Dziadek się usmiał... nie wiem czemu... Balto odpczepił się od dzieciaka, podbiegł do następnego dziecka idącego z Mamą.. nie dało się go odwołać, chociaż słucha mnie zawsze, to co ja powiem zawsze wykonuje (nawet na dworzu) ale nie w obecności ludzi których obszczekuje... Matka z dzieckiem poszła, podskoczył do "Dziadka" który sie strasznię awanturował, i się w sumie wcale nie dziwie... Miałam pogrózki typu "agresywny pies biega bez smyczy, zadzwonie tu i tam"
No i wkońcu doszłam do wniosku, że daje sobie spokój ze smaczami na dworku :) Wychodzę zakładam kaganieć, Balto próbuje go zdjąc, ale ja nie będe się z NIm bawiła... Szczeka, ma kaganiec.. :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
oj ten nicpoń,alenikomu nic nie zrobil ;)

to praDwa, nic nie zrobił, ale nie powinien tak szczekać, tym bardzieś, że kiedyś rzucił się na "Dziadka" i ciągnoł kurtke... :shake: :cool1:

Posted

hej:)

http://i41.tinypic.com/10ro3yq.jpg ale ma fajoskie wdzianko:loveu: ale chyba średnio zadowolony z niego jest, co?:evil_lol:

Co do tej akcji, to z jednej strony dziadkowi się nie dziwie, że tak zareagował. Ostatnio spajkusia zaatakował golden retriwer i zareagowałam niemal podobnie jak ten dziadek, bo jesli ktoś wie, że pies moze tak czy siak się zachować to nie powinien latac luźno bez kagańca. Sama nie spuszczam Spajkiego kiedy widzę, że ktoś idzie z dzieckiem, pomimo, że wiem, ze dziecka nie ugryzie. Ale wychodze z założenia ze psu nigdy nie mozna ufać na 100%. A mój to jest taki wariat, że jak widzi dzieci to aż się cały trzesie z radości:lol: Tak lubi dzieci, szczególnie lizać:roll:
Na szczescie Balto ma odpowiedzialną pańcie, kjtóra nie da się mu omotać :)

Posted

jakoś ost towarzyszył Nam brak czasu,:evil_lol: ale wszystko nadrobie, dzisiaj dam fotki... ;)
hmmm... wczoraj prawdopodobnie w nocy, przyszły na świat dwa szczeniorki :shake: (suczka i samiec) Po tej suczce Czarnej podpalanej, pare stron wcześniej są jej fotki..
Wujek niestety jej nie upilnował.. Mieszka na wsi jakieś 30km od Radomia, tam nikt nie chce psa a tym bardziej suczki.. I co napisać tu na dogo? Dzisiaj prawdopodobnie będe miała zdjęcia.. :roll:

Posted

Właśnie tak myslalam, ale może się obejdzie, bo prawdopodobnie jest pierwszy chętny na szczeniorka :multi:

Akira witamy w galerii ;)

A co do fotek.. no właśnie miały być i się jakoś zabrać nie mogę.. :diabloti:

Posted

[quote name='dogg']Właśnie tak myslalam, ale może się obejdzie, bo prawdopodobnie jest pierwszy chętny na szczeniorka :multi:

Akira witamy w galerii ;)

A co do fotek.. no właśnie miały być i się jakoś zabrać nie mogę.. :diabloti:

Dzięki :loveu: